Gå til innhold

Alfatwinspark

Apprendista
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Alfatwinspark

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Hei! Er det noen som vet hvilken pærer som er i frontlyktene på en 156 Fra 2004?
 2. Hei! Lurte på om noen har en kompressor til salgs til min 156 1,8ts 2004. Helst ikke for gammel. Hørte på en bilstylingsbutikk som sa at novac som hadde dettte før har visst sluttet å produsere til Alfa.
 3. Hei! Lurte på om noen hadde noen tips om hvilke høytalere som passer til bilen min og hvilken som spiller bra selvfølgelig?
 4. Tenkte å legge ut litt bilder av Alfaen min Startet med nytt K&N luftfilter idag. Har sendt rundt litt mail om spørsmål om priser på turbo, intercooler og andre godsaker til motoren. Som jeg kommer til å oppdatere med bilder etterhvert;)
 5. Tusen takk folkens! Tror dette blir bra. Har sendt litt mail til forskjellige no. Får se hva de tilbyr og hva som blir best
 6. Innsuget er jo bare for å bytte ut gammelt stander luftfilter. Tenkte å få hjelp til å montere turbo kitet. Men de sender vel alle delene hvis jeg betaler for det? Sendte mail til de for å dobbel sjekke. Sånne ting får jeg ta etter hvert. hehe
 7. K&N Inductionkit - 57i - Alfa fra bsbildeler
 8. tusen takk for hjelp!! Så jo ut som alt av deler var der og. Jeg har bestillt nytt innnsug. Og på bildet så det ut som det passer dårlig og motere etter turbo bygging. Vil dette bli ett problem? lurt å droppe innsuget?
 9. Takk for svar! Men ingen som vet evt hvor jeg kan få tak i turbo og intercooler som passer til bilen og priser?
 10. Hei! Tenkte å starte på et prosjekt på min alfa romeo 156 1,8ts fra 2004. Så lurte på om noen her vet om noen gode effektanlegg som ikke lager "fjernstyrt bil lyd" . Vil gjerne ha et som lager grom lyd? Og hvilken turbo og intercooler jeg bør bruke? og evt pris? Takk på forhånd!
×
×
 • Opprett ny...