Gå til innhold

purity

Apprendista
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutro

Om purity

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Veldig fin erfaring, takk! Jeg opplever litt det samme på min, sommerhjulene har bedre klaring enn vinterhjul, så det var derfor jeg lurte på å gå opp et hakk eller to.
 2. Ja, jeg har 205/55 R16 i vognkortet. Er klar over at 5.2% kanskje er over grensen på 5% (teknisk sett er egentlig 5.2 % innenfor 5 %, men ikke innenfor 5.0 %), men tviler litt på om jeg blir stoppet på det. Men lurer mest på om noen har erfaringer med om det faktisk hjelper med høyere dekk, eller forslag til andre tiltak for litt bedre klaring.
 3. Vi sliter litt med bakkeklaringen på vår 159 SW om vinteren. Nå er vinteren over, og jeg ser det er på tide med nye vinterdekk. Da tenkte jeg kanskje det var mulig å få økt bakkeklaringen ved å kjøpe litt høyere dekk. Noen som har formeninger om hva som er fornuftig og passe her? Originalt er 205/55 R16, så jeg tenkte f.eks 205/60 (+3.2 % rulleomkrets) eller 215/60 (+5.2 %). Vil dette hjelpe noe som helst? Noen andre tips som kan hjelpe?
 4. Jeg kan ikke huske at luftfilterhuset var så veldig i veien, men jo, kanskje det er trikset. Dette skjedde såklart rett før jeg skulle reise bort, så jeg får ikke testet noe mer før jeg er hjemme igjen, på fredag.
 5. I går oppdaget jeg at innsuget til turboen på min 1.9 JTDm var løst (nr 12 på bildet). Samtlige 3 bolter manglet, så lurer litt på hva som har skjedd her. Problemet er å få festet dette ordentlig igjen. Jeg har fått tak i bolter som passer, men det er så enormt trangt nedi der at jeg ikke har sjangs å få strammet boltene. Har fått i alle tre sånn noenlunde, men kommer ikke til med noe verktøy for å få strammet. Jeg har demontert resten av innsuget (nr 1 på bildet), som hjelper litt, men ikke nok. Ser ingen andre åpenbare ting som kan demonteres lett for å komme til. Noen som har tips?
 6. Du kan bruke denne "restricted" pakningen: http://www.alfaworkshop.co.uk/parts/Alfa_EGR_valve.shtml (litt ned på siden)
 7. Ser flott ut. Har du et bilde av rattet ditt? Lurer på om det er forskjell fra min '06.
 8. Jeg har funnet noen delenr. til delene, men finner ikke delene til salgs noe sted. Brakett til spylervæsketank: 60693247 Brakett til luftfilterboks: 51805543, eller evt. 55196608 (usikker på forskjellen her). Noen som er flinkere å søke enn meg som klarer å finne noe som kan passe?
 9. Jeg kom nettopp over denne snedige saken på Aliexpress: https://www.aliexpress.com/store/product/YATOUR-Digital-Music-Changer-AUX-SD-USB-MP3-Adapter-for-Alfa-Romeo-147-156-159-Brera/200949_1985347879.html Såvidt jeg forstår skal den bare kobles inn på CD-veksler porten på baksiden av kompatible radioer, så kan man koble til AUX, USB og SD-kort. Noen som har prøvd denne, eller lignende løsninger? Har de fleste 159 originale radioer CD-veksler port på baksiden? Jeg har noe lignende denne radioen, men har ikke hatt den ute for å sjekke etter CD-veksler port.
 10. Modifisert pakning til EGR med 3 små hull som gjør at motoren ikke gir feilmelding fås blant annet her (se nederst på siden): http://www.alfaworkshop.co.uk/parts/159_EGR_valve.shtml Har kjøpt derfra selv, men ikke fått montert enda. Sitatet til antiloop er fra denne nettsiden, så antar det er de han har brukt: http://digituning.as/faq/
 11. Kunne du sagt mer om hvordan du har montert den? Hvor har du gjort av mottakeren, og hvordan har du lagt antennen?
 12. Sjekk batteriet, dersom det er gammelt. Vi hadde et lignende problem på vår 159, men det løste seg med nytt batteri.
 13. Jeg er på jakt etter to deler til min 159, to braketter som sitter bakom skjermen/frontfangeren på begge sider. På førersiden er det en brakett som holder spylervæsketanken, nr. 5 her: På passasjersiden er det en brakett til luftfilterboksen, nr. 6 her: Noen som vet hvor det er enklest å skaffe slikt? Har sjekket eBay og forskjellige nettbutikker, men finner lite, eller så sender de ikke til Norge.
 14. Tusen takk for alle gode svar. Jeg har fått behandlet rusten så godt jeg klarte i denne omgang, og kommer til å sende bilen til Fluid Film behandling snarlig, i tillegg til å skaffe skvettlapper. Den eksponerte kanten i bildet over har fått et strøk med tectyl på seg, så den tåler litt steinsprut frem til skvettlappene kommer.
×
×
 • Opprett ny...