Gå til innhold

kol

Capo
 • Innholdsteller

  624
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutro

Om kol

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg skrev jo på karn sine sider på faebook at jeg var så dum å prøve en Stelvio f.e 280 hk 16 mai. Det gidder jeg ikke ta en gang til her. Men 280 hk er mer enn nok på den bilen, for å si det mildt. Jeg tør ikke tenke på hva en qv vil være i stand til. Det blir spennende å se prisen på de modellene dere henviser til her, 200 hk bensin, 180 hk og 150 hk diesel. Det hadde vært all right om de også hadde kommet i 4wd alternativer. Jeg syns uansett at Stelvio har fortjent en plass i Alfa Romeo sin verden. Den er sportslig anlagt og den har masse plass, og det siste er noe vi ikke akkurat er vant med fra Alfa....
 2. Ville likt å se hva slags karakter Giuliettaen hadde fått, hvis den var en Golf.....
 3. Jeg må sørover en stund. Jeg vet ikke hvor lenge jeg blir. Det kan bli 1 uke, 2 uker, 1 mnd, 2 månder. Jeg vil derfor ikke gjøre noe mer med dette arrangementet. Det hadde vært artig å få gjennomført dette, men jeg kan ikke kaste bort tid på noe jeg ganske sikkert ikke kan delta på. Ingenting har skjedd siden januar heller, så om dette skal arrangeres må noen andre ta tak i dette.
 4. Jeg ble bare litt oppgitt. 2011 fikk AR 5 års garanti.. Her er en Guilietta 170 hk tbi til en gunstig pris, 2011 modell, gått ca. 37000 km og selges med 6 mnd. bruktbilgaranti. Garanti inntil 10000 km. Er det bare en Toyotaforhandler som ikke gidder å sette seg inn i / ikke vil opplyse om bilens virkelige garanti/ noe jeg har misforstått? På en måte blir dette å sette Alfa i et dårlig lys, siden det oppgis dårligere garanti bl.a. Syns bilen var fin og blir levert med de felgene jeg selv ville valgt. Her er ihvertfall annonsen: https://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=47372211
 5. Disse 155 er et fint avbrekk i den trauste bilparken som ellers er i Tromsø. Altid like artig å se de, kjenner jeg blir litt varm i hjerterota og tenker med meg selv at da er denne arbeidsdagen bak rattet berga. Om dere ser en bussjåfør som vinker, så er det ganske sikkert meg.
 6. Grøtfjord på vei hjem til Tromsø er ok for meg. Som du sier fra ca. 20 mai er det midnattsol, men jeg vet ikke om de ser den på Grøtfjord, stedet er ganske omringet av høye fjell... men vil vi holde på helt til midnatt da? Begrensa hvor lenge man bruker på 25 mil også.. det blir vel ca. 30 om man skal inkludere Grøtfjorden. Jeg regna med Sommeroy engang ut på eftan. Det vil bli bestillt bord ved Sommerøy Hotell, når jeg vet dato, antall personer, osv. I mai er det lyst hele døgnet, men sola er ikke oppe hele tiden i begynnelsen av månden. hva vil folk? Jeg er enig med meg selv at jeg er uenig med meg selv Jeg ser at det hadde vært tøfft med en tur i midnattsola også ... Det hadde sikkert vært artig for Thomas og May å se den igjen.. skal vi si i slutten av månden da? 24 eller 31 mai?
 7. Datoen er ikke spikret enda, men jeg foreslo en helg i mai. Jeg har personlig sett for meg enten lørdag 3 eller 10 mai, men det er jo andre lørdager også.. 24 og 31 mai. 17 mai regner jeg som uaktuelt.. Noen er vel opptatt med konfirmasjon, jeg vet ikke... Flertallet får bestemme. Syns også det er greit at de som har lengst vei å kjøre får en god del å si i dette spørsmålet. Men uansett det er noen det ikke vil passe for uansett.. centocelle: Forslaget ditt med Grøtfjorden var bra. tenkte ikke over hvor det var, det ringte ingen bjeller med engang, men jeg syns faktisk det er det fineste området på hele Kvaløya. Det blir litt dumt når folk kjører over halve Norge og ikke får med seg denne perlen. Svingete veier er det også..... og når man nærmer seg Grøtfjorden og dalen åpner seg.. Det synet er det ikke mange steder i Norge som slår. Helt seriøst. Problemet er hvis vi beholder opprinnelige kjørerute fram til larseng, Skal man da kjøre om Straumsbukta eller Eide.. Etter en dag i bilen blir det litt stusselig å bare ha noe å grille på Grøtfjord og så sette kurs mot Sommerøy..... kjører vi om Straumsbukt, kan vi ete ordentlig mat ved Sommerøy hotell og deretter sette kurs mot Grøtfjord.. Hva syns folk?
 8. Rica ishavshotell går for å være det beste. De driver å pusse opp utsiden på rica nå. Radisson er ikke mye dårligere. Men det er ikke noen direkte dårlige hotell her i byen, vil jeg si. Men parkeringsproblem har vel alle, unntatt Scandic. Hvis jeg flytter i løpet av våren til en større hybel/leilighet, så skal noen slippe å bo på hotell og spare den kostnaden.
 9. mitt forslag var Kvaløya rundt med mye mer.. se første innlegg.
 10. En annen überfet tur er via Breivikeidet, Lyngseidet, Olderdalen (hvor AltaRomeo møter oss) og deretter herlige Lyngen innover til Storfjord og Nordkjosbotn og til Perlen i nord. Dette innebærer fergeoverfarter med fare for at noen må vente. Men det er med turvalg som med drikkeforslag til kveldsmaten ... dess flere valg dess vanskeligere å enes. Enig der gitt... jo flere kokker, jo mere søl Men er veiene noe særlig da,(landskapet er jo noe for seg selv, det er jo ikke noe å diskutere), tenker jo mest på dere som har landeveisracere og ikke meg som har en fjellklatregeit, dog får jeg den glatt over 100 om jeg må Personlig hadde jeg håpet på å unngå ferger. Om man skal på ferger, får vi bare bestille plass... Jeg foreslo deler av reiseruta som landmann nevner til hansy og han mente at deler av veiene der er for dårlig foreløpig, noe jeg er enig i. men kan ikke det bli turen i 2015 da?
 11. Mens jeg skriver dette, chatter jeg samtidig med hansy på faceren.... hva med å prøve å engasjere nilsen bil? Kanskje de har lyst til å stille med en bil eller to? hansy har fått seg ny jobb, og skal sjekke med ny arbeidsgiver over hvem som har kjøpt italiensk bil tidligere.. Så kan man sende ut noen flere invitasjoner... foreløpig lsøe tanker. Vi trenger innspill.
 12. Si det.. så en sa 21 timer.. det går kanskje fortere å kjøre om Sverige, mye lenger, men du kan holde høyere hastighet. Dessuten slipper du ferjer... men du går glipp av en vanvittig natur.. Kanskje Norge nedover mot Ålesund igjen?
 13. kol

  Panda 4x4

  Jeg hadde den morsomme (ironisk ment) opplevelsen her om dagen :-) Jeg skulle hente ut en buss ved Straumsbukta på Kvaløya i Troms. Jeg skulle kjøre litt i distrikt for engangsskyld.. Sist jeg kjørte ruta var for 1,5 år siden og var temmelig blank... og det skulle vise seg at det var andre ting som var blankt også... Jeg kjørte altså utover til Straumsbukta og syns det var veldig bra føre, selv om det var isete veier. bra strødd , tenkte jeg. og dro på det jeg kunne uten å være nervøs, for å havne i grøfta. Jeg hadde god tid, så det var ikke noe vits i å stresse. Jeg ankommer garasjen hvor bussen står. Parkerer bilen, ordner bussen og kjører ut på hovedveien. Jeg hadde jo ikke tenkt på kjetting for det var jo så godt strødd, og Pandaen lå jo som limt på veien. Så feil kan man ta.... Jeg fikk nærmest sjokk, når jeg så den speilblanke isen på hovedveien :o. Jeg kom meg til park. plassen der ruta starta og skjønte at tid til å legge på kjetting, det hadde jeg ikke. Selv om vi kan legge på uten å bry oss om rutetidene, tenkte jeg at i dette drittværet, så legger jeg på når jeg kommer til Tromsø. og det gjorde jeg jo.. Nå viste det seg at den 1ste kjettingen jeg skulle legge på var for liten... den andre passet og var enkel å legge på.. Den 3dje, sleit vi litt med, for vi fikk ikke kjettingen under hjulet, selv om bussen var kjørt opp på en blokk på det innerste tvillinghjulet. Det ordnet seg etter et par minutter, vi fikk festa den innerste hempa og skulle begynne på den ytterste.. da var jo den hempa selvfølgelig i stykker.. En kjetting er ikke noe problem å kjøre med, så lenge det er sperre på bussen.... Nå er det jo sånn at en kjetting ikke varer evig, i likhet med Skigard og Stanley jakobsen. Den varte ihvertfall ut til Straumsbukta igjen, og litt tilbake til Tromsø igjen. Da måtte jeg kaste inn håndkle og ta av kjettingen igjen for det bråka jo så hærnivold. Et par av tverrlenkene hadde slitt seg. Busssjåfør, et kjedelig yrke? Ikke for oss i Tromsø..... Jeg får stadig mer lyst på den nye Pandaen. Jeg har fått en veldig bra innbyttepris på min Panda. Jeg hadde mest lyst på en Guilietta med tct, men jeg har begynnt å helle mot Pandaen igjen. Pandaen er så utrolig morsom. og nå har Fiat på facebook sagt at de vil se bilder av bilen :-) tenkte jeg skulle få tak et et contour eller gopro hero kamera, for å sende de noen bilder fra veiene omkring Tromsø.
 14. Ikke at jeg skal forsvare testresultatet, men det er mer enn en person som har avgitt karakterer her så det tyder vel kanskje på at dette kan ha vært en litt uferdig bil !? Lyden fra 4 C i dette klippet er definitivt Ikke noe å rope hurra for ihvertfall Jeg sier meg faktsik enig i at lyden på Alfa´n høres litt merkelig ut i dette klippet. Spesielt klippet der de har bilde av kun eksospotta. vel, jeg syns han snakker om at bilen ikke var helt ferdig et sted og at han ønsker å prøve bilen når den er helt ferdig, men som bilen var da han fikk den var den en skuffelse. Jeg har bare hørt klippet en gang og skal ikke si det for sikkert, Klokka er jo bare litt over halv 5 på morran, og på tide å stå opp for å gå på jobb….
×
×
 • Opprett ny...