Gå til innhold

alfar166

Apprendista
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om alfar166

 • Rang
  Apprendista
 • Bursdag 22.06.1985

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Sandnessjøen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vurderer å selge min AR 166 2,4 jtd 175 hk aut. 2004mod Den har det meste av utstyr, lyst skinn el seter osv. Bilen er mørke blå metalic. Litt arbeid må påregnes for og få den helt strøken. Ring for info eller send mail. Tlf 41522672 Mail: [email protected]
 2. Jeg lurte bare har ikke tenkt å montere noe sånt på den. btw noen som vet hvor jeg kan finne det beskyttelses dekslet som er under bilen?
 3. Hei. Går det og montere dumpventil til 2,4 jtd? Har sett litt i motor-rommet og kunne se noe som lignet fryktelig på en dumpventil. Hører ikke noe pow fra den? noen som vet? Står garret på den og er plassert rett ved turboen.
 4. Tror det er en børste som har løsnet eller knekt. Kan dette repareres? Får man tak i nye? Hjelp!
 5. Hei. For en uke siden begynte ladelampen å lyse. Hørte en ulyd fra dynamo, så jeg bestilte ny dynamo. I dag har jeg montert den nye, men når jeg startet bilen, blaffret lade lampen. Etter 1-2min med motoren i gang begynte ladelampen å lyse konstant. Er det noen her som har erfaring med dette eller tips på hva som er galt?
 6. Takk for svar. mekanikeren sa at han hadde renset den, hvis ikke det hjalp, så måtte jeg bytte egrventilen.
 7. Hei. har en 2,4 jtd 175hk'n. motorlampen begynte å lyse for en stund siden, så jeg fikk det skjekka på verksted. kom opp feilmelding på egr-ventil. mekanikeren sa at han tok å renset den, men etter en stund begynte motorlampa å lyse igjen. kan ikke si at jeg merker noe på motor. Kan det være en sensor som driver å kødder? skal på verksted med den igjen, og hadde vært fint om noen vet hva feilkoden kommer av.
 8. Hvordan er brera'n kvalitetsmessig? Har du hatt feil med den. Har ikke hørt så mye om hvor dritsikker den er. !66'n funker bra til hverdagsbil, men er helt sjef på langkjøring. Funker breran til bykjøring/ blandet kjøring? Var nær med å kjøpe brera, men valgte 166 pga 2 extra dører og bagasjeplass.
 9. !66 er en flott bil ja, men kansje litt nøytral. Har sett litt på Gt, brera og faktisk 500 abarth. Har prøvd å like mito, men den blir for feminin for min smak.
 10. Hei. Begynner med og beklage til de som jeg ikke har besvart, både her på forumet og på e-post. Kvinnfolket pakket ryggsekken å dro tett før jul, så det har vært mye styr og stress. Hvis noen fortsatt er interessert i bilen, så send meg en mail.
 11. Vurderer å selge min alfa romeo 166 pga husplaner. Bilen er en 2004mod 2,4jtd 175hk. Bilen har mye utstyr. Mer info om bilen blir oppgitt ved interesse.
 12. Har en 2004mod 166 med 2,4 jtd 175hk. Har kjørt mange biler med diesel, men denne er en av de bedre Motoren fugerer utmerket til steptronickassen. Den går godt til å være diesel, og er sterk som fy! Har et dreiemoment på rundt 380nm. 0-100 rundt 9sek. Bruker ca 0,70 på mila med litt blandet kjøring. Har ikke lyden fra en v6, men den grove rekkefemmerlyden er ikke så verst den heller Angrer ikke en dag å at jeg kjøpte 166 med diesel.
 13. Hei! Min første post i dette forumet. har lege sett på Alfa Romeo, og fant ut at jeg skulle bytte ut plastboksen fra korea. Ente opp med en 2004mod 166 med 2,4 jtd 175hk. Har hatt den i over en uke nå, og bilen er fantastisk! Var skeptisk til diesel, men du verden for en motor. Liker også den grove rekkefemmer lyden. Bilen er i ganske god stand, men har litt steinsprang i fronten. Blir fikset etter hvert. Så dette ble min første alfa, og det kommer ikke til å bli den siste
×
×
 • Opprett ny...