Gå til innhold

BillaBoo

Primo Capo
 • Innholdsteller

  1 513
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

BillaBoo vant sist dagen den 6. september 2019

BillaBoo hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

58 Superbo

Om BillaBoo

 • Rang
  Primo Capo
 • Bursdag 11.04.1987

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Se vedlagte bilder. Dette er kurven de anbefaler på generelt grunnlag. Så ikke no skreddersøm.
 2. Kjent problem. Det ligger ofte shims bak dørhenglse som kan gi deg noe justering. Ellers så er det vel vanlig å massere/bende litt på dør og hengsler (f.eks jekke opp enden av døra) for å få en bra tilpasning. Kan hende noen andre har noen bedre triks? Så lenge du har kjøpt de "riktige" pakningene så finner du nok ingen bedre...
 3. Jeg har kurver fra Alfaholics og Classic alfa liggende hvis noen ønsker å se på de. Tror jeg selv kjører på alfaholics kurven selv med tilnærmet orginal 1300. Hva som blir best må man vel både måle avgass og komme seg på rulle for å bestemme..
 4. Kom tilfeldigvis over denne bloggposten hos etuners; https://www.etuners.gr/alfa-romeo-giulietta-qv-1750-tbi-stage-4-big-turbo-kit/ 340 whp på en 1750tbi Giulietta. Kan noen bare få dette gjort og melde tilbake ASAP? 😀
 5. Godt å se at denne fikk et bra hjem! Flott vogn!
 6. Send meg bilde når dere er ferdig a 👍
 7. Hei, har noen nyovermalte bredda 14” med nye (prod 2019) Continental dekk (185/65-14) som jeg gjerne bytter i noen 15” med eller uten dekk. Alt av interesse - men må ha rett innpress for å få passe bøllestuk på Bertonen. Har orginalhjula hvis jeg vil tilbakestille Se vedlagte bilder. På den andre italienske blikkboksen står det 14” fra Alfaholics til sammenligning. kontakt meg her eller på [email protected]
 8. Innsugsprosjekt basert på GTA traktene. Liker ikke måten de er festa mot gasser på. Leker med tanken om å lage en annen variant. Ska tegne opp noe og 3D printe for å se om jeg liker det eller ei... Kanskje se nærmere på luftstrømmen i de.. men det får bli langsiktig.
 9. Hvis den der er riktig så dekker den ganske mye av hva jeg trenger. God start! Takk. Fant forøvrig denne på google selv - men må nesten måle forgasserne for å verifisere at de måla der er riktig. Fant ikke dokumentasjon som understøtta det.
 10. Jeg leter etter en tegning som viser nøyaktig mål på boltmønstre og anleggsflater på innsugssiden av Weber`s DCOE40. Noen som har eller vet hvor jeg kan finne?
 11. Det enkle svaret er at det er i kanten av materialet delene komprimeres og strekkes mest (les; belastningen størst) så derfor fjerner man materiale 'i midten' så påvirkningen blir minst .. men påvirka blir det selvsagt. @Spagetti; rå kjerre! Ser ut som du gjør en meget bra jobb.
 12. Du har fått helt ryddedilla Fiffen. Sett heller sammen den to litern du har liggende og sett hjula der! Tar samma plassen
 13. BillaBoo

  GT 3.2

  Er ikke litt av poenget med vannpolering at det også "lukker porene" slik at den holder seg fin lengre? Tips og erfaringer taes imot med takk da jeg har en motor som snart skal taes! Så meeeget bra ut det toppdekslet!
×
×
 • Opprett ny...