Gå til innhold

Bjorkhaug

Artigiano
 • Innholdsteller

  72
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Bjorkhaug

 • Rang
  Artigiano
 • Bursdag 09.07.1992

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Sandeid

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Sjekk finn annonse: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=112377008&fks=112377008
 2. Nydelig bil, se jo helt strøken ut!
 3. Forsat mulig å få tak i den oljen? Heter det bare Eni nå? Begynner å gå tom Agip 10-60 nå, og min TS må også fylles en del på
 4. Meget kul bil. Kunne tenkt meg en slik en, men jeg har Alfa da
 5. Ok, hvor skal jeg koble remote til da? Har forresten ikke noen knapper på rattet så det gjør ikke noe. Hva blir neste steg?
 6. Hei! Har lenge hatt den orginal spilleren i min Alfa, og har gått lei av den. Kjøpte da en ny headunit Pioneer som jeg skulle instalere. Men det var ikke bare plug and play som han på "sjappa" sa. De to første pluggene passet fint, og har fått strøm på den, men ikke lyd. Jeg skjønner hvordan jeg skal få denne "legoklossen" til å passe. Så jeg gjekk på nettet og søkte og fant tilslutt en overgang som skulle passe trodde jeg. Fikk den i dag, men er forsatt like langt. Denne kjøpte jeg : http://www.nexxia.co.uk/product.asp?s=Harness%20Adaptor&c=Alfa%20ISO%20Radio%20Harness%20Adaptors&product_code=PC2-36-AMPR Her er noen bilder som illustere problemet:
 7. Heisann! Etter 2 år studering har bilen min stått lagret tørt i garasjen, og nå har jeg endelig fått Eu godkjent den og igjen er skilter på den. Men synes bilen er litt høy, og da tenkte jeg kanskje å invenstere i senkefjærer. Skulle gjerne vært coilovers, men så var det de pengene da. Har dere noen anbefalinger på hvilken jeg bør kjøpe, og er dette en jobb jeg kan gjøre. Har gjort enkle ting som oljeskift, dvs småting på bilen. Har iallefall skjønt at det trengs en fjærklemme slik at den ikke spretter av noe voldtsom. Noen tips på fjærer og noe jeg må huske på når jeg skal skifte?
 8. Bjorkhaug

  Agip olje

  Lurer på det samme jeg og. Trenger olje
 9. Avfetning, vasking, claying og deretter voksing av bil. Så motorvask, interiør vask, støvsuging og skinnfornyning. For en blank Alfa jeg har nå
 10. Hei! Nå som det er fin tempratur i luften er det tid for voksing. Men tenkte jeg skulle claye den før det, så lurer på om hvilken clay er å anbefale. Alfan fortjener kun det beste:)
 11. Tror jeg jammen meg hilste på deg i dag. Kjørte utlånsbil 159, skulle hente min 156 hos Magnus Hope. Du var den eneste hele turen fra Sandeid som hilste i dag. Dagens lille høydepunkt :-)
 12. Tror ikke du skal være så altfor opptatt av motorstørrelse. Det er viktigere å sjekke servicehistorie, rust og hvor mange eiere etc. Det gjør ingenting om det er en litt nyere modell. Er 19 år, og har en Alfa Romeo 156 http://cuoresportivo.no/index.php?topic=32056.0. Er veldig fornøyd med bilen, og nå har jeg nettopp vært på EU-kontroll. Der var 1 toer feil, og det var bærekule som var slitt og måttes skiftes. Spesielt på TS motoren bør du sjekke olje litt oftere enn på andre biler.
 13. Ja, da har du nok sitt bilen min :-)
 14. Fin bil du har Andreas :-) Godt å se at flere i Haugesund området kjører Alfa :-)
 15. Skiftet til sommerdekk, nå med helt nye Michelin ps3 dekk. Ble en litt mer veistøy nå ja.
×
×
 • Opprett ny...