Gå til innhold

ErikAak

Artigiano
 • Innholdsteller

  54
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om ErikAak

 • Rang
  Artigiano
 • Bursdag 31.03.1981

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Levanger
 1. Jeg synes hellakkeringen var dritfet og kunne gjerne gjort det samme hadde jeg vært Stelvio-eier med noen ekstra kroner på bok Men noe helt annet: leveres ikke Stelvio med hengerfeste? (mulig det er diskutert før....i så fall beklager).
 2. Veldig flott bil! Med alle de svarte detaljene mener jeg det hadde gjort seg med disse: https://nmerker.no/produkter/nmerker-bil Mitt lille tips
 3. Slenger inn noen bilder jeg fikk tilsendt fra min far denne uken - det kan da aldri bli nok bilder Dette er i Tyskland.
 4. XL32XXX? Godt å se at den fortsatt lever selv om den står uten skilter
 5. Grattis, Rune! Kjempepen! Skal huske å hilse, selv om jeg kjører panservogn
 6. UA18864 går et sted her i Levanger-traktene. Ikke mange ukene siden jeg så den. Mer vet jeg dessverre ikke, men den lever i hvert fall! Benedikte her inne selger en pen 93-mod 24v som har fått god pleie av min far tidligere. Han eide den fra 97-08. Så vidt jeg forstår er Bendikte interessert i å selge da hun har kjøpt seg 159sw. Kjøp-kjøp!
 7. Gratulerer med flott bil!! Liker fargen!
 8. I Trondheim for noen helger tilbake.
 9. ErikAak

  Alfaliv?

  "Erik liker dette!"
 10. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!! Tøft! Ska ha ei kasse med Dahls førstkommende fredag kl 1700, levert på døra te Nordsivegen 26B, Levanger.
 11. ErikAak

  Fiatspotting

  Var på hyttetur i Grong sist helg og kjørte da selvfølgelig en kort tur innom Fiat-forhandleren. Det var stengt, men denne godbiten sto utenfor:
 12. Hehe, nei jeg er meget amatør. Kjøpte derimot et bra digitalt speilreflekskamera for lite penger et par dager før turen og vil anbefale det til alle som ønsker å fotografere litt uten å ha mye snøring på hvordan det skal gjøres. Jeg kjøpte et Nikon D40 kit hvor man får mye for pengene. God linse. Kameraet er genialt og man kan kjøre alt på "auto" om man ønsker det eller gjøre ting manuelt om man ønsker det. Jeg er fortsatt på "auto"-nivået, men med på kjøpet får man et gratis fotokurs fra nikon, så i september skal jeg bli "semiproff"! Bildene kan også gjøres bedre om man redigerer litt på maskinen, men de jeg la ut her i tråden er helt "ubesudlet"
 13. Takk for sist (i går) og gratulerer nok en gang! Jeg må bidra med noen ekstra bilder av bilen fra sommerferien (som gikk fra Bodensjøen - München - Praha - Hannover - Ålborg - Larvik - Levanger). Service tas hos Alfa Romeo før kjøreturen hjem. Vakre snuter. Det pakkes før hjemreise. Legg merke til faderens nybil til høyre i bildet; 2,4 jtd, 400 nm! Gjett hvilken garasje dette er tatt fra? Jo, parkeringsgarasjen til det nye BMW-museet i München. Det var et utrolig skuffende, så besøket ble kort! Hvor er super'n?? Bildet tatt fra olympiastadion i München. Hotellparkering. Å få bilen inn i det lille hullet i veggen var ikke så lett da jeg måtte rygge ut i en 4-felts trafikkert gate for å treffe rimelig rett på inngangen. Her finkjøres det! Ganske "safe" parkering. Gjett hvem som moste pæra rett opp i "taket" når han skulle ut av bilen?? Kulen i hodet vedvarte noen døgn. Etter et par døgn var det på tur ut igjen. Av en eller annen grunn liker jeg dette bildet spesielt godt. Så hopper vi til Valdresflya. Vi fikk dessverre dårlig vær, men det var likevel en flott opplevelse! Kos deg med bilen, Benedicte! Det har vi gjort! (jeg har også noen flere bilder av nybilen, men kan lage en annen tråd da dette er Benedickte sin)
 14. Utfordrer deg! Har knekt pinnen som en setter inn i fronten når en kobler på hodetelefonene! Nå står halve pinnen igjen inne i maskina.. Har prøvd med lynlim for å få trukket den ut, men neida! Er det mulig å komme til inn i denne "sylinderen" for å få den ut om en åpner maskina? EDIT: Jeg jobber forresten som fysioterapeut. (Sånn for å ikke ødelegge hensikten med denne tråden!)
×
×
 • Opprett ny...