Gå til innhold

MariusA

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  223
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

MariusA vant sist dagen den 22. juli 2018

MariusA hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

18 Buona

Om MariusA

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Heftelser blir innfridd ved salg Regreim ble byttet sent i 2016/30 000 km siden. Traversen så bra ut når jeg kikka under for et par uker siden. Noe overflaterust, men ikke noe graverende. Ligger nå ute til 25k + omreg. Dersom det er en Alfakjenner som kjøper kan jeg vurdere å gå noe ned.. Interiør og eksteriør er relativt strøkent bortsett fra de få skrammene jeg har opplyst om i annonsen.
 2. Er forøvrig åpen for bud. Mye bil igjen her for den som kan skru litt. Titta litt under på denne i det jeg lå på vinterdekk, og det er svært lite (om noe) rust å se.
 3. Jeg er ikke veldig imponert over Alfas forhandlernettverk i Norge, og ikke minst importørens evne til å irettesette forhandlere. Ble nesten lurt til å kjøpe katta i sekken da en lokal merkeforhandler mente at det ikke var nødvendig å opplyse om at en bil var bruktimportert, og i tillegg definerte en hel service på 5 år som en velholdt bil Kanskje ikke så nødvendig med en ny bil, men har lært at man ved kjøp av bruktbil bør sørge for å ha all korrespondanse skriftlig. Hvis RSA ikke gidder å svare deg ville jeg heller prøvd å tatt kontakt med f.eks Autovia eller Tønsberg Auto. Sannsynligvis er det FCA som selv selv står for finansieringen, så det er sikkert åpent for at andre forhandlere kan hente ut bilen og selge den til deg selv om den pdd står hos en annen forhandler.
 4. 4300 med rabatt. Noe over 6000 uten. PS: Du får vinke hvis du ser en rød Giulia i nærheten av næringsparken i Kongsberg
 5. Da ble det Mercasolbehandling hos Drammen bilglass & antirust. God service, fikk time 10 dager etter bestilling og god pris med KARN-rabatt
 6. Hadde Giuliaen på bukk i dag. Denne Svenskimporterte bilen hadde fått en noe jevnere behandling i form av at det ikke var en dritt under. Heldigvis var det ikke noe rust å se. Blir behandling til uka
 7. Da er vi nede i 28 000 + omreg. Vil virkelig bli kvitt denne bilen før vinteren da jeg ikke har hjerte til å la den stående. Er et godt kjøp, mye bil igjen! Ikke minst en svært god vinterbil!
 8. Det så virkelig ikke bra ut! Klagde du? Sendte i uansett mail til FCA som sa at garanti skulle gjelde så lenge de som gjør det ikke gjør noe skade på karosseriet.
 9. Noen som har spandert på Giuliaen sin noen rustbehandling. Tips i forhold til Garanti osv? Importør ville ikke si mye
 10. Ligger nå til 35 000 + omreg på Finn https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=128864679.
 11. Da jeg fant riktig Giulia til riktig pris har jeg en stk 159 til salgs. Den har gått 125 000 km, hatt totalt 2 eiere, og fått god oppfølging selv om den nå trenger en service. Jeg har det siste året kjørt ca 30 000 km med den, for det meste langkjøring. Har det siste året fått ny tannstang, dynamo og skiver/klosser og hjullagre foran. Følger Loudlink-adapter så man kan høre på musikk og snakke i tlf over Bluetooth. På min nåværende android-tlf fungerer også originale rattkontroller over bluetooth. Den har en knekt fjær bak som må skiftes. (Fjærer følger med) Ellers sliter den dekk litt skjevt foran og trenger således mulig en 4-hjulskontroll. Trenger sommerdekk, står på greie piggfrie dekk nå. AC bråker til tider ganske ille, noe jeg hittil ikke har gjort noe med da den fremdeles kjøler bra. Kosmetisk vil jeg si at den bra ut til å være 11 år gammel. Har en grov ripe nederst på frontfanger (lite synlig) og noe steinsprut. Litt lakkslipp nederst ved høyre hjulbue da beskyttelses-tape her har sluppet. Vil ha 40 000 for denne, men kan diskutere pris ved rask avgjørelse. Kan besiktiges i Porsgrunn. Send PM ved interesse :). Kommer annonse på Finn så fort jeg har tid.
 12. Har et par uåpna bokser(400ml) med metallic sølvgrå flush 1K spraylakk her. Dersom noen skulle ha bruk for noe sånt, si ifra :). Er lite lysten på å sende, men farter litt rundt om kring på Østlandet.
 13. Noen som vet om dimensjoner på bolter er like på sedan?
 14. Disse tidlige modellene er kjent for å ha en svakhet som gjør at tannstanga begynner å lekke og må byttes. Min røyk på ca 100 000. Det blir fort 15 000, så jeg ville sjekka om denne var bytta. Synes det er stort sprik blant prisene på finn på eldre 159er om dagen, men det skyldes kanskje at folk og firmaer begynner å dumpe de bilene som begynner å ta preg av årene?
 15. Er skinn ja. Godt brukt på førerside, men ingen hull. Gir og motor er bra tatt i betraktning av at de har gått 260 000. Ang rusten: Må nok bytte begge kanaler, ser det også har begynt å komme noen bobler nederst på ene døra. Ang. pris så er jeg villig til å høre bud. Vurderer så smått å fikse den opp selv, selv om jeg tror det kan være en litt kjip bil å begynne med
×
×
 • Opprett ny...