Gå til innhold

ledel

Apprendista
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om ledel

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Er faktisk ikke helt original den motoren. Jeg har eid denne før. Sitter andre kammer i den. Og har porta toppen. Kobberpakning også. Og poly er det kun i casterstag foran hvis det ikke har blitt montert noe etter at jeg solgte den.
 2. Solgt til første persom som faktisk kom å så på den, og ikke bare skambød på den. Nå blir den å se i osloområdet, mest i helger da den ikke trengs i ukedagene.
 3. Da er den endelig klar for salg igjen! Etter diverse hindringer er den på vegen igjen, med registerrem og alt tilhørende byttet. Pluss oljepumpa.
 4. Får igjen bilen i dag mest sannsynlig, registeret sitter der det skal og ingen skade skjedd EDIT: Nok en del som var gåen. En uke til med venting.
 5. ledel

  Havari?

  Tok bilen bakpå en henger i stad og kjørte den til Motorforum. De byttet rem for meg fredag 2 juni, så dette ble en garantisak.
 6. ledel

  Havari?

  Vel, har dere lest salgsannonsen min vet dere det alt. Men i går (7. juni) klarte ene remhjulet til registerrema på bilen min å borre seg gjennom plastdekselet og dette av.. Og da kan dere selv tenke dere hva som skjer med reima? Det jeg tenkte på, hva er "worst case scenario" og "best case scenario"? Alfa 155 Q4 det er snakk om. Billøs i flere uker sikkert jeg nå
 7. Vel. Nå kan det fort gå noen uker før denne kan selges. Hadde den nemlig inne på regrembytte på fredag 2 juni. I går (7. juni) klarte ett remhjul å borre seg gjennom plastdekselet utenfor registeret... Dette kan ha medført store skader. Heldigvis går vel dette på garantien, men kjedelig å være uten bil så lenge hvis det skulle være mye som har havarert.
 8. Er det virkelig å laber interesse for denne bilen? Kjedelig marked om dagen. Årsavgifta er betalt.
 9. Da er det vel en tidlig 95, for meg bekjent er det ikke en widebody. http://www3.autodb.no/cgi-bin/car/detail.pl?nr=1014893 <- der har du bilde.
 10. En som kom med ett bud jeg ikke sier ja til uansett. Det var på 80.000. Så ligger 15k over det i hvertfall.
 11. Gått 125.000. I bra stand. Herlig bil. Rett og slett Helt original, og har alltid vært det. NYE BILDER: http://www.hamar.org/ledel/ Ring eller mail for mer info! Mail: [email protected] Tlf: 95705727
×
×
 • Opprett ny...