Gå til innhold

trek

Apprendista
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om trek

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Hei! Jeg har hatt 1750 motoren oppe og fant mye "graut" i bunnen av blokka. Det har vært vanlig blå frostvæske på den og jeg har ikke vært veldig flink til å skifte. Tross alt må det etterfølges en del når det ikke er ekspansjonskammer. Hva slags frostvæske bruker andre og hvordan er erfaringene? Kjetil
 2. Hei! Jeg trenger girstang (!) til en 105 Spider. Kjetil
 3. Jeg har kjøpt svarte 2,9mm skruer hos Wurth. De aller lengste, 40mm, hadde de ikke.
 4. Det er riktig som 1300 super sier, hele greia må ut. Det gikk relativt greit for meg, men jeg sleit med å få av rattet. Selve rattstammen er festet med 2 skruer. Viktig å ta bilder slik at alt kommer riktig på plass. Lurt å skifte O-ringen i bunnen av snekka når den først er noenlunde tilgjengelig.
 5. Hei, Er ute etter frontfeste til starter til Nord motor. Tror de fennes på Alfetta og 75. Kjetil
 6. Takk for tipset! Det er tatt relativt mye av toppen min slik at kompresjonen har økt en del. Jeg kjører også med CB47 kammer, men standard dyser. Motoren krever mye fortenning, nesten 10 grader statisk. Kjører jeg med standard fortenning, går den dårlig, låter dårlig og bruker fryktelig mye bensin . Med 8-9 grader fortenning går den bra, om enn litt lurvete på tomgang, men jeg har inntrykk av at den får for feit blanding, i alle fall på lave turtall. Har forøvrig 123 fordeler. Rullende landevei er nok saken.
 7. Hei, Er det noen som kan anbefale noen til å overhale en 1750 topp på østlandet? De vanlige tinga må gjøres. Jeg har hørt at lengre sør i Europa monteres det 1600 topp på 1750 motorer for å øke effekten. Er det noen som kjenner til dette? Jeg har tilfeldigvis en 1600 topp fra en Alfetta liggende.
 8. Hei, Prøv Proff Partner på Vestsia. Kj
 9. Hei, og takk for det. Jeg skal ta kontakt med de. Sånn rent ydelsesmessig/teknisk og i ikke altfor ulovelige hastigheter, vil en merke forskjell? Det er nok seigdraget fra 60-100 som er mest av interesse.
 10. Hei, Jeg skal overhale en 1750 topp og lurer på om det er noen som har erfaring med 3 vinkler på ventilsetet og evt. hvor en får gjort det. Jeg tar gjerne imor erfaringer med mild porting også.
×
×
 • Opprett ny...