Gå til innhold

portello

Apprendista
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om portello

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Ser i annen tråd om Italiensk Dag at det skal tillates biler utpå banen uten hverken skilt eller vognlisens. Medfører dette riktighet?
 2. Toyota?! Folk som frivillig kjøper biler av det merket må ha ekstremt lave krav. U5: Stå på! Det virker på meg som om enkelte er misunnerlige på stolene dine. De er feite som fy.
 3. 75 er snill som et lam i sladd så drifting vil den nok passe til. Husk også at RSR ikke leverer fullverdige coilovers, skal man ha dette så må stavene bort (noe som er like greit). Lykke til med prosjektet og husk bilder!
 4. Jeg har en 1/2" Teng Tools til rundt tusenlappen. Har fungert upåklagelig i 15 år. I dag bør man opp i et par lapper for grei vare. Biltema bør unngås.
 5. Hyggelig å lese at selv den mest ihugga Montreal-kritikeren på forumet endelig har tatt til vettet og blitt voksen. Nydelige biler.
 6. I Italia så er Agip en helt ordinær bensinstasjonkjede på lik linje med hva Statoil er i Norge... Spesiellt god er oljen heller ikke i følge italienske kilder.
 7. Jeeezez mann! Prøv kitet selv før du kommer med slike håpløse yttringer....
 8. Hvor entusiastisk er det og ødelegge en Alfa i salt og slaps. Greit nok med en Fiat-Alfa, men ikke med en Alfa-Alfa.
 9. http://www.ompracing.it/pdf/en/rollbar.pdf
 10. portello

  Enkle triks

  Kanskje grunnen til at du er så fornøyd meb Spax er at bilen din er en garasjedronning? Jeg har brukserfaring med Spax, og de ble sykkelpumpe etter 50.000 km med gatekjøring, justeringsmekanismen ble også defekt. Jeg er slettes ikke alene om og mene at disse demperene har en elendig teknisk kvalitet. Det kommer helt ann på hvilke kvalitetskrav den enkelte har. Skal man først være regelrytter så står det heller ikke noe sted at det er lovlig å vri torsjonsstavene for og få bilen lavere, det er også veldig mange (de fleste) som kjører rundt med 116-biler som mangler TÜF-papirer på bakfjærene sine. Og vi nevner i fleng?
 11. portello

  Olje

  Agip Racing 10w60 følger API SG mens Castrol TWS 10w60 følger API SJ. Jeg sitter også på datablader av begge typer, TWS er klart overlegen. Briller?
 12. Powerflex kjøpes billig hvor? Når har Autopower blitt billig? Det absolutt billigste er og importere selv, norske forhandlere av polyforinger og andre tuningbiter skriver som regel priser med gaffel.
 13. Kan økningen i mengdeen anonyme innlegg komme i kjølevannet av det som blir yttret på dette forumet? http://forum.kak.net//index.php?showtopic=485&st=120 Sitat: "Det er med skrekkblandet fryd jeg kan melde at jeg nå har postet et innlegg på Alfaforumet. Vi får se hvor mye hets jeg mottar.... "
 14. Gratulerer! Men bytt nå ut de engelske KENT kammene med noen skikkelige italienske C&B! KENT er store på Ford og Opel, men ikke på Alfa. Om du ikke vil at Alfamotoren skal låte som en Ford DOHC da
×
×
 • Opprett ny...