Gå til innhold
Vi opplever for tiden problemer med enkelte bilder. Vi jobber hardt for å rette feilen!

Stjerneglis

Ispettore
 • Innholdsteller

  2 850
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  24

Stjerneglis vant sist dagen den 11. februar

Stjerneglis hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

244 Splendido

Om Stjerneglis

 • Rang
  Ispettore

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Akershus

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg setter alltid de beste dekkene på drivhjulene og bytter foran/bak hver sesong. Det er på dennne måten aldri så stor forskjell på slitasjen at dette merkes ved normal kjøring.
 2. Tja, jeg kan sikkert liste opp flere ting som jeg ikke liker på Giulia etter 2 år bak rattet. Velger heller å fokusere på det positive i motsetning til enkelte her som er udelt negative kun for å fremheve og trolle om andre biler som til og med er helt urelevante i et entusiastforum for Alfa Romeo.
 3. Å nei da. Kvitt deg med bakerste potte så får du _litt_ fetere lyd på 200 hesteren. Selv synes jeg at eksosanlegget slipper gjennom noe mer nå etter 2 år, men fortsatt ikke like tøff som Giulietta og Mito. Savner fortsatt de laveste tonene på lydskalaen :) Er 0.81 det du får opp som gjennomsnitt? Trykk deg heller videre på kjørekomputeren og følg med på søylediagrammet. Det er mye morsommere da dette er øyeblikksforbruk uavhengig av individuelt kjøremønster. Der ligger min og vaker rundt 0.6 på motorvei (110-120 km/h).
 4. Setetrekk (med alcantara(?) på 2010) og mørke karbonpaneler i dashboard.
 5. Urgiuliaen er kul uansett hva du gjør med den 😎
 6. Har du "keyless entry"? På de tidlige bilene var det litt problemer med knappene på dørhåndtaket. Dette ble tatt som garanti. Var visst en filleting mhp passning av plastbitene. Jeg bestilte min bil uten keyless entry og parksensorer foran... 😎
 7. Takk Mario. postingen er nå oppdatert!
 8. Bli med Klubb Alfa Romeo Norge på isbanetreff helgen den 15/2 til 17/2: ALL PÅMELDING TIL DETTE ARRANGEMENT, ALL BESTILLING AV OVERNATTING ETC. SKJER VIA PER´S HOTELL DIREKTE PÅ pers@pers.no Program: Torsdag: Innsjekk fra kl 16:00 på Pers Hotell Get-together i Erik's Sportsbar fra kl 16:00 Middag på Restauranten fra kl 20:00 Fredag: Kjøring fra kl 11.00 til 16.00 på fjorden Tisleia 990 m.o.h. Innsjekk fra kl 16:00 på Pers Hotell Get-together i Erik's Sportsbar fra kl 16:00 Middag på Restauranten fra kl 20:00 Full trøkk i Erik's Sportsbar med pianoentertainer Lørdag: Frokost fra kl 08.00 til kl 10.30 Førermøte i Auditoriet på Pers Hotell kl 10:00 Felles avreise kl 10.30 til Golsfjellet Banekjøring fra kl 11:00 After-Driving i Erik's Sportsbar kl 17.00 Middag i Restauranten kl 20:30 DJ og party i "Bar 2. Etage" og som alltid bånn gass i Erik's Sportsbar med pianoentertainer Søndag: Frokost og brunsj fra kl 08.00 til 10:30 Erik's Grill & Sportsbar er åpnet fra kl 12:00 for den som ikke rekker frokost eller har for høy score på promilleapparatet til å dra hjem tidlig. ARRANGEMENTSPRISER: Pris kr 3.250,- Inkludert er : Middag fredag kveld, Baguett og drikke på banen, middag lørdag med 1 glass øl eller vin til maten, overnatting på Pers Hotell, og fri entré til Tropicana under hele oppholdet. Tillegg for enkeltrom kr 600,- for helga. Tillegg for rom torsdag-fredag kr 500,- inkl middag og frokost Om du IKKE ønsker mere enn å delta på banekjøring, så er prisen da kr. 1000,- for en dag, kr. 1500,- for begge dagene vi kjører. Baneleie og grillmat på banen er inkludert i prisen. Betaling skjer ved Resepsjonen på Pers Hotell, vennligst oppgi kredittkortnummer ved innsjekk for å kunne føre drikkevarer på rommet under oppholdet (hotellkreditt). Ønsker du å bestille et rom eller flere, så ring Per´s Hotell direkte, på 32 02 30 00, og / eller mail på pers@pers.no Vi gleder oss til å se dere ! Morten og hele gjengen i styret (videocreds: Stian Pettersen Hasle, må sees med skikkelig lyd- og bildeoppsett)
 9. Hvilket verksted bruker du? Jeg har en kollega som må overhale en manuell kasse...
 10. Driftstemperatur: Det er verdt å merke seg at temperaturmåleren i Giulia viser oljetemperaturen, ikke kjølevannstemperaturen. Som vi vet øker temperaturen i oljen saktere enn i kjølevannet når motoren varmes opp, og det er dette du har observert.
 11. Har en passende eske på plassen min som du kan få...
 12. Ulempen med den billige løsningen er at det ikke er belysning i bokstavene...
 13. LMM og oljede åpne luftfiltre går ofte dårlig sammen pga oljefilmen som legger seg på elementer innvendig i LMM.
 14. Hva heter forresten den flotte og livlige lakkfargen på bilen din?
×
×
 • Opprett ny...