Gå til innhold

Trond B

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  105
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Trond B

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det nærmer seg italiensk dag, 26. september på Vålerbanen. Har du lyst til å få gratis adgang og parkering, samt stradale kjøring? og ikke minst: Være med å sørge for at ID går som smurt? Da melder du deg som frivillig til å ta en halvannen times økt, hvor du også kommer i kontakt med og blir kjent med mange andre alfister. Vi trenger altså frivillige til port, sekretariat og parkering. Det er vakter fra 0830 og ut til ca kl 1600. (Hvis dere har tenkt å utnytte tilbudet om stradalekjøring, så må dere allikevel betale lisens på 200 kr, dette er nytt av året og har å gjøre med personforsikring) Hvis du kan bidra under ID, si i fra til meg på PM eller 48137121, og hvilke vakter som evt er aktuelle (omtrent når på dagen), og et telefonnr jeg kan nå dere på? (Det er absolutt lov å ta to vakter!). Mitt telefonnr: 48137121. Mvh Trond Bergene
 2. Om det blir mulighet for full italiensk meny avhenger litt av hvor mange som signaliserer at de vil gå for denne. Uansett blir det mulig å få seg en enklere meny (enkeltretter). Hva den består i vet jeg ikke, utover at det skal være et utvalg av ulike italienske herligheter.
 3. Som Nina tidligere har annonsert på facebook så blir det en samling hos Smak av Italia i Slemmestad 24. juni! Vi starter på Høvikodden, på parkeringsplassen ved Henie-Onstad senteret kl 1830 og kjører ut til Slemmestad i samlet følge. Så spiser vi hos Smak av Italia, og det er fint om dere gir beskjed her om dere ønsker en full italiensk meny til 275,- eller mer individuell bestilling. Hvis mange nok velger fullalernativet, så blir dette en mulighet, ellers blir det indivuell matbestilling på alle. Hvorfor samling: den nye "Giulia" lanseres, det er 105-årsdag for Alfa Romeo, og det er sol og sommer! Fint om du sier fra om du/dere kommer!
 4. Ja, det ser ut til å bli bra vær! KARN har svingen tvers overfor hovedinngangen. Det er fint om vi kan fylle opp dette området med ulike typer Alfa, både gammelt og nytt. Det er der Bottegaen skal stå også. Utover dette er det parkering lenger ned, og hvis det blir fullt er det også en parkering ovenfor, det er egen innkjøring, men bare 50 meter å gå. Vel møtt, Alfisti!
 5. Vedlegger årsmøtepapirene som pdf-fil. Innkalling til årsmøte2015revidert.pdf
 6. Beklager! Årsmøtepapirene skal legges på nettsidene, de burde ha ligget der, så de kommer ganske snart.
 7. Yes SirJohn! Vi ses hos Autovia! Det var strålende i fjor og blir strålende i år!
 8. Hvis jeg ikke tar helt feil, så er det din Brera jeg av og til kan nyte synet av i Oslo!
 9. Autovia kommer til å ha et italiensk vårslipp hos seg i Sandvika lørdag 9. mai! Det var også vårslipp i fjor, og det var veldig mange som tok turen innom. KARN stiller i år som i fjor med Bottega! Dette er en mulighet til å treffe andre både med Alfa Romeo og andre italienske kjøretøy. Det kommer mer informasjon, men hold av lørdag 9. mai!!
 10. Hei! Årsmøtet flyttes og vil bli avholdt på Hotell Opera fredag 13. mars kl 1830, møterom Kammeret. Den opprinnelige planen om å avholde dette på Golsfjellet i forbindelse med vintertreffet 13-15. mars må endres på grunn av lav deltakelse. Det kan ikke forsvares å beslaglegge et hotell og iskjøringsbane (som ikke blir benyttet i særlig grad). Dette er beklagelig, men vi i styret har tatt denne beslutningen, og årsmøtet avholdes da i Oslo, på Hotell Opera kl 1830, fredag 13. mars. Årsmøtepapirer skal være sendt ut med Gazzetta, og ligger også tilgjengelig på klubbens nettsider. Så håper vi at det vil komme noen flere når nå årsmøtet ikke legges på høyfjellet, men til et sentralt trafikknutepunkt. Hotell Opera ligger ved Oslo S. Trond Bergene, leder Klubb Alfa Romeo Norge
 11. Hei! Vintertreffet er dessverre avlyst på grunn av manglende påmelding, årsmøtet flyttes til fredag 13. mars i Oslo. Se egen oppdatering. Hvis det er noen som har meldt seg på og gått under radaren, så er de selv ansvarlig for å avbestille evt rom på Golsfjellet. Mvh Trond
 12. Vi minner om dette treffet som finner sted samtidig med årsmøtet. De som skal være bør melde seg på nå! Trond Bergene
 13. Ja, riktig så trivelig ble det, med masse bilprat og også et par nye bekjentskaper! Og Bruno serverte flott italiensk mat til 12 sultne alfister. Følg med her, på facebook og på KARNs hjemmesider for neste happening!
 14. Minner om ettermiddagstreffet hos Santinos på onsdag! Gi gjerne beskjed om du kommer, til Trond Bergene, pm eller sms til 481 37 121.
×
×
 • Opprett ny...