Gå til innhold

jensh

Caporeparto
 • Innholdsteller

  315
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutro

Om jensh

 • Rang
  Caporeparto
 • Bursdag 19.06.1958

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Bærum

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg ser at Minnesundtreffet ligger i KARN-kalenderen 4. juli 2020. Er det bestemt om dette treffet blir gjennomført i år?
 2. Ja, det blir for det meste "same procedure as last year". En omtale ligger nå hos Lanciaklubben, basert på Autovias facebookarrangementer.
 3. Arrangørene vil gjerne ha spredd denne informasjonen: VÅRENS VAKRESTE FIAT-EVENTYR DET ÅRLIGE FIAT-DELEMARKEDET I ANDEBU Sted:Sentralt i Vestfold – Vestre Andebuvei 188. Kjør til Andebu sentrum – følg RV 307 ca. 3 km. mot Høyjord. Parkeringsplass v/grå lagerbygning venstre side – godt synlig. Tid: Onsdag 1. mai 2019 fra kl. 10.00 Vi åpner dørene til et innholdsrikt lager med FIAT-deler: Karosserideler, frontruter, støtfangere, støtdempere , lykter, tenningsdeler + mye annet. Hvis mulig – TA GJERNE MED DEN GAMLE DELEN, BILDE AV DELEN ELLER DELENUMMER, dersom du er på leting etter en spesiell del til din FIAT. Det vil også være et godt utvalg i FIAT-litteratur i ulike former; dele-kataloger, salgsbrosjyrer fra 1950-tallet og oppover, instruksjonsbøker, fargekart og annen historisk FIAT-litteratur. TA MED MAT OG DRIKKE TIL EGET BEHOV – VI HAR SITTEPLASSER VEL MØTT! Ved spørsmål ta kontakt: Trygve/Øyvind: [email protected] [email protected] Mobil: 906 40 868 Mobil: 934 84 932.
 4. Dette gjelder farver fra 70/80-tallet, i mitt tilfelle brukt på Fiat 127 (serie 2). Det finnes tydeligvis noen flere varianter av "Rosso Arancio" fra Fiat? Hos meg er farvekoden oppgitt som "171 F". Men jeg lurte meg selv til å prøve bare "171", siden den er enklere å skaffe. Dette ser ut til å være to nokså forskjellige rødfarver: "171" er mer i retning mot knallrød, mens "171 F" er tydeligere orange, dvs. mer brunlig. Er det noen som kjenner detaljene i Fiats farvekoder på dette feltet? Riktignok er det ca 40 år siden lakken var ny, men forskjellen er ikke såå stor mellom utvendige og innvendige flater...
 5. Overraskende valg fra "over there", men særdeles hyggelig for Alfa Romeo! Her er et utdrag fra innledningen:
 6. Norsk Lanciaklubb: Jubileumstreff i Arvika 8-9. oktober 2016, påmeldingsfrist 4. oktober.
 7. Norsk Lanciaklubb ble stiftet for 25 år siden, og arrangerer høsttur med jubileumstreff i Arvika 8.-9. oktober. Vi overnatter på Scandic Arvika, og samles til festmiddag lørdag kl. 19:30. Besøk på Fordonsmuseet står også på programmet. Hjemturen legges innom Bröderna Ivanssons Bilskrotning utenfor Töcksfors. Se påmeldingsdetaljer på klubbsidene, påmeldingsfrist 4. oktober.
 8. Norsk Lanciaklubb: Lanciatreff 27. april 2016, Høvikodden
 9. Norsk Lanciaklubb inviterer til treff onsdag 27. april kl 19. Nå er det på tide å sjekke sommerføret, og stille opp på årets første Lancia-utemøte. Møt opp på parkeringsplassen ved Henie Onstad kunstsenter i Bærum, og se hva som har funnet veien ut av italienske (og britiske) vintergarasjer!
 10. Norsk Lanciaklubb: Lanciatreff 30. mars 2016, frognerseteren
 11. Norsk Lanciaklubb inviterer til treff onsdag 30. mars kl 19 på Frognerseteren restaurant. Påsken er over, og våren sniker seg nærmere, selv om plussgradene fortsatt er få og nokså blå... Men denne gangen møtes vi til innendørstreff i oppvarmede lokaler, med serveringsmuligheter!
 12. Norsk Lanciaklubb: Årsmøte 8. mars 2016, Fornebu
 13. Årsmøte i Norsk Lanciaklubb finner sted 8. mars kl. 19 hos Kultur på hjul i Gamle Fornebu kultursenter, Forneburingen 7-21, 1360 FORNEBU. Se de ferskeste tilskuddene i bilmuseet, og få med deg planene for klubbens jubileumsår! Klubben fyller nemlig 25 år i 2016, og den viktigste klubbbegivenheten blir Nordisk Lanciatreff i Oslo – en flott anledning til å møte lancisti fra hele Europa 10.-12. juni! Møt opp til en trivelig samling og en matbit sammen med likesinnede! Det blir enkel servering – ta gjerne med kontanter til maten.
 14. Norsk Lanciaklubb: Lanciatreff 27. januar 2016, frognerseteren
 15. Årets første Lanciatreff er rett rundt hjørnet: Onsdag 27. januar kl. 19 møtes vi på Frognerseteren restaurant. Still opp til en "pratbit" og matbit! Kanskje det passer å etterfylle tomrommet etter julematen med et solid stykke eplekake...? Uansett er det på tide å sjekke status fra medlemmenes vintergarasjer!
×
×
 • Opprett ny...