Gå til innhold

Jacob

Artigiano
 • Innholdsteller

  62
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Jacob

 • Rang
  Artigiano
 • Bursdag 27.03.1967

Profilfelter

 • Nettside
  http://www.auto-supply.no

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo
 1. Vi hos Jacob's Auto-Supply hjelper mer enn gjerne. Fint om du gir meg skiltnummeret ditt, blir lettere da. (PM funker greit)
 2. Jeg vil gjerne sjekke priser selv om fu ikke trenger med en gang, er jo ingen kjøpetvang
 3. Er dette ikke av interesse?
 4. Hei, jeg har fått et tilbud på noen få deler fra en leverandør i Italia til min Alfa Romeo 147 med 1,9 JTDm 16V 150Hk. Tilbudet gjelder genuine originaldeler i originaleske. Mitt spørsmål er; Skal jeg sjekke deler til flere biler? (Tror de først og fremst selger slitedeler, ikke spesialdeler). Her er priseksempler på delene jeg har fått tilbud om. Dieselfilter: 77362338 - Veil pris i norske kroner, inkl mva. Kr. 295,- Se pris på andre produsenter her: http://www.auto-supply.no/produkter/articles/search/term/NzczNjIzMzgg/0/1/ Oljefilter: 46796687 - Veil pris i norske kroner, inkl mva. Kr. 110,- Se pris fra andre produsenter her: http://www.auto-supply.no/produkter/articles/search/term/NDY3OTY2ODcg/0/1/ Luftfilter: 46794403 - Veil pris i norske kroner, inkl mva. Kr. 165,- Se pris fra andre produsenter her; http://www.auto-supply.no/produkter/articles/search/term/NDY3OTQ0MDMg/0/1/ Glødeplugger: 46792355 - Veil NOK, inkl mva. Kr. 250,- pr stk Se pris fra andre produsenter her: http://www.auto-supply.no/produkter/articles/search/term/NDY3OTIzNTUg/0/1/ Fikk også tilbud på en Valeo Clutch til samme bilen: veil kr 2720,- inkl mva Prisene er før evt klubbrabatt til betalende medlemmer (ca 15% (det lønner seg å være betalende medlem i klubben)). Om dere vil at jeg skal sjekke pris på deler til din bil, send meg en melding, eller svar i komentarfeltet, så sender jeg en forespørsel til leverandør.
 5. Sentrallåsen virker med nøkkel, men jeg klarer ikke åpne noen dører med fjernkontrollen, men kan lukke/låse alle via samme fjernkontroll.
 6. Snakket med en mekaniker, han mente det kunne være senderen i fjernkontrollen. Åpnet den og fant noe irr under batteriet. Kjørte på med rens, men det hjalp ikke. Er det lett å parre ny sender til bil?
 7. Som fersk Alfa eier, kombinert med at jeg driver salg av bildeler, vil deler til Alfa Romeo få ekstra oppmerksomhet i tiden som kommer. Eni (Agip) olje har vi hatt i systemet en stund nå, og alle som kan vise gyldig medlemskort i KARN vil få en hyggelig rabatt på ENI olje hos oss.
 8. Jacob

  Sentrallås 147

  Hei, jeg er ny eier av en 2005 147 1,9 JTDm 150hk (min første Alfa). Jeg barer lurer, på den ene nøkkelen er det sender for sentrallås, den åpner bakluke og bakdører, og låser alle 5 dørene. men jeg må åpne førerdørene med nøkkel. Skal det være slik?
 9. Jeg kan kanskje skaffe, men vet for lite om bilen din. Årsmodell, karosseri, motor etc.
 10. Jeg har fremdeles ikke hørt noe fra klubben.
 11. Jacob

  Medlemsavtale

  Vi hos Jacob's Auto-Supply AS tilbyr organiserte bilklubber en rabattavtale med oss. Et av kravene vi stiller er at klubben til gjengjeld sprer det glade budskap til sine medlemmer og poster informasjon om avtalen på nett. Jeg ser at www.klubbalfaromeo.no/om-klubben/medlemsfordeler/29.html ikke linker til oss. Kan noen be rette vedkommende ta kontakt med meg angående dette? Ny nettbutikk: Vi har også nylig lansert vår nye nettbutikk, denne er pr dags dato i "Lukket Beta" testperiode. Registrer dere på www.auto-supply.no og be om invitasjon for å delta i testperioden. Er dere samtidig betalende medlem i klubben, send inn kopi av medlemskortet til [email protected], så linker vi brukeren mot klubbens rabattavtale.
 12. Kan skaffe KYB framdempere til kr. 1838,- inkl mva pr stk. Monroe må bestilles fra utlandet, men koster kun kr 1500,- inkl mva pr stk (dette er til 1,8 og 2,0 ltr motor)
 13. Dere får rabatter hos oss også, men vet ikke om dette er gjort offisielt i klubben. Om det er noen som tar seg av dette er det bare å kontakte meg: Jacob's Auto-Supply AS Brynsveien 2-4 0667 Oslo Telefon: 22 65 03 55 e-post: [email protected] web: www.auto-supply.no for diskusjoner ang rabatter, spør etter meg: Jacob Kielland
 14. Våren er her og det er tid for å rense billakken for salt, veistøv og skitt. Vi har derfor også i år en kampanje for alle våre bilpleieprodukter. (kampanjen gjelder ikke Clean Plus produkter som allerede har en netto pris.) Prisforespørsel på telefon 22 65 03 55 eller e-post: [email protected]
 15. Nok engang trår vi til med en flott støtdemper, fjær og senkesett kampanje. Kampanjen gjelder bestillinger gjort i mars måned, kan ikke kombineres med andre rabattavtaler. Kontakt oss på [email protected] for pris. Bli tilhenger av Jacob's Auto-Supply AS på Facebook - fin premie loddes ut når vi passerer 250 tilhengere http://www.facebook.com/pages/Jacobs-Auto-Supply-AS/306104503569?ref=nf
×
×
 • Opprett ny...