Gå til innhold

sykepleieren

Apprendista
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om sykepleieren

 • Rang
  Apprendista
 • Bursdag 07.02.1968

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Trondheim
 1. Hei, har en 147 1,6. Det har vært vanskelig å få den i 3 gir, spesielt når det har vært kalt. Nå har den vært hos Bilsentrum, Trondheim og de har "ordnet" dette. Problemet nå, er at det er mye slark i girkassen, girstanga kan beveges 4-5 cm hver vei. Kan noe gjøres for å "tighte" opp girkassa. Skal det være sånn.Noen som har tips.
 2. ta kontakt med Karin AArebrot , :hun har plass på gården sin. Ligger 1 minutt fra rundkjøringen på Sandmoen
 3. Fant denne banekjøring-skolen på Alfas tyske hjemmeside. Er det noen som har prøvd den? Her kunne man få alt fra nybegynner kurs til mer avanserte kurs. Sjekk også Alfa 147 Edizione Cup. ;D ;D
 4. Var å besøkte Lånkebanen ved siste treffet her i trøndelag. Jeg la ikke merke til om det var noen førstehjelpstasjon på Lånkebanen. Er det noen som vet om det finnes der, eller hvem som har ansvaret for det. Da mener jeg førstehjelp til menneskene og ikke til bilene. Forresten har det vært noen ulykker der ?
 5. Trondheim Private Sykepleie gir 25% rabatt på sykepleietjenester, til alle KARN-medlemmer og deres familier. Sjekk vår hjemmeside: www.privatsykepleie.no. Vi oppfordrer alle andre næringsdrivende til å gjøre det samme. Ved spørsmål ring 93092220.
 6. Takk for glimrende treff i går. Gull med video fra Lånke! Får ikke vært med på neste " Ferdighetstrening " på Lånke . Er fullbooket på jobb. Men Morbus og Sykepleieren kommer sterkt tilbake senere. Stå på.
 7. Bryllupet er i trondheim, i Vanvikan, 1 eller 2 helga i juni 05
 8. Hei Har blitt forespurt om å være forlover til en alfahekta kar. Tenkte det ville sette en særdeles spiss på bryllup og bilder om man kunne kjørt til kirken og fotografering i en nyyyydelig klassisk ALFA. Kanskje en sånn de har i filmen Simone. Kan noen hjelpe? Ps. det skal skje i 2005 på sommeren, tenket det var lutr å være tidlig ute. Ps 2. Noe gode alfaforslag til utdrikkningslaget?
 9. Leste i et Carburetti en gammel utgave om invitasjon om å reise til Nurnburgring å ta kjørekurs samt kjøre en Racingrigget alfa 156. Noen som var der? Kanske man skulle tromme sammen noen og ta kontakt for å høre om muligheter og pris på sånt. Det kanske er innen rekkevidde for flere. Mener det kunne gjøres over en langhelg.
 10. Takk for info. om trimming og andre effektøkende råd. Joda det er vi som har de 2 alfa 147 som var parkert utenfor vårt kontor i innherredsveien. Vi har nå flyttet til Olav Tryggvasonsgt. 22. Så bilene er parkert i en bakgård i byen. Det er litt synd, for det er mange som legger merke til dem.
 11. Er det noen som har erfaring med trimming av 147, 1,6. Har lyst til å prøve med turbo fra england. Noen som kan si noe om hvor dette kan gjøres i Midt-norge, og hva med biltilsynet , må den typegodkjennes på nytt ? Hva med bremser og annet, må det forsterkes ? Takk for svar ! PS. Har 147 som firmabil, er det noen andre som har det. Fått mye oppmerksomet av det. Kjører mye og koooooser meg !
 12. Hva hvis f.selskapet viser filmen fra Lånketreffet der 2 mann kjører med heljelm, og angivelig kjører i 60. Er det helt sikkert at det ikke blir brukt mot en. Har forresten noen opplevd ulykker ved banekjøring, evt. motorhavari pga. kjøringen. Hilsen en som ønsker å delta på banekjøring
 13. Det var trist å høre at du har hatt problemer med 147. Har selv en 147-1,6 som jeg er godt fornøyd med. Interessante spørsmål du tar opp. Mener å ha hørt at forsikring bortfaller ved bane-høyhastighetskjøring. Kanskje arrangjøren tegnet en fellesforsikring for denne Race-dagen. Det samme gjelder vel garantien på bilen, hvis skaden kommer av feks. banekjøring kan vel den ikke gjelde da bilen ikke er bygget for det. Noen som har mer fakts om dette emmnet?
×
×
 • Opprett ny...