Gå til innhold

MB/AR

Apprendista
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om MB/AR

 • Rang
  Apprendista
 • Bursdag 28.02.1990

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Høyanger
 1. Ja men, han nente kun at servopumpa lekte, og rust i kanaler. Han sa ingen ting om de andre 30 feilene på bilen, og jeg som sagt hadde med meg en kompis, ergo da har jo jeg vitne på dette. Jeg har kopi av begge annonsene, da han på den andre annonsen prøvde å selge bilen for 35000 kr. Han sier grunnet lav pris er plassmangel. Han sier heller ikke en plass i annonsen att han selger den som rep/delebil, men som en bruksbil og at den har svært lite feil. Understellsnummere på bilen "ikke påvist/funnet" står det på naf testen, det er jo nærmere kriminelt. Greit nok at 15000kr ikke er mye, men de er faktisk mye for en som er arbeidsledig.
 2. En muntlig kontrakt er like bindende som en skriftlig, og jeg hadde med meg en kompis. Men ja, vi får se hva de sier på manda!
 3. Heheh, nei nå er det meste ganske lite smått og mye STORT. Skal kontakte forbrukerombudet på mandag å legge opp saken, fikk tips av advokat sekritæren min å gjøre det. Han tar heller ikke tlf, svarer ikke på melding og e-post. Så han skal nok knuses. Forbanna svindler.
 4. Nå har eg vert på en driftstest hos naf og har totalt 32 feil på bilen. GÅR DET AN!!!!
 5. Hei, kan du gi meg en oppsumering om hva som er solgt? og hvilken tilstand er bilen i? Mvh Helle
 6. Off dette har jeg ikke råd til altså. Har jeg ingen garatni eller noe som helst av selger? Han hadde jo ikke informert meg om hull i bunnpanne, ødelagt servopumpe, rusthull i gulvet x2. Vindusviskerene. Må vel ha noe som helst form for garanti/reklamasjonsrett? Sure greier. Takker for alles interesser og svar.
 7. Ja ok, var det stort hull da eller, vanskelig? Vist tannstang må byttes i tilleg til servopumpe, dasnakker vi vel mer enn 10000kr da vel? Herregud kommer til å koste mye for bilen. Hvor ligger servopumpen igrunn? Ja snakket med naf i tlf i går og de mente at driftstest var best imitt tilfelle, grunnet at EU test tester det ikke så mye untatt bremser,lys,viskere osv. slike ting. Gidde 15000kr for den da. Men men. Får ikke selge denne for halvparten av prisen engang. Har kansje en delebil i sikte da, 4000kr, men det er en 2.0 og jeg har 1.8. Men er vel en del jeg kan bruke. Har som sagt lyst å skifte motor over til delebil.
 8. Ja jeg får se hva jeg gjør, nå har jeg bestillt en Driftstest hos Naf og får høre hva de sier når testen er fullført. Skal gi beskjed når den er tatt. Hva er Alutite da? Ja jeg kan godt sveise bunnpanna, det er ikke noe problem sånn sett. Servopumpa mener jeg som sagt at denne er ødelagt, koster 1250svenske kroner, så det er ikke det værste. Selger vil ikke kontakte meg, tar ikke tlf svarer ikke på meldinger. Mange gode tips og råd her, setter STOR pris på dette.
 9. Nei jeg har ikke peiling på hvordan jeg kan finne feilen, har prøvd å sett på sikringene men fant ikke ut noe. Bunnpanna: ja den jeg mener. Du kan si helt inne til kanten, får ikke lillefingeren inn dit da. Men sveise hullet da du tenker? Servopumpa: Nei mener å tru at den er ødelagt, jeg sjekket dessa to slangene som går til servopumpa, (ligger under batteriet) men det var på å lekte ikke. Så må no vere servopumpa som er ødelagt da? noe mer jeg kan sjekke da? hvor ligger servopumpa i grunn? Nei jeg må inrømme at jeg ikke e helt god på dette forum greiene, data generelt. og bil, men liker å prøve meg fram å få kunnskap innen bil. Takker for bra insj og svar
 10. Jeg må kjøpe ny bunnpanne da, og servopumpe. og jeg finner ikke noe bruktdeler til dette. Ja det er 2 rust hull i gulvet og kanalene må skiftes. Jeg spurte en mekaniker og han sa at det ville gå mekanisk sett, men var usikker på om det ville gå med all elektonikken.
 11. Helt riktig, jeg burde ha gjort det, men har ikke så alverdens peiling på bil. Viste ikke hva jeg skulle se etter osv. Han sa jo bare at det var rust i kanaler. Det var alt han sa til meg, lurte meg vist trill rundt. Men takker for tips Blir jo 3 eller 4 dobblest prisen av det jeg betalte for bilen, vist jeg skal fikse dette,
 12. Er ikke det litt for seint å få kontrakt nå? og hva skulle det stå i kontrakten? Ja han solgte den til meg uten å informere meg om hull i bunnpane, hull i gulv og ødelagt servopumpe. Så jeg mener jeg har betalt mer enn den er verdt,
 13. Helt riktig, har rust hull i gulv. FAEN. Men hvordan er dette, jeg kjøpte den på fredag, og selgeren, nevnte ikke at servopumpa var ødelagt, at det var hull i bunnpanna, eller at det var rusthull i gulvet. Noen måte for å heve kjøpet? Har ikke skreve kontrakt. takker for svar.
 14. Ny servopumpe koster jo ish 5000kr, kjipe penger. Får se om delebilen har noe, men det er en 2.0, vil de bruke samme servopumpe? Jeg var nettop under bilen å såg, og dette er vanskelig å forklare, men skal prøve: på bunnpannen har vi jo tappebolten,(tapperforolje) og Nord for den, altså mot kjøreretning da, så er det fire bolter og en "bærebru" (vet ikke hva den heter) Det er vertfall en plate som ser ut til å holde oppe begynnelsen på eksosanlegget, og denne plata har 4 bolter, den ene (nærmest tappebolten) er knekt, og det leker motorolje derifra, men det leker ikke direkte fra den knekte bolten, det leker litt lengre oppe på insiden av den bolten. Må vere ett lite hull eller noe. Noen som har noe som helst erfaringer med dette? Noen råd? Takker på forhånd http://www.shop4parts.co.uk/?name=store&op=Details&ProdID=1731&sku=4870 Vist du går inn på linken så kan du lettere se: nede til høyre for tappebolten, det leker på høyre side av den, kan dete være pakning?
 15. Hei og takker for svar, Ja jeg skal inn å se på siden takker Satser på å kjøpe brukt servopumpe, skraphandel eller noe, men de hadde ikke en alfa romeo 156 på skrapen her. Men har en delebil i sikte da. Får bare vente å se om jeg kjøper den. Noen som vet om Alfa Romeo 156 har noen typiske plasser å leke motorolje?
×
×
 • Opprett ny...