Gå til innhold

Ruf0

Apprendista
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Ruf0

 • Rang
  Apprendista
 • Bursdag 17.03.1988

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Tromsø
 1. 2 ting jeg savnet info om, årsmodell på bilen og pris? Har du bilder av skjønnheta?
 2. ikke pris og bilder? ønsker litt mer informasjon
 3. Er egentlig ikke bensinbil jeg vil ha, da jeg skal ha ned forbruk og allikavel ha kraft i motor.. Trur jeg avstår helt fra denne bilen, iallefall til den prisen! Problemet mitt med tanke på ny bil, er at jeg ikke har en gunstig bil å selge privat, så jeg er nesten avhengig av innbytte.. og kjøre bilen 200mil for å bytte den inn, trengs litt planlegging, men helt klart et alternativ til slutt.. Når man kommer fra Tromsø, og dette er eneste bilen her i nord til en pris som er godtatt for pengboka, så er det ikke så lett å få til grei handel.. Spessielt for at hovedgrunnen til at jeg vil ha bort bmw'n er pga setet og forbruk.. Noen anbefalinger fra nett eller vet dere om biler som skal inn til forhandler snart? mest utstyr og lavest km.stand til billigst mulig pris er jeg på jakt etter..!
 4. Hmm, slik jeg ser det, så er det bare å håpe at tannstaget ryker innenfor garantifristen.. er nemlig på tur å hente meg 159, og er usikker på om tannstaget er byttet på den bilen. er gådd 45 000km, og er vel snart på tide for den å ryke kan jeg tenke meg..
 5. Oh, er muligens på tur å hente en 2006 159 SW, og jeg likte ikke helt det med tannstaget og vannlekasjen som det er nevnt i tråden her.. Er enig med kristian angående interiørfarge og front 159 er helt klart en tøff bil med rette fargekombinasjonene.. Trur dere denne er verdt pengene? http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=17970705 SKAL bli kvitt bmw'n som jeg har nå, og 159 står aller øverst på ønskelisten
 6. Glæde mæ til sommern kommer, å din bil kommer sæ på veien men blir jo kjedelig å kjøre i 2km/t over fartshumpa sia den e så lav
 7. Hadde jo vært knallfin bil å cruise me, å hadde ikke gjort meg noe å hatt en sånn på gårdsplassen... men har fremdeles en bil som må bort før eventuellt noe kan skje... Desverre!!
 8. Har desverre ikke fått noe... Kan sendes på mail: runemarthinsen1988(A)gmail.com
 9. Er også interessert i leasingavtalen.. Er det mange mnd igjen på den? og ca pris ?!
 10. Skulle bare gjøre det enkelt.. Det er jo ikke store forskjellen på di bilene som er nevnt, farge, felger og bose-anlegg.. og km.stand da..! Hvor langt trur du disse bilen går i løpet av levealdern?
 11. Hei.. Har litt spørsmål som kansje jeg kunne fått svar på her.. Kan lite og absolutt ingenting om alfa annet enn hva di heter.. Hvordan kan denne: http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=20733668 være i forhold til denne: http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=20515201 Jeg tenker jo selvfølgelig litt på km.stand som kansje mange andre og gjør, er det på rundt 100 000km at bilen begynner å få feil og ting slites? Hva bør jeg se etter og hvilke priser trur dere er realistiske for di bilene? er hovedsaken den svarte til 249 000kr jeg ser på, da den ligger mest innen den prisklassen som jeg tror er realistisk..
 12. Du er bra glad for at vi dro innom Nilsen bil ?! Trur jeg blir kjempefornøyd med 159 Ti-pakken, når jeg får bilen vel og merke..!! Bmw er ikke på min ønskeliste lengre da jeg har fått nok av bakhjulstrekker..
 13. Flott bil du har, mister Hansy Gleder meg til jeg og du kan cruice med alfa ilag HADDE DU NO BARE KNØDD DEG TIL Å TA LAPPEN SÅ!!! :'(
×
×
 • Opprett ny...