Gå til innhold

Stjerneglis

Ispettore
 • Innholdsteller

  2 860
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  24

Stjerneglis vant sist dagen den 11. februar

Stjerneglis hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

252 Splendido

Om Stjerneglis

 • Rang
  Ispettore

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Akershus

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Håper å se deg bak rattet i Alfa igjen snart!
 2. Baksetet i Giulia er bedre enn 159 både mhp plass og komfort, i følge mine tenåringsbarn, som bruker det mest. Når det gjelder bagasjerom, er lengde og bedre helt ok. Det som begrenser ift 159 SW er høyden iom at den en sedan. Du kan f.eks ikke sette mellomstore kofferter på høykant... Da vi kjørte 159 SW trengte jeg aldri å planlegge pakking før ferieturer osv, men nå må jeg passe nøyere på slik at vi får plass til alt. Hvis du absolutt må ha Giulia, regn med nedfellbare bakseterrygger (40/20/40), hengerfeste og skiboks... Vedr. std.setene: Husk at det er en enkel sak å shimse opp setene i forkant for bedre lårstøtte. Jeg fikk gjort dette i min, og det fungerer helt supert.
 3. Når ble Giorgio-basert Stelvio en Jeep med Alfa Romeo grill? 🤔
 4. Som en aktiv familie med barn i nevnte aldre anbefaler jeg Stelvio! Giulia er kanskje mer artig bak rattet, men er ikke like praktisk har mindre bagasjeplass. Dette er noe jeg savner når hele familien ut skal på tur sammen. Dessuten trenger du ett pakkesel som nr 2 bil for de større fraktoppgavene. Og dessuten: Du kan beholde GTA!!!
 5. Har du en annen Alfa under vurdering Mario? Eller blir det skjøteledning på deg også?
 6. @Runar Har du oversikt over hvor mange aktive brukere det finnes her i forumet? Feks. hvor mange som har postet noe her siden 1/1-19? Send gjerne på PM
 7. At styret ikke er så aktiv og synlig her betyr ikke at vi ikke følger med her inne... For å stoppe videre spekulasjoner kan KARN informere om at vi har vært i dialog med Runar i en tid nå og saken er under behandling. KARN er generell positiv til at forumet brukes til tekniske diskusjoner og ikke minst synes vi at Runar har gjort en fantastisk jobb med å drifte CuoreSportivo de siste årene.
 8. Jeg setter alltid de beste dekkene på drivhjulene og bytter foran/bak hver sesong. Det er på dennne måten aldri så stor forskjell på slitasjen at dette merkes ved normal kjøring.
 9. Tja, jeg kan sikkert liste opp flere ting som jeg ikke liker på Giulia etter 2 år bak rattet. Velger heller å fokusere på det positive i motsetning til enkelte her som er udelt negative kun for å fremheve og trolle om andre biler som til og med er helt urelevante i et entusiastforum for Alfa Romeo.
 10. Å nei da. Kvitt deg med bakerste potte så får du _litt_ fetere lyd på 200 hesteren. Selv synes jeg at eksosanlegget slipper gjennom noe mer nå etter 2 år, men fortsatt ikke like tøff som Giulietta og Mito. Savner fortsatt de laveste tonene på lydskalaen :) Er 0.81 det du får opp som gjennomsnitt? Trykk deg heller videre på kjørekomputeren og følg med på søylediagrammet. Det er mye morsommere da dette er øyeblikksforbruk uavhengig av individuelt kjøremønster. Der ligger min og vaker rundt 0.6 på motorvei (110-120 km/h).
 11. Setetrekk (med alcantara(?) på 2010) og mørke karbonpaneler i dashboard.
×
×
 • Opprett ny...