Gå til innhold

lesken

Capo
 • Innholdsteller

  953
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

lesken vant sist dagen den 11. oktober

lesken hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

171 Eccellente

Om lesken

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

1 589 profilvisninger
 1. Ikke store endringene, syntes det er greIt.
 2. Enig, tenkte det samme angående link til forum. Er det mulig?
 3. Skal vel være 0 oppsett på 159 mener jeg, ta en telefon til Autovia for sjekk. De hadde min ex der..
 4. Er vedlig fornøyd med bilen selv om det er litt småtteri for tiden. tipper RSA finner ut av sakene så blir det pur nytelse igjen 😁 men ja, ikke no vits å pakke ting inn. Sier det som det er, min erfaring..på godt og vondt.
 5. Huffda, det ser ikke bra ut nei. Bør nok gjøre en vurdering om det er verdt videre arbeid.
 6. godt man har garanti, men er kjedelig å reise å bruke tid på verksted besøk. Har hatt mine turer 😁 på den annen side har nok andre merker også sine saker, en liten trøst. men, klart det skal ikke være slik. Er jo feil som ikke skal oppstå på ny bil. Håper du får utbedret feilene.
 7. Ja, kan jo prøve det. Se i helga.
 8. Kom ny oppdatering iOS igår. Lastet ned og håpet det løste problemet men det samme.. bruker ikke watch eller CarPlay. lurer om det er noe med selve enheten i bilen.
 9. Eibach på blir bra 👍
 10. Ja,skal være riktig det.
 11. Hei, parrer opp min i-phone med bilens Bluetooth. det fungerer, men min liste over kontakter/oppringt nr kommer ikke opp. Dvs at det vises kun telefon nummere. jeg har slettet Telefon og parret på nytt. Jeg får da opp alt sammen, helt til jeg slår av tenning så husker ikke bilen lenger. så jeg må for hver gang parre på nytt.... slik skal det ikke være. Har oppdatert telefonene Med siste iOS.(mener huske problem var før oppdatering også) er samme system på Giulia også.. noen andre som har opplevd tilsvarende eller vet hva problemet er?
 12. Tipper alternativ feil 😃 nå er det problemer med oppkobling med telefon. Bilen husker ikke mine kontakter ved navn. Virker å ringe/motta osv.. men ser kun telefon nummer, ikke navn og det er ikke slik det skal være. hadde oppdatering på i phone men mener hadde problem før dette også. RSA er gitt beskjed så får vi se hva som skjer..
 13. De fant ingen feil, men hadde den inne på en service med plugg bytte etc rett før ferie. de byttet coil fra nr to til tre for sjekk men alt ok. De mente det var en hiccup 😉 ikke merket noe nå iallefall.
×
×
 • Opprett ny...