Gå til innhold

lesken

Capo
 • Innholdsteller

  926
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

lesken vant sist dagen den 21. mai

lesken hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

163 Eccellente

Om lesken

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

1 521 profilvisninger
 1. Byttet klosser fremme og bremsevæske idag 👌 Edit:kjøpt klosser bak også men de var nesten ikke slitt så de legges i bil til et senere bytte. km 38800
 2. Sjekket med RSA angående olje nivå, og alt er som det skal. Er elektronisk måling, ingen peilepinne. Men utifra mitt bilde er dette veldig lite ikke noe å bry seg om. Er normalt.
 3. Er det normalt med oljeforbruk på 280hk? er 15000 intervall og nå gått 9000km på skift og streken har gått ned ca 5 mm.(elektronisk måling dashboard). er vel en liter mellom min og Max. Bil har snart gått 39000km. noen andre her som har sjekket?
 4. Kjør på 👍 får mer moment og det kommer du til å merke.
 5. Planen nå er å bytte bremseklosser rundt hele, nette sum 3200kr.. arbeid gjøres selv men klossene er kjøpe på RSA. Orginal del brukes. Stiv Pris på klossene 🤔
 6. Hvor langt har den gått? Sliter mer innvendig er vel normalt. Men høres rart ut mine ører.. vet ikke hvorfor.. skal snart bytte på min,ca 38000km
 7. Da er Stelvio inne på RSA, bytte tannstang, 4hjulskontroll kontroll og bytte blinklys glass i speil da det er fukt i det. Garanti.
 8. Type bil er dette? Kan jo være flere ting. Men injektorer nr 3, sjekk kontakt/ledning for feil. P0203.
 9. Huff, den blir dyr og mye arbeid som nevnt av flere.. stort prosjekt ser det ut til men så er det hva man har lyst til da 🤔
 10. Etter hatt litt knirk fremme ved vridning av ratt, så skal skal tannstang byttes på garanti ila august. noen andre som har byttet tannstang på Stelvio ?
 11. Man kan prøve å koble fra minus på batteri og vente etpar minutter og koble tilbake. Se om varsel forsvinner. Hvis ikke så ligger det nok en feil et sted og lampe fortsatt lyse, verksted diagnose bør tas. Beste er selvfølgelig få lest ut via obd for eventuelle koder lagret i minne på bilen. Men siden du ikke har det kan man gjøre som nevnt for et forsøk..
 12. Sjekket batteri poler? Hender minus klemma ikke sitter skikkelig?
 13. Husker nå, bestilt på Eiker motorshop i hokksund, ikke langt unna Drammen. Er vel etpar år siden men de skaffer sikkert. OK pris også.
 14. Ja, men 245-35-19 er også innenfor. Nei, kan hende dekkonline ikke har de. Husker ikke hvor jeg kjøpte..
 15. Hva slags maskin? Også tenkt på handle maskin.
×
×
 • Opprett ny...