Gå til innhold

Stjerneglis

Ispettore
 • Innholdsteller

  2 869
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  25

Stjerneglis vant sist dagen den 10. mai

Stjerneglis hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

267 Splendido

Om Stjerneglis

 • Rang
  Ispettore

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Akershus

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fra årets Italienske Vårslipp hos Autovia
 2. Er venstrefoten ja... Operert og har igjen 1 uke med skinne 🙄
 3. Takk Rune! Jepp, det var årets vinterprosjekt. Følte at jeg trengte litt mer fargekontrast ift Grigio Vesuvio. Og dessuten var det tydeligvis ingen som visste fargekoden på originalfargen på disse felgene. Ikke en gang FCA sentralt. Så da valgte jeg selv... Flaks at jeg ble ferdig før den %#$* akillessenen røk også. Ellers hadde jeg hatt noen sorte og noen grå felger på bilen nå 🙄
 4. En liten makeover før årets sesong.
 5. Håper å se deg bak rattet i Alfa igjen snart!
 6. Baksetet i Giulia er bedre enn 159 både mhp plass og komfort, i følge mine tenåringsbarn, som bruker det mest. Når det gjelder bagasjerom, er lengde og bedre helt ok. Det som begrenser ift 159 SW er høyden iom at den en sedan. Du kan f.eks ikke sette mellomstore kofferter på høykant... Da vi kjørte 159 SW trengte jeg aldri å planlegge pakking før ferieturer osv, men nå må jeg passe nøyere på slik at vi får plass til alt. Hvis du absolutt må ha Giulia, regn med nedfellbare bakseterrygger (40/20/40), hengerfeste og skiboks... Vedr. std.setene: Husk at det er en enkel sak å shimse opp setene i forkant for bedre lårstøtte. Jeg fikk gjort dette i min, og det fungerer helt supert.
 7. Når ble Giorgio-basert Stelvio en Jeep med Alfa Romeo grill? 🤔
 8. Som en aktiv familie med barn i nevnte aldre anbefaler jeg Stelvio! Giulia er kanskje mer artig bak rattet, men er ikke like praktisk har mindre bagasjeplass. Dette er noe jeg savner når hele familien ut skal på tur sammen. Dessuten trenger du ett pakkesel som nr 2 bil for de større fraktoppgavene. Og dessuten: Du kan beholde GTA!!!
×
×
 • Opprett ny...