Gå til innhold

Atle Simonsen

Capo
 • Innholdsteller

  720
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Atle Simonsen vant sist dagen den 8. oktober

Atle Simonsen hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

133 Eccellente

Om Atle Simonsen

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Halden

Nylige profilbesøk

1 452 profilvisninger
 1. Nei, havnet i Oslo. Men tror ikke den er på veien da girkasse røk på vei hjem.
 2. Ikke uenig i det. Men fant en del løsninger når jeg kappet i stykker den andre som burde vært anderledes. Og så vet man jo at bak plast og skjørt kan det alltid gjemme seg mye gøy 😉
 3. Skum i stolpene er vel ikke akkurat bra løsning om man har tett drenering bla. Plata som holder gummilist langs tak kan det samles fuktighet under. Skumgummi i en plast mellom innerskjerm og ytterskjerm bak. Dette er ting som er umulig å oppdage uten å kappe i bilen. Men å stå fuktig gjør det selvsagt værre.
 4. Jeg og kompisen min fortsetter i kveld. Vi gir oss ikke enda 😉. Men 164'n har en del rustfeller så tror nok flere som tror de har nær rustfrie eksemplarer kan få se en overraskelse.
 5. Ja ja. Skal ikke si noe mer før jeg er ferdig nå tror jeg. Jeg og kompisen fortsetter i alle fall. 😉
 6. Ikke soltak. Så hvorfor den er så ille der vet jeg ikke. Bytte stolpe gjør jeg ikke, det blir for mye totalt nå..
 7. Jeg har også funnet mye mer rust ellers også, men det har vært overkommelig. Dette derimot blir for mye for en hobbymekaniker. Dog har jeg så mye 164 deler at noe må jeg gjøre.
 8. Skikkelig nedtur. A stolpe er nesten borte. Redd prosjektet stoppet nå.. Er værre enn bildene viser.
 9. Kondolerer så mye. Fikk skikkelig vondt nå. Har aldri møtt han, men har vært mye i kontakt med han og han har vært til stor hjelp for meg. Tenker på dere.
 10. Endelig fått startet på selve sveisejobben 😁.
 11. Jo da. Den skal være bra. Jeg skal ta vare på det du ser på bildet. Men det skal ut av garasjen midlertidig så jeg har litt mer plass. Har en Porsche 911 som vil inn i garasjen også 😉
 12. Joho. Da er man ferdig å renske delebilen og til uka starter jobben med å fikse den 164 jeg skal ha. Altså rustsveising. Gleder meg stort.
 13. Jeg er utålmodig når det gjelder slikt så har ikke lyst til å sløse med tida. Målet er å bli ferdig rundt nyttår med sveisejobben. Så kommer alt annet etter det. Den må jo også godkjennes av biltilsynet først.
 14. Først en oppdatering av garasjen. For øyeblikket er det kun 2 italienske biler i stallen. 2 stk 164. Og vi fortsetter videre med å fikse opp den hvite 164. Har nå begynt å kappe ut å plukke av alt som kan være kjekt å ha til senere. Fortsatt litt usikker på om prosjektet er for stort, men vil ikke gi meg. Så da tar jeg en ting av gangen. Et stort pluss i dag var at bremser og hjullager bak var meget bra på delebilen så da tar vi selvsagt vare på det. Denne uka er planen å jobbe hver kveld for å få ribbet delebil.
 15. Ble gjort litt i kveld. Og det var ikke mye.. Men er i gang med å borre ut sveisepunkt på delebilen. Og klarte å borre hull i bensintanken... Greit å ha en bil å teste på. Men da vet jeg hva mer jeg må demontere. Men det tar tid. Må finne noe annet for å fjerne kitt.
×
×
 • Opprett ny...