Gå til innhold

Vasanello

Apprendista
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutro

1 følger

Om Vasanello

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Drøbak

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fant siden, men ingen "knapp" for engelsk. Får sende dem en mail etterhvert.
 2. Takk for innspill, legges i research-kurven. Se svar til Alfanatiker.
 3. Motoren er tunet hos Ultimo. Tok en rask kikk hos JTD. Fant en "friskus" med mulighet for opp til 340HK, drøye € 2000. Har det heldigvis ikke travelt, så euroen har tid til å komme seg nedover litt først. 🙂 Prosjektet mitt er foreløpig på research-stadiet mao samler jeg inn tips osv. nå.
 4. Sjekket squadra, men fikk forståelsen av at de sysler kun med chip tuning og ikke mekanisk
 5. Jeg har en 2011 159TBI SW, tunet til 262hk/425Nm, hvilket selvfølgelig er gøy. Litt lyd har bilen også, bakre potter er fra Ragazzon. Men mye vil ha mer. Har hørt "på bygda" at man kan hente ut adskillig mer, men hva konkret som må/kan gjøres, vet jeg ikke. Bytte av turbo og kamakslinger er vel et alternativ, men produsent/type aner jeg lite om. Har folket forslag til egnede "byttedeler"/ evt erfaringer??
 6. Svoger`n? Det er vel meg det, da. Sylfersk både som Alfisti, KARN-medlem og pinsetreffdeltager (rød 159ti sw). Lurte fælt på hva jeg hadde tilsagt mitt nærvær på, der jeg satt på fergen over til Vangsnes tidlig fredag ettermiddag. På den samme fergen, i motsatt retning 2. pinsedag, lurte jeg ikke mer. Dette var et miljø jeg umiddelbart følte meg velkommen og hjemme i. Utrolig mange hyggelige mennesker, unge som eldre, og mange flotte biler. - og "kun" et samtaleemne! Jeg føyer meg gjerne inn i rekken til de som har takket Chris og Erik; til tross for litt mye fuktighet (fra oven!!) så var det etter mitt skjønn en vellykket pinse. Jeg ser allerede frem til ID på Rudskogen!
×
×
 • Opprett ny...