Gå til innhold

fastlane

Artigiano
 • Innholdsteller

  87
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om fastlane

 • Rang
  Artigiano

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har du de 19 felgene for salg? 

 2. 19" felger selges for kr 3500. Felgene er brukte. Sommerdekkene som står på, er utslitte. Felgene har en lekker sort-/sølv-fargekombinasjon og passer perfekt til Alfa Romeo 159! OBS: Felgene kan ikke hentes umiddelbart. De står nemlig montert på bil for øyeblikket, men kan hentes snart jeg får satt på nye sommerdekk på et annet sett med felger.
 3. Nei, nå blandet jeg; var visst Alfanatiker som skal kjøre Bertone. Uansett, moro blir det
 4. TrackDay med masse banetid lørdag 18. juni i selskap med diverse andre Alfa Romeo-sjåfører høres helt perfekt ut! Datoen er herved plottet inn i kalenderen. Med din Bertone blir vel min simple 159 easy match, RR Alfetta?
 5. Tusen takk, RR Alfetta!! Det var oppklarende, så da kan jo alle som har en gateregistrert Alfa Romeo legge inn aktuelle datoer i kalenderen, inkludert undertegnede:)
 6. Takk for oversikten! Ja, jeg så at det var noen datoer for Corsa Italiana billøp, men så er jo spørsmålet om og i hvilken grad også gateregistrerte biler vil kunne slippe til de samme datoene. Hvis det åpent for vanlig banekjøring for vanlige biler 18. juni, vil jeg gjerne ta turen den datoen:)
 7. Har noen oversikt over når KARN ev. har noen arrangementer på Rudskogen i sommer og høst, hvor det vil være mulighet for "vanlige" Alfa-eiere å kjøre på banen, f.eks. TrackDays, Italiensk Dag e.l., ev. links til nettsted hvor terminliste er publisert? Jeg surfet inne på Cuerosportivo.no og KARN sin side på Facebook uten å finne noen slik oversikt. Det hadde jo tross alt vært litt triveligere å ratte rundt banen sammen med Alfa-entusiaster enn Porsche- og Lotus-fans og desslike:)
 8. Må dessverre vurdere å skille meg ad med denne - innenfor et gitt budsjett - "drømmebilen". Bilen er helt nydelig å se på og å kjøre, og en bil man virkelig får følelser for... Bilen ble kjøpt for et år siden, byttet registerreim, byttet klosser på Brembo-bremsene og kjøpte et splitter nytt sett med originale 19" grå TI-felger.
 9. 2009 Alfa Romeo 159 Sportwagon TI Q4 4x4 2.4 JTD 210 HK - selges. Selges nå for kr 299900 inkl. årsavgift. Bilen ble kjøpt for kr 339000 for 1 år siden. Registerreim og bremseklosser ble deretter byttet, og nye 19" TI-felger i grå finish ble kjøpt inn, i likhet med nye vinterdekk til de medfølgende 18" TI-felgene i sølv. Km.stand: 87000 km. Motor med 5 sylindre og 210 HK, Q4 firehjulsdrift, TI-pakke, soltak, skinnende lysegrå metallic lakk, avtagbart hengerfeste, Pirelli P Zero 245/55 på 19" grå TI-felger (nytt for 1 år siden), sølvfargede 18" TI-felger m/vinterdekk, de beste sportssetene med lårstøtte og røde emblemer, røde BREMBO bremsekalippere med nye bremseklosser rund baut, nylig skiftet registerreim og NAVI, er noe av utstyret bilen har. Dette er et nydelig og spesielt velutstyrt eksemplar! Link til Finn med fotografier: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=55997811&searchclickthrough=true&listPos=10 Kontakt: Morten, tel. 4516 4568
 10. Lekker bil med ekstra lekre fargekombinasjoner :-)
 11. Herlig bil, har kjørt 156 155 HK Selespeed, og denne "Formel 1-girkassen" gjør bilen ekstremt artig å kjøre :-)
 12. En moderne klassiker som det oser sportslighet av :-)
 13. Hadde en 156 SW 1.8TS, en veldig underholdende bil å kjøre. Med 2.5 V6 blir nok denne bilen en hysterisk morsom kjøremaskin, og så har den et design som skiller seg ut i mengden - i veldig positiv forstand. Silver Metallic understreker linjene og kan aldri bli feil på en italiensk skjønnhet som dette :-)
×
×
 • Opprett ny...