Gå til innhold

Fredrik

Caporeparto
 • Innholdsteller

  438
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Fredrik

 • Rang
  Caporeparto
 • Bursdag 08.07.1908

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Dröback

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei Dan. Jeg så den lekre Superlighten din på Giornata Italiana, og kjente et lite rykk i lanken. Og hjertet. Snasen sykkel. Jeg har en kompis som har en 750 Formula, og han kjøpte en ekstra sykkel i England for fire bugg og en coca for å ha deletilgang. Sykkelen er helt fantastisk å kjøre. Lean machine. Men det er vel en genuin møkkasykkel med smøreproblemer og veivaksel som kneler. Det er vel en hoj som krever sitt vedlikehold, men som en sykkel nummer tre eller noe sånn er den vel helt framifrå. Motomania og deres engasjerte folk var jo en deilig forretning. De sparket liv i en dritt-Ducati jeg hadde, en 900 Darmah. Fantastisk sykkel. Den fantastiske mekanikeren var vel Bue David-Andersen? Det er forresten den gamle sjefen på Motomania som skal selge den deilige Giulia Nuovo'n som ligger på finn.no akkurat nå. Og du mister Hekta, du ender vel opp med en Ducce? En Desmodue av et eller annet slag? At Laverdaen er en sykkel med fantastiske egenskaper betyr jo ikke at Ducati plutselig ikke har en del verdier som kan settes pris på. Fredrik (sykkelløs for øyeblikket og den forrige jeg kjørte var en plastrakett fra soloppgangens land )
 2. 11 990 euro? I en Toyota-sjappe i Das Vaterland? Det er ikke lov. Denne har sikkel fra meg på seg.
 3. Ooohh... Denne bilen har draget på meg
 4. Fredrik

  felgrens

  Jeg oppdaget at Part & Retards ligger rett borte i veien her og jeg fant Ferrobet felgrens der, gitt. Prøvde det i dag og det fjernet all skit (og beskyttelse) på felgene. Samma om Esbjug selger skiten eller ikke. Gugga ser ut til å funke etter hensikten.
 5. Norges teuphpheste Multipla? Skutrudetja.
 6. Fredrik

  felgrens

  Ferrobet (hvis du klarer å oppdrive det) funker veldig bra, men det er vel syre og ikke så veldig sunt, kanskje? Jeg prøvde Turtle Wax Nano et-eller-annet fra en tilfeldig bensinstasjon forrige helg, på opphavets jallabling. Den funket meget godt, så jeg får vurdere min inngrodde skepsis til Skilpadde-møkk fra bensinstasjonen. Edit: - ja, den dykkerhunden Kasselars nevner var det.
 7. 5-10 tusen. Rødvin? DA er du tørst, da.
 8. Ja. Langt mellom SÅ møkkete HPE'er
 9. Problemet er sannsynligvis elektronikken, ja. Den har står hele tiden i sport-modus. Jeg føler det litt som om jeg "nedgraderer" vedå bypasse det staselige systemet, så det kan hende hele støtdemper og fjærhistorien blir til en tur til Simco eller hvem det er som gjør magiske ting med elektronikkboksen. Jeg skrudde boksen ut, kikket på den og gjorde noen magiske bevegelser. Men det hjalp ikke, gitt... Bildet er forøvrig "lånt" av Olav som eide bilen før meg.
 10. Denne bilen har "Automatic Suspension Control" som selvsagt ikke funker. Jeg lurer på om jeg skal sette inne vanlige senkefjærer og støtdempere. Er det noen som har greie på om hva som kan passe bra og som har en fornuftig pris/kvalitet? Er det "standarden" Eibach og Bilstein som er den riktige combo'en eller finnes det andre gode muligheter?
 11. Hvis vi kan bruke go-cart banen i stedet for Den Himmelske Freds Grusplass, så funker Rudskogen helt fint som ID/IW treffsted, synes nå jeg. (I tillegg til at Rakkestad ligger nærmere enn Braskreidfoss. I hvert fall fra der jeg bor )
 12. Det kom en Martinidekalifisert Delta Evo opp på siden av meg i lyskrysset i Hausmannsgate i dag tidlig. Sjeldent syn vil jeg si, og i hvert fall midt i Oslo. Det var først nå jeg skjønte at jeg kunne tatt bilde med telefonen min.
 13. Fredrik

  Delta HPE

  Alfa 73, ja. Det var den de kom med som en jubileumsmodell.
×
×
 • Opprett ny...