Gå til innhold

U5tabil

Consigliere
 • Innholdsteller

  5 025
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om U5tabil

 • Rang
  Consigliere
 • Bursdag 21.02.1987

Profilfelter

 • Nettside
  http://www.U5.no

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Karmøy

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. ble en slik Yatour. Den virker mot min navigasjon, noe som skulle være problem med samtlige andre. USB saken har jeg ikke testa. Skal spille via blåtann og det gjør den fint. Monterte medfølgende mikrofon på rattstammen, virka lite synlig og samtaler så langt har vert veldig bra. Så bestiller en slik til MiToen også.
 2. Lading av batteri over natten løste problemet. feilkoden forsvant også. Så mulig vi må kjøpe nytt batteri. Får se om feilen popper opp igjen eller om dette bare var et engangstilfelle.
 3. Ja høres logisk ut. Bilen har stått mye det siste året. Så batteriet er nok noe dårlig. Har satt den på lading så får en se om det ikke forsvinner sjøl. Har en slik obd sak don eg kan koble på når vi kommer hjem igjen, så håper eg kan fjerne koden med den, om den ikkje forsvinner sjøl.
 4. Stod i et lyskryss i dag hvor start og stopp slo inn som vanlig. Men i det en skal i gang så starter den halveis og dauer av. Tar av tenningen og starter den normalt igjen. Men nå står det check engine i displayet og jeg får den ikke i dynamic mode igjen heller. Noen som har vert borti slikt tull og vett hvordan en løser dette? Er en MiTo 2011mod. 1.4T 135hk.
 5. Den her ser faktisk ut til å kunne passe i begge bilene http://www.ebay.com/itm/USB-Bluetooth-MP3-Adapter-Freisprechanlage-Alfa-Romeo-159-Sportwagon-2005-2011-/252168206971?hash=item3ab6657a7b:g:cGQAAOSwstxU42Zg
 6. Ser jeg sliter litt med å finne noe som er kompatibelt. Denne her: http://www.ebay.com/itm/BLUETOOTH-CAR-ADAPTER-MUSIC-CD-CHANGER-SWITCH-CONNECTOR-FOR-ALFA-ROMEO-159-05-11-/191886971434?hash=item2cad5ad22a:g:w0cAAOSwd0BVteiZ&vxp=mtr Men den er ikke kompatibel med min som har original navigasjon samt bose. Kan være jeg skal prøve uansett, da denne mest sannsynlig kan brukes i MiToen (2011mod). Disse derimot lover at de kan erstatte den orginale jeg har i 159en. Samt støtte for Bose anlegget som det ser ut til å bli kluss med for de fleste. Den koster derimot rimelig mye sammenlignet med det som er. http://www.icar-tech.de/ Jeg har i grunn ikke behov for annet enn å spille musikk via blåtann da jeg synes skjermen som er originalt holder mål. Samtidig føler jeg ingen handsfreer er gode nok. Jeg har en som jeg har på øret som jeg bruker masse i jobben, og denne fungerer utmerket når jeg kjører. Samt de jeg snakker med hører meg svært godt og hører ikke at jeg kjører en gang.
 7. Hvor handler folk produkter om dagen? Før var det en knallgod og billig side i england hvor en kunne handle og få sendt over til en veldig hyggelig pris. Jeg er også ute etter en slik quick wax som en sprayer på bilen etter vask. Husker Maguiers hadde en slik som holdt i 4 ukers tid. Raskt og enkelt. Jeg orker ikke og har ikke tid til å stå å polere i evigheter. Vurderer også kjøp av skumkanon som kan monteres på karcheren istedet for vanlig avfetting. Noen som har vert borti www.bilpleiekongen.no ? Så tips til hvor dere handler setter jeg stor pris på
 8. Nei kommer nok mest sannsynlig til å levere inn om det er nødvendig. Skal ringe RSA Forus i morgen å forhøre meg litt.. regreim ble skiftet 120k / 8års service i 2013. Den er nå kjørt 154k. Så spørsmålet er om jeg skal sponse en 150k / 10års service på den med regreim.
 9. Når bør en ta reimskifte på disse motoren?
 10. Nei snakka med Petter "Pink" den har ikke det. For det er denne jeg kjører henter i helgen om alt går etter plan nå Diesel, og 159?? Du har tapt deg Vegard Nja... Jeg kommer vertfall tilbake til Alfa om ikke annet. Men så får vi oss en MiTo med 1.4T i samme sleng så det blir nok morro i gården.
 11. Nei snakka med Petter "Pink" den har ikke det. For det er denne jeg kjører henter i helgen om alt går etter plan nå
 12. Vel det som er et must er at jeg skal kunne spille musikk via blåtann til bilen. Noen av disse er jo Android så i prinsippet kan de med en 3G adapter ha Tidal direkte i seg, noe som gjør det enda enklere.
 13. Hvordan er det på en MiTo? Kan en få noe slikt til de også?
 14. Kom over disse fra tyskland. http://www.icar-tech.de/shop/index.php?route=common/home Noe dyrere men virker veldig spennende.
 15. Er det noen som har prøvd å skifte ut eksisterende skjerm på 159 til noe mer moderne? Ønsker å kunne streame musikk fra blåtann til bilen. Ser det er noen på ebay.com til rundt 3-5000,- + frakt og moms. F.eks. http://www.ebay.com/itm/Quad-Core-Android-4-4-Car-GPS-For-Alfa-Romeo-159-2005-DVD-Player-Navigation-/161832961671?hash=item25adff0687:g:bWMAAOSwa81XRgFe Ser disse også har OBD funksjon som kan lese feilkoder, ikke et must men ser det kan være hendig. Så om noen har erfaringer og tips så setter jeg stor pris på det.
×
×
 • Opprett ny...