Gå til innhold

pilota_ferrari

Apprendista
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om pilota_ferrari

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Oslo
 1. Ikke solgt og kun kjørt 300km i år! Mulighet for god pris
 2. Har du kjøpt! Jeg har en 8vKat til salgs som teknisk er i meget god stand men behøver litt rustsveis og lakk (kostnad ca 35000 om du ikke gjør det selv). Interessert, ring Rune 99495359
 3. Sjelden godbit til salgs i Danmark. http://www.hms.dk/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=8152
 4. Beklager at bildene er litt dårlige, men i grillen står også 8v Kat emblemet. Drivlinjen på 8v kat er den samme som på 16v med 47/53 (foran/bak). Jeg har kameraet på utlån men skal prøve å knipse noen bilder med mobilen i dagslys. Ellers så kan bilen beskiktiges i garasje i Oslo.
 5. Etter at bildene ble tatt så har jeg satt på 16v panseret. Artikkel om Integrale 8v og Audi Quattro fra 1988. http://www.flickr.com/photos/triggerscarstuff/sets/72157615729768258/with/3373737752/ "It's a close thing, very close - but for sheer driving pleasure we'll take the Lancia."
 6. Glemte noe vesentlig... for meg iallefall, prisen Jeg har lagt ut bilen på Autodb for kr 78.000,- inkludert vinterlagring i vinter.
 7. Vinterlagring nærmer seg og når jeg gjør opp status så er det kjørt 300km i år og totalt under 3000 de siste 4 årene. Da er det kanskje greit å vurdere å selge unna før vinterlagring. PS! Sikker og tørr vinterlagring (1 time fra Oslo) kan inkluderes i prisen. Bilen har vært igjennom en grundig teknisk overhaling av en av landets mest erfarne og beste Intergrale mekanikere (Inge Torsdalen) som har overhalt motor, girkasse og differensial. Det som gjenstår av arbeid er sveising av noe rust, lakk og oppfrisking av interiør. Rust er lokaliser på de kjente Integrale stedene – under frontvindu, over bakluke og i bakluken. Jeg vurderer å skipe bilen utenlands for dette, priser fåes ved henvendelse. Integrale 8v Kat er basert på 16v utgaven med samme kraftfordeling og er en spesialutgave tatt frem for å møter utslippskrav i bla. Sveits. Denne bilen ble produsert i 2700 eksemplarer. Bilen står på gule justerbare koni, Eibach senkede og stivere fjærer samt polyurethan foringer. En nytelse å kjøre Jeg har fått eie en av mine ”må ha biler” og er klar for å overlate den til neste entusiast. Dette er avhengighets skapende moro. Selv kjøring til butikken er gøy :-) Noe deler følger med som nye silikonslanger, nye tåkelys, ekstra 16v panser etc. Totalt 12 felger i ulik stand med dekk 15” og 17”. Bruk epost: [email protected] eller mobil 99495359
 8. Her er en god og illustrert forklaring: http://www.bmwccn.no/rogaland/felginformasjon.html
 9. Hmm. Alltid greit med ett sett hjul til til integralen. Hvor stort er innpresset på felgene?
 10. .......melder meg på koret og synger coupe salmen. Fiat coupe er definitivt på må ha listen i Plus eller Limited edition. Fantastiske biler og personlig synes jeg det er det beste som har kommet fra Chris Bangle's hånd. Ryktene sier at frontlyktene er formet etter bakdelen til kona til Bangle.....Går ikke an å se på en coupe etter dette uten å tenke tanken:-) Jeg har regnet på import av coupe mange ganger og har ennå ikke vært gal nok til å betale staten det de krever i avgifter for å hente inne en slik. Det er alltid et bra eksemplar til salgs på mobile.de. Forøvrig er det mye bra lesestoff om bilene på f.eks http://www.fiatcoupe.net/therange.php?therange_page=4 PS! Nok et rykte, men det noen påstår at LE #0001 var eid av Michael Schumacher
 11. Tusen takk! Noen syntes merket var så fint at de måtte knekke det av, drittsekker Akkurat da jeg startet å fundere på å bytte dukket redningen opp, utmerket!
 12. Hvite Compomotive er lekkert det.... har noen andre alternativer jeg skal undersøke først men gi meg beskjed om det dukker opp andre kjøpere.
×
×
 • Opprett ny...