Gå til innhold

gopp

Caporeparto
 • Innholdsteller

  332
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om gopp

 • Rang
  Caporeparto

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Joda Ronny, jeg vet du kjenner bror godt, men var ikke sikker på om du hadde blitt oppdatert på jobbskiftet hans :-) Jeg er hjemme frem til ca. kl. 14:00 i morgen (lørdag) og mesteparten av søndagen. Det serveres kaffe i garasjen.
 2. Jeg kan trolig bruke noe av dette på løpsbilen Ronny, og er interessert. Bror bor jo i Hønefoss, jobber nå på Rud (Møller Skade), og jeg bor like ved Lysaker. Alternativt kan jeg stikke innom deg en gang jer besøker bror. Hilsen Marius
 3. Se annonse på Finn.no http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=48651108 Hilsen Marius
 4. Til A112 har jeg har sort gulvteppe, dørsider og dekselene som går fra B-stolpen og helt bakers i bagasjerommet. Rimelig helt, gis bort til trengende. Trolig har jeg komplett sett sideruter og bakrute også. Må hentes i Oslo før det går på dynga. Nevner det her i tilfelle det bidrar til at noen redder A112.
 5. Jeg tror ikke spindlene er like GTV 3L 24V. Jeg har målt på en i helgen, og jeg ville ikke fått mine 3l Brembo til å passe på spindlene fra 155 V6. Derimot passer helt sikkert Spider 3l 12V og GTV V6 Turbo om hverandre på 155 V6 WB. Det som sikkert går an derimot er å montere GTV V6 24V spindler på en 155 uten problem, og da har du 305mm Bremser Helt korrekt! Med 916 V6 24v må man også flytte over bremsene. En annen sak å sjekke ut er endeleddene. Det er noen forskjellige kombinasjoner på indre og yttre ledd, hvor både lengder og kon er forskjellige. Husker ikke nå hva jeg endte opp med, men det sto Fiat på esken på delen som passet, slik som alltid :-) Jeg hadde 916 2.0 16v tannstang og 916 Spider 12v spindler i en 155 WB.
 6. Riktig! WB 16v TS har spindler, styrestag og tannstang fra GTV/Spider 2.0, mens WB V6 har fra GTV/Spider V6. Ellers har WB annet interiør og nyere motorstyring med startsperre (lik som GTV/Spider).
 7. Brassen har ikke Lampredi-blokk. Den er mindre. Hele motoren ser faktisk ut som en Lampredi 1300 som er nedskalert til 80% størrelse. Lekker liten sak som også er trimmingsvillig. De brukes bla. bakkeløp på Kontinentet, men trimmingsdeler er dyrt fordi motoren er reltivt sjelden. Girkassene er som på støtstang 903, men med annen sprengkåpe. Det samme gjelder jo også f.eks. UNO FIRE, Panda 1000 CL og Y10, som alle hadde FIRE som var montert på girkasse fra støtstangversjonene med tilpasset sprengkåpe.
 8. http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=46141439
 9. Jeg har fire hjul som ligger i veien i garasjen. Felgene har litt merker etter kantkjøring, dekkene er som nye. Slumpes bort for kr. 500,- ved henting Lysaker i Oslo.
 10. Kom over denne annonsen. Dette er sjeldne saker. http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=43124194
 11. Jeg har en Y10 kasse liggende. Det er samme som Panda 1000 CL, altså en kasse som passer FIRE, men har samme ordning på drivaksler og giroverføring som på A112 og 127. Tilstand er uviss, men selger sa den funka i bilen den sto i. Pris er 500,- (selvkost). Dersom det er denne type kasse du skal bruke er det kjekt med en reserve. Kassene i Punto er noen sterkere, men det er litt mer å bygge om for å få dem til å passe i A112.
 12. Gratulerer med bil i den tøffeste klassen.
 13. Jeg kan legge til at dette er en bil som egentlig er for fin til å bruke som delebil, for det er usedvanlig lite rust. Jeg mener også interiøret i denne er rimelig fint.
 14. Er det bare leiekart som gjelder, eller kan man ha med sin egen? Minstejenta på 8 år skal bli med denne helgen, og hun har både førerliens og kart med vognlisens som vi evt. kan ta med. Det hadde vært stas for henne å kjøre litt, for det blir sikkert kjedelig å bare se på at jeg kjører.
 15. gopp

  glycol

  Gasolin kommer nok engang til unnsetning: http://www.gasolin.no/index.php?main_page=product_info&cPath=24_110&products_id=11968
×
×
 • Opprett ny...