Gå til innhold

BillaBoo

Primo Capo
 • Innholdsteller

  1 449
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

BillaBoo vant sist dagen den 16. august 2018

BillaBoo hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

38 Molto bene

Om BillaBoo

 • Rang
  Primo Capo
 • Bursdag 11.04.1987

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Egentlig trenger jeg ikke denne, men tror min er skadet. La meg ta en kikk og komme tilbake til deg.
 2. If you owned the car for x years and then moved to Norway, you can import it as "moving goods". That should save you some taxes... check the "moving goods" link Alfaduden posted earlier.
 3. Hei, Er det noen som har noen gulvplater liggende til en Bertone? Jeg trenger i utgangspunktet alle fire fotbrønner. Må passe 67 modell. De er litt annerledes fra 70 og utover. Paul
 4. Hør med Smed Tjelle nede ved Carl Berner. Kan godt hende de har en liten dreibenk og kan lage til dette. smed.tjelle@getmail.no
 5. Er interessert i dette. Har selv et lager/ verksted på Bjerke for øyeblikket, men det er begrensninger i tid da bygget skal rives om noen år. Både fast plass og elektronisk booking er av interesse.
 6. Nydelig vogn! Hvordan er denne å ratte sammenlignet med Bertone coupen?
 7. Kan nevne at sitronsyre fåes kjøpt i kiloen (som holder LENGE) f.eks her: https://www.beecoshop.no/produkt/rengjoring/rengjoringsmidler-2/sitronsyre-til-avkalking-og-rengjoring-1-kg Evt. så får du 100 gram på apotek for samma prisen..
 8. Magisk innsats! Hva blir neste steg?
 9. Oslo Antirust har lanolin / sauefett (og klubbrabatt). Hyggelig folk som tok godt vare på Bella. Men det er kanskje greit å legge et tectylbelegg først..
 10. @andretti har vel gjort dette på sin Bertone... mins han sa det var et lite hæ"#%te.
 11. Tenkte meg ikke om. Er jo selvsagt alu i blokka også. Da blir det nok ikke syre, men heller vask og/ eller vannpolering. Takk for video @Jørund Såvidt jeg skjønner skal det ikke være noe problem å Vapourblaste (vannpolere) alt samma. Kanaler kan så skylles med riktig remedie for å få ut evt. rester. Veiva og råder etc blir nok syrevaska og sjekket for sprekker/ skader.
 12. Trøbbelet oppstår vel når noen har demontert halve bilen sin og ikke får den sammen igjen av ymse grunner men utålmodige kunder tripper på utsia i påvente av deres tur. Ikke et uløselig problem antakelig.. og er vel heller unntaket og ikke regelen. Kanskje mer et HMS problem? Men man kunne kanskje tatt et kurs? Hvis du starter et sted, så skal jeg komme å male lokalet på dugnad Vaskeplass med timesleie har jeg mer trua på. Hvor du MÅ ta med egne produkter.. (eller kjøpe svindyrt i en automat seff). Et egnet lokale og noen høytrykksspylere så er mye gjort.
 13. Hei, Jeg skal gjøre en full overhaling av en 1750 motor som jeg har liggende i deler. Noen deler er korrodert og tyder på at denne har ligget urørt lenge. Tenkte å få renset alle deler, både kritiske og noen for utseende. Planen er å syrevaske blokk (og alle ståldeler egentlig) slik at kanaler blir rene og pene. Samtidig sjekke at ikke det er noen sprekker eller lignende. Det samme med toppen, men da i noe mer aluvennlig. Har fått anbefalt Wash All Extreme med avspyling etter maks 4 minutter så ikke det begynner å spise alu. Har noen noe annet man foretrekker her? Blir nok noe vapourblasting av deksler etc. Hva har dere gjort ift. rens dere som har utført detta før?
×
×
 • Opprett ny...