Gå til innhold

Quattroporte

Artigiano
 • Innholdsteller

  88
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Quattroporte vant sist dagen den 22. mars 2019

Quattroporte hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

37 Molto bene

Om Quattroporte

 • Rang
  Artigiano

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Trondheim
 • Interesser
  Biler, mat, vin, ur, reise, damer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Behold den du Rune! Passer veldig bra med de mørk grå felgene. Hadde du hatt sølv felger hadde original vært penest.
 2. Finns i Norge også. https://bilpleiekongen.no/produkt/loew-cornell-fine-line-painting-pen/
 3. Syns dette designuttrykket er vesentlig mer spennende, tidløst, elegant og tøffere enn det som har vært inspirasjon for Guilia og Stelvio. Liker spesielt godt de rene og nesten skulpturelle uttrykket i linjene, som også gjør designet til Brera og 159 så tidløst. Neste at en med litt godvilje kan se litt Disco Volante i designet også. Syns virkelig dette er postivt fra Alfa, selv om designet er vist på en SUV. Er det lov å håpe på at dette kunne blitt tilpasset en facelift på Gulia og Stelvio? Alfa har jo vist at de har gjort lignende endringer med 156 og 166. Må fortsatt si at Guila concept er noe av det vakresete jeg har sett. Har sagt det før og gjentar det igjen. Med dette designet har bilen blitt kjøpt uprøvd, og den kunne hatt kjøreegenskaper som en pappeske fra Ikea. Hadde jeg vunnet i Eurolotto, skulle jeg bestilt en Italiensk coachbuilder til å lage dette designet på en Giulia QV 🙂
 4. Her er en annnen videosnutt som viser konseptskisser innvendig. Synes å se inspirasjon fra "Il Mostro" i fronten.
 5. Følger Rune på dette. Eiergleden av å ha 159 kan ikke undervurderes. Jeg har hatt to 159'er, første eide jeg i 4 år og den siste snart i 5 år. Har sagår solgt og kjøpt tilbake dene siste med et halvårs mellomrom, men hadde da en Brera i mellomtiden. Mellom disse to bilene har jeg eid flere nye tyske biler men eiergleden her går over etter noen måneder. Vurderte for noen uker tilbake å bytte ut mot svært grom Giulia, men med nærmere ettertanke har jeg slått det ifra meg. Hva mer trenger jeg egentlig? Fortsatt etter snart 9 års eierskap av 159 tar jeg meg i å snu meg når jeg har parkert, fordi det rett og slett er en vakker bil med sjel. Blir nok så jeg beholder denne til den blir spiker.
 6. Trenger nytt bensinfilter til Bertone'n av type Tecnocar B39. Har funnet et side i UK som selger dette men de skal ha 50 pund i frakt.... Noen som vet hvor jeg får kjøpt dette i Norge? Takk.
 7. Ryktene sier at Alfa var eneste stand som fortsatt hadde damer på sin stand. Forza Alfa Romeo!!!
 8. Dette bildet viser hvor fantasisk flott design 159 er. Grillen, lyktene og ikke minst de naturlige brede hjulbuene som balanserer den enkle og elegante linjene.... Perfekte hverdagsbil ville vært et Giulia Veloce chassi med 159SW karosseri og interiør...
 9. Mener å huske at det sto noe i en jobbinnstruks om at det var et krav å ha et visst utvalg italienske transportmidler. To drive the brand.... Ble kansje litt intern denne, men Rune og jeg jobber nemlig i samme firma.
 10. Godt poeng Tommy. Det er vel det som kalles kontinuitet og jevn kvalitet. Skulle gjerne ha hatt en 500 eller helst en Abarth som bil nr. 2, men madamen nekter dessverre.
 11. Nok et bevis på at Fiat fortsatt gjør en formidabel jobb. Kjedelig å bli slått av Volvo og Tesla da... http://www.autoguide.com/auto-news/2017/10/top-10-most-unreliable-cars-2017-consumer-reports.html?utm_medium=email&utm_campaign=AlfaOwner.com_sold&utm_source=AlfaOwner.com20171031
 12. Dette er jo krise.... Nå kan jo eiere av andre bilmerker begynne å tro at vi Alfa eiere er snusfornuftige og kjedelige mennesker som søker trygget, og ikke er opptatt av design, sjel og passion. Forhåpentligvis er statistikken normal igjen om kort tid. I denne sammenhengen ser det ut som Fiat gjør fortsatt mye riktig.
 13. Veldig fornøyd med at den blir i klubben og jeg vil tro at vi får høre mer om bilen i tida framover :-)
×
×
 • Opprett ny...