Gå til innhold

Jarlaxle

Apprendista
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Jarlaxle

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Skiver og klosser både foran og bak. Skivene er solide (ikke luftet) fra Brembo, og klossene passer til disse. Alt er nytt da jeg kjøpte feil (skulle hatt luftede bremser). Frontbremsene skal derfor passe biler fra -98 til 2000. Bakbremsene er til biler fra 2002 (Bremsene bak ble endret i 2001). Priser: Foran (Nypris Mekonomen ca. 3200,-) 1600,- Bak (Nypris Mekonomen ca. 3000,-) 1500,- Kan hentes i Bergen
 2. Mener du da plastdekselet? På verkstedet sa han jeg snakket med at det så ut som det var vanskelig å komme til under (syntes dette hørtes litt rart ut). Mener du at dette ordner seg dersom jeg skrur av dekselet. Noen tips til hvordan dette evt. lar seg gjøre uten grav/lift?
 3. Heisann! Jeg har fått diagnostisert feil i veivakselsensor. Jeg har sensoren, men verkstedet mitt hadde ikke tid til å fikse før om en stund og foreslo at jeg kunne gjøre det selv. I forkant hadde jeg allerede mistenkt at dette var feilen, og leste en del steder at det skulle gå an å skifte denne selv. Nå viser det seg at dette er en del verre en jeg tenkte. Det jeg ikke er helt sikker på hvordan jeg gjør er å fjerne luftinntaket slik at jeg kommer til med hendene (ja, jeg satser på å gjøre det ovenifra). Er det noen her som kan forklare meg (gjerne på en litt grunnleggende måte) hvordan jeg gjør dette på enklest mulig måte? All hjelp settes stor pris på!
 4. Takk for invitasjonen, men jeg er dessverre opptatt på onsdager De bifallende nikkene har allerede begynt å strømme inn fra kollegaer, forresten
 5. Jeg tenkte å kjøpe en palle med olje med en gang Reima er akkurat byttet, så jeg har noen kilometer igjen til neste bytte. Denne bilen skal nok få mat nok til å ikke sulte
 6. Denne er nå min: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=21694059 Garanti på 6 måneder + full sjekk og eventuell utbedring av feil før jeg overtar den. Om alt er i orden kjører den rundt i Bergen med meg i førersetet i løpet av morgendagen Takk for all tilbakemelding her på siden. Entusiasmen rundt disse vakre bilene er til å bli rørt av.
 7. Nåja, prøvekjøring må vel til når jeg ikke har prøvd akkurat den bilmodellen før. Hva tror dere om 1,8 literen som ligger ute på autodb.no i samme farge. Jeg synes det kan virke som et godt kjøp, men det er jo ikke akkurat en V6er Der er også litt lite praktisk å måtte reise langt for å få sett på den. Jeg tør rett og slett ikke å kjøpe bil før jeg har sjekket den for kjente alfa feil Men jakten fortsetter, det kan du være sikker på!
 8. Fikk akkurat beskjed om at bilen var solgt... :'( Back to scratch...
 9. Torsdag er vel ikke i dag, vel Sitter her og kikker på bilder og hører på motorlyd på youtube
 10. Takk for entusiasmen. Til og med min far mente at det bare var å drite i bensinutgiftene Jeg er på gli, og kan fort ende opp med denne. Gøy blir vel prøvekjøringen, lell!
 11. Det er akkurat den bilen jeg skal ut og kjøre Det er ikke usannsynlig at jeg faller for den, men jeg forholder meg enda litt i tenkeboksen med tanke på utgiftsnivå... Takk for tipset!
 12. Ser ikke linken til bilen du snakker om, men skal prøvekjøre en V6 på torsdag faktisk ;-) Virker spennende, men er litt skeptisk til driftskostdnader (bensin & forsikring).
 13. Etter å ha lest meg i hjel på alle de interessante innleggene på dette og mange andre forum, bestemte jeg at det var på tide å melde meg inn å få eksperttips i jakten på min neste bil. Jeg forsøker altså å erhverve meg en 156, helst 2002+, som ikke er kjørt alt for langt. Per i dag, er det to biler jeg har gjort fremstøt i forhold til: 2003, JTS, 70.000 km: 135.000,- http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=20651573 Bilen virker å være i god stand (min onkel har kjørt den for meg) men forhandler er litt vrang med å gi meg tilstandsrapport. Sier han tilbyr garanti på 3 mnd. på motor, gir og drivverk. Er i forhandlinger om evt. pris på mail nå. (Edit: forhandler virker litt for useriøs i forhold til at han nekter å gi meg en tilstandsrapport, og jeg har gitt beskjed om at dette ikke virker som et trygt kjøp for min del. Fant også en negativ tilbakemelding på forhandler på nettet: http://bimmers.no/forum/viewtopic.php?f=9&t=3501&view=next) Om ikke forhandler går ut og skaffer en skikkelig test - og nå vil jeg ikke godta noe annet enn tilbakemelding fra 3. part - blir ikke dette kjøpet noe av). Ser også på en 2002, 1,8 TS, 105.000 km: 89.000,- på www.bil.autodb.no Denne står privat og synes å være i god stand (reg. reim og bremser skiftet på 80.000 (litt seint?)). Likevel er det ikke indre facelift, og en litt eldre motorteknologi en den første Et dilemma her er jo også at jeg ser for meg at jeg gjerne blir nødt til å ta en NAF-test, men vil helst unngå å gjøre det hvis det er sannsynlig at jeg da ender med å ha betalt for testen, men ikke kjøper bilen pga. div. feil. Hva sier folk der ute? Tips og råd av alle arter tas i mot med takk stor takknemlighet
×
×
 • Opprett ny...