Gå til innhold

BillaBoo

Primo Capo
 • Innholdsteller

  1 458
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

BillaBoo vant sist dagen den 16. august 2018

BillaBoo hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

41 Molto bene

Om BillaBoo

 • Rang
  Primo Capo
 • Bursdag 11.04.1987

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvis den løsner så kan du alltids montere helicoli eller annet lurium senere da du må opp i hulldimensjon for å montere dette. Prøv gjenger først og bare ikke dra til mer en du må.
 2. Har ikke fått sett så mye mer på det.. men det er IKKE hattehylla! 😅 Må ved litt ledig tid pelle ut demperne å sjekke de for klaringer innvendig. Te helga kanskje.
 3. Har røska i eksosanlegget og kan ikke skjønne at det dunker borti noe Dempergummien ser bra ut. Men har ny i poly liggende, så det er jo fort gjort å bytte. Men den hattehylla ja.... hmm.. kan det være så idiotisk da...
 4. Tar opp denne igjen; Har nå demontert hele bakstillinga og sjekka alle foringer. De ser nye ut. Bytta foringer på T-Baren som går mot diffen. Kan det ha hjulpet? Vel. Hvertfall på samvittigheten. Men jeg har fortsatt klunkelyd på humpete vei som kommer akkurat når bakhjula treffer høla. Jeg lurer nå på om det kan være lageret til mellomakselen. Men hadde jeg ikke da hørt ulyd kontinuerlig? Hva er symptomene på gåent lager på mellomaksel? PS: Gummiopphenget til dette lageret ser også nytt ut.
 5. Flott innsats og flott bil! Godt å se at denne har blitt Norsk statsborger!
 6. Ser nå at de skriver "image shown is not actual product". Så kanskje de ser noe annerledels ut. Noen som har testet disse?
 7. Det finnes flere emner om ettermarkedsseter, men hva med brakettene som fester stolen til bilen? Mine er kaputtski og jeg ønsker å bytte dem ut (og framstolene). Har noen testet braketten fra Corbeau? https://corbeau.com/alfa-romeo-gtv-seat-brackets.html Skjønner ikke helt det vertikale monteringspunktet, må man på med en brakett ned mot bilen der?
 8. Hei, Er det noen her inne som har erfaring med å reparere tripptelleren på Bertoner? Min er kaputt og har nok vært det en stund når jeg ser på km historikk. Jeg har hørt rykter om et tannhjul i nylon som kapitulerer med årene. Spørsmålet mitt er vel om det er slik og om det er en kurant jobb?
 9. Egentlig trenger jeg ikke denne, men tror min er skadet. La meg ta en kikk og komme tilbake til deg.
 10. If you owned the car for x years and then moved to Norway, you can import it as "moving goods". That should save you some taxes... check the "moving goods" link Alfaduden posted earlier.
 11. Hei, Er det noen som har noen gulvplater liggende til en Bertone? Jeg trenger i utgangspunktet alle fire fotbrønner. Må passe 67 modell. De er litt annerledes fra 70 og utover. Paul
 12. Hør med Smed Tjelle nede ved Carl Berner. Kan godt hende de har en liten dreibenk og kan lage til dette. smed.tjelle@getmail.no
×
×
 • Opprett ny...