Gå til innhold
Vi opplever for tiden problemer med enkelte bilder. Vi jobber hardt for å rette feilen!

lesken

Capo
 • Innholdsteller

  873
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

lesken vant sist dagen den 20. februar

lesken hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

147 Eccellente

Om lesken

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

1 290 profilvisninger
 1. Hei, byttet bil pga overgang til Q4.. Eneste grunn egentlig. Kona likte også høyere bakkeklaring. Mer romslig innvendig er jo også et pluss. Men , hadde ikke byttet ut Giulia om den hadde Q4..
 2. alternativ 3. hva med medlemskap på et år av gangen og finne ut en pris som alle kan leve med? 250? Reklamefritt takk..
 3. Tidligere i uka så jeg plutselig at det lå igjen reklame etter forhandler på begge sider. fikk lånt en vaskehall idag og vasket og fikk polert opp. Tror det er fjernet helt men må nok gå over igjen. forhandler har tilbudt seg polere vekk men kjedelig ta en dag fri for dette. Selvgjort er velgjort ☺️ Noen bilder må selvfølgelig legges ved,
 4. Merket du ikke under prøvekjøring? Eller har det kommet plutselig? Diagnose er nok første steg.
 5. Har to sett og bare det ene hadde senterkopper, men kunne tent meg hatt til begge sett. Kan jo bytte over selvfølgelig men skal til begge.
 6. Mangler 4 stk senterkopper til hjulsettet mitt. Er 65,1 på min Stelvio. noen som har? Ønsker kjøpe.
 7. Takk 👍 For min del gidder jeg ikke bry med det 😊 men liker drikke bensin, litt forskjell fra diesel børsa 😃 men var klar over det. Ca dobbelt så mye 🤑
 8. Ja, byttet inn Giulia. Svart er pent, syntes bilen kler det.
 9. Gratulerer med ny bil, handlet selv forrige uke og angrer ikke. Sjekk lufttrykk i dekk om du syntes den en virker hard. Det som anbefales er vel 2,1 og 2,3 bar. Ved full last 2,3 og 2,6. Det er iht håndbok 20 tom.
 10. Lurer på innkjøp av maskinpolering. Noen som har erfaring med Biltema PM 150b? Eventuelt 125a po? Ser jula har rimelig maskin også. men, noen her som har prøvd ut overnevnte?
 11. Tank lokk er garanti sak, bare meld ifra til forhandler. Samme på min. Forrløpig virker bilen bra,solid og komfortabel. Har faktisk vipp på setene fremme, men har vanlig seter da jeg ville ha slike. Enig atvarmesetene kunne virket bedre, tar litt tid. Parklys er også noe som merkelig laget, så er enig med deg. Har jo virkelig fått prøvd den i det kraftige snøfallet som har vært og null problem. Sitter høyt og godt, oversiktlig. Bilen har en god automatkasse og nyter hver tur.
 12. Fikk oppdatert navigasjon i Stelvio igår, men måtte formatere USB penn med exFAT for å få det til å funke. Dette er den siste versjon p.d.d
×
×
 • Opprett ny...