Gå til innhold

Chriztiano

Apprendista
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Chriztiano

 • Rang
  Apprendista
 • Bursdag 19.05.1986

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Da ligger det nye nye bilder ute på side 1. Og her er ett tatt av motoren (manifolden) etter at den ble montert på igjen: Snart kan vi forhåpentligvis fokusere på utseende på bilen. Aktuelle bilder vil nå komme regelmessig...
 2. Chriztiano

  Samme del??

  Trenger ett nytt fremre passasjervindu til 33 1992 1,7 16 v. Er ett sted som har vindu til ALFA ROMEO 33 1.5 - Årsmod. 86. Er det noen som vet om de har like...? Ser veldig likt ut (søk på bilde-google) Christian
 3. Lønner seg å kjøpe rattlås. Det skal i allfall jeg gjøre. -De er vel ikke så lette å få av..? Skal man stå over natten et utrygt sted hekt av gassvaieren eller noe lignende..
 4. Teksten sier alt..? Hvis ikke spør
 5. I dag fikk vi etter mye pirk og mye om og men starten motoren. Det var lenge tendenser til store skader som ikke hadde vært ideelt å rette på, så da vi endelig fant "feilien" (3 mekanikere måtte til) så ble jeg veldig lettet. Bilder og film (om det går ann å vise her inne) kommer i morgen.
 6. Litt motgang gjør en bare sterkere Og vi vet jo alle hvem som gjorde det uansett.. Det ordner seg, jeg har kontakter. Men ingen får ta bilder av bilen min uten å spørre Skal legge ut bilder snart. Den blir så fin så. Bare vent til ID ect Ciao
 7. Heldigvis ikke din bil? -Vet du elsker bilen min mer enn din egen Alt skal være i orden når vi starter den i kveld, men man vet jo aldri.. Skal legge ut bilder snart, det blir bra, alle liker bilder
 8. Det var nok det første jeg sjekket før jeg besøkte Onkel politi. Er jeg heldig er den brukt til ran e.l. Er jeg uheldig, som er mest sansynlig, er den på vei til Polen. Eller kanskje noen her inne har vært ute etter deler. Ikke usansynlig det.
 9. Jeg fikk en enda bedre julegave i går da min Røde (ironisk nok i disse tider) Alfa Romeo 33 1992 1,7l v16 ble stjålet, rett utenfor leiligheten min i Oslo. Hadde prøverskilter på den, og det var selvfølgelig den eneste bilen med kalesj over, så de slapp å stå å skrape ruta. Det er politi anmeld, hva enn det måtte hjelpe.
 10. Skal få noen til å se på det.. Noen andre som har noen steder å anbefale ang EU godkjenning? -Noen som driver med detter her inne kanskje..?
 11. Er det noen som vet om noen "alfa vennelige" steder hvor jeg kan få EU godkjent bilen min (Oslo/Asker/Bærum)? Fikk ikke godkjent bilen min sist gang da den bla hadde for høyt utslipp.-Vet ikke om den ble levert uten katalysator, men det har den altså ikke nå, og den har blitt godkjent uten katalysator før? Noen steder å anbefale? Hjertlig!
 12. - Da det snødde så mye på en natt, at Romeo ble hvit Her sitter jeg med en bil som egentlig har så stort potensiale at ett hvert menneske i sinn rette tilstand ville klødd i fingrene. Så, da har jeg vel egentlig ikke noe valg. Men, ta til rette for at jeg er en noe fattig student før du leser og kommenterer dette innlegget Bilen min har en overflate med noe rust (Bombe) som jeg selv har lyst til å fjerne. Enkelt å greit,- Er det noen som har noen tips om hva jeg burde gjøre (evt kjøpe) !? Bilen hadde stått stille en god stund før jeg fikk iver i meg og ble nyforelsket igjen her om dagen, og da den fikk seg en vask fant jeg rust ved forskjermen. Jeg dro "filla" over og etterlot meg ett lite hull. Jeg trenger også ett nytt (brukt) sidekjørt, bakfanger og front fanger. Så lenge det ikke er noen synlige skader på de er jeg fornøyd (de jeg har nå har deler knekt av o.l) -Alt ser bra ut når bildet er tatt fra rett vinkel under flotte forhold ______________________________________________________________________________________________________________________ Jeg lot en venn av meg prøve bilen min da vi var på motorveien, noe som førte til en tikkende motor. Mine mekaniker venner var i flertall enig om at det ikke gjaldt rådebank men noe med ventilene. Da vi tok ut motoren fant vi løse kamakslinger og ett par knekte bolter. Vi byttet boltene. I samme slengen var det like greit å bytte en del andre deler: - Vann pumpe -Temp. - Oljefilter - Clutsh - Tennplugger - Inne på verkstedet hvor vi holder på.. -Motoren med de nye delene Christian
 13. Jesus kristus. Du kjøpte tydligvis feil alfa. -Så mye feil, og når du endelig er godt på vei så kræsjer du... hehe, litt komisk (uten å mene det vondt) Har en 33 "firkøver" selv, som trenger litt ordnings, men ikke så mye som du legger i det. Hvor mye har du brukt da mann?
 14. Modellen er 33 S 1.7 L 1992 modell,-hvis dette skulle endre forklringene deres noe.. Altså som sagt,det vesntre bakhjulets øvre del heller til høyre,det vil si at nedre del heller innover.. Nesten som Piza tårnet,bare andre veien Uansett,skaden er konstantert, en venn av meg (mekaniker) fikk satt bilen på bukk i dag og sett på den. Han sa at bakstillinga er slått mot venstre, og at det ikke nytter å bare bytte navet om jeg ikke vil kjøre skeivt resten av livet Måtte ha en komplett bakaksel. Han gjør ordner det for meg selv om det kan bli litt slit ettersom man må dra med seg litt mer for å komme frem. Så nå har jo det stor spm blitt,hvor kjøper man bakstilling til Romeo, som er brukt. Vennen min sa at det kunne variere i pris fra 3000-5000, men har dere der ute noen kontakter/steder å anbefale?
×
×
 • Opprett ny...