Gå til innhold

BillaBoo

Primo Capo
 • Innholdsteller

  1 482
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

BillaBoo vant sist dagen den 6. september 2019

BillaBoo hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

54 Superbo

Om BillaBoo

 • Rang
  Primo Capo
 • Bursdag 11.04.1987

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Veldig kjedelig start! For håpe Murphy holder seg unna framover. Kul bil!
 2. Hva med Plasti Dip? Kommer på spray og kan fjernes som folie hvis du vil senere. Sjekk youtube for eksempler.
 3. Dette har jo blitt spennende! Lykke til!
 4. Hei, Har noen rester til en original grill til en GT Jr./ Bertone. Ikke i topp stand disse delene. Trenger både lakk og kanskje småfiks av gjenger etc. Men hvis du trenger noe er de up for grabs før neste tur på dynga. [email protected]
 5. Har et NOS Clutch- eller bremsevæskereservoar til en tidlig Bertone eller kanskje det kan passe en Giulietta? Av typen stort og rundt. OBS! Forskjellen fra det CA selger er bunnpluggen. Altså ikke gjennomgående fittings i reservoaret. Ikke likt dette mao: https://classicalfa.com/br069-brake-fluid-reservoir-for-early-105-series-cars/ Selges 300,- + frakt. Send meg melding her eller på [email protected] Se vedlagte bilder;
 6. BillaBoo

  GT 3.2

  Enige i dine betraktninger. Liker hekkspoileren, men usikker på leppa. Hva med en frontfanger som ser slik ut? Da går spliten litt igjen forran å bak uten at det blir for mye crazyness. Novitec variant.
 7. Hvis den er godkjent i sverige som vist og modifiseringene er skrevet inn i vognkortet så skal vel det gå greit i Norge også?
 8. Jaa neeei det er jo ikke alle ting som er komplisert... på godt og vondt. Viser seg at høyre kaliper bak var løs (!). Begge boltene kunne skrues på for hånd + den ene var ca 1 cm ut. Dette gav rom for klunking. Heldigivis bare kjørt med det i 100 mil 🙄 Dette løser nok også problemet med ujevne bakbremser (som var grunnen til at jeg fikla rundt der). jaja. God fredag!
 9. Bare en heads up: Jeg kjøpte nylige nye dekk til min Bella og havnet på Continental (nesten) kun pga. produksjonsdato. De første dekka jeg kjøpte (Vredestein Sportrac) var produsert i 2015. Man kan diskutere opp og ned om det gjør noe om de er 4 år gamle når de er "lagret riktig", men jeg foretrekker ferske dekk. Dekkpushern jeg brukte sa at det gikk så lite 14'' nå at de fort kunne bli liggende på et lager i flere år før de ble solgt. Mao; hvis det betyr noe for deg så bør du spesifisere at det skal være nyere dekk når du bestiller.
 10. Bump på denne. Fikk kjøpt et, men det var ikke riktig kobling i bunn. Trenger det som er avbildet på forrige post. Noen som har et liggende? Ønsker helst et ubrukt et eller i veldig god stand... ender vel med at jeg kjøper av CA egentlig.
 11. Foreslår at du lærer deg det så du kan vise meg Andreas! 😁
 12. Classic Alfa, Alfaholics, OKP++ selger deler til disse skjønnhetene. I tillegg finnes x antall facebook grupper (søk opp "105/115 alfa romeo") og fora på nettet hvor du får tak i alt du trenger. Stort sett av ok kvalitet. Opplever ikke noe problem med min Junior ift. deler iallefall.
×
×
 • Opprett ny...