Gå til innhold

Alf A. Romeo

Capo
 • Innholdsteller

  557
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutro

Om Alf A. Romeo

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nå som Ferrari er såpass med i utviklingen av nye modeller, burde ikke dette kommet tydeligere frem i markedsfølringen? Jeg mener.. de fleste har et forhold til merkevaren Ferrari. Alfa Romeo er jo nå noe helt annet enn oppjazza Fiat eller Opel.
 2. Synes dette svaret var innafor. Det er da bare å kjøpe seg en Tiny og bruke anlegget som det er nå. Kan egentlig ikke skjønne hvorfor du vil beholde Blue & Me, det er et møkkasystem totalt ubrukelig etter min mening.
 3. DMC-12 er noe av det tøffeste som er laget!
 4. Du må ha sånne pinner. Om du trenger spiller så har jeg en ekstra originalspiller liggende. Kr. 500,- så er den din:)
 5. Vi har byttet hjullager og bremser på ca 100', og skal selge snart.. så kjøp min så slipper du:-) Send PM om du er interessert.
 6. Selger disse billig, da bilen de satt på er kastet. Den ene felgen må pusses litt. Ikke til Alfa altså, men noen kan jo ha en gammel bil de vil sko pent:) http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=72265286
 7. Har du handlet? Om ikke har jeg en. Har du en mailadresse, så kan jeg sende deg litt info, samt bilde.
 8. Enig! Blir spennende å lese tester når de kommer med modeller for hvermansen.
 9. Har ikke lest alle inleggene her inne, men har Masarati Ghibli vært nevnt. Må da være mye av den i Giulia?
 10. Hot! Etter ti sekunders skuffelse over at den ikke ble som den kuleste ideen jeg så på nettet, er jeg nå overbevist. Nå er den bare digg. Slutt å si den ligner på den ene eller andre tyskeren, de fleste biler har da fellestrekk! Tror denne kommer til å selge, men for norges del er det like mye avhengig av forhandlernettet. Jeg vil bare si gratulerer med gårdsdagen
 11. Flott! Satt meg på en ide der. Jeg har ikke turt å ta motorvask etter jeg hadde 33 og 156, som begge sleit i lange tider etterpå..
 12. Gratulerer med snasen vogn! Du har også en flott familie skjønner jeg, som kollektivt tok avstand fra VAG
 13. I dagens Auto Motor & Sport var det ett bilde, men beskjedent med tekst. Om den blir som det bildet så ender jeg opp med en slik.
×
×
 • Opprett ny...