Gå til innhold

Stig 33

Apprendista
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Stig 33

 • Rang
  Apprendista
 • Bursdag 08.03.1971

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Fredrikstad
 1. Stig 33

  Filmkveld

  Når som helst, jeg er med! Stig
 2. Noen som har gjort dette før, og kan gi meg noen tips om hvor vanskelig dette er? :-\ Noen bestemt type clutsj det lønner seg å kjøpe, eller skal jeg bruke orginal????? Trenger litt hjelp her folkens. Takker og bukker på forhånd
 3. Det er helt sikkert BigE's 2l. Citrusen hans er litt syk om dagen, så han har vært nødt til å lufte GTV'n noen dager.
 4. Hei, Har hatt min 91 mod. 33 1.7 16V nå i snart ett år og er superfornøyd! Dette er en bil som gir masse kjøreglede. Sterk turtallsvillig motor, og helt greie kjøreengenskaper. Rust og synkringer er selvsagt ett problem, men som nevnt tidligere sjekk reg. reim. En annen ting som er en svakhet er vannpumpen. Dette er ikke noe hokus pokus, men du må ha av reg. reima på den ene siden for å få byttet den. Ellers har jeg ikke annet enn godord å si om 33'en. Jeg smiler hver gang jeg er ute og kjører med den. (og det er en liten BMW dødare 132 hk og 1025kg god kombinasjon ) Løp og kjøp, men ta en ekstra titt før du kjøper.
 5. Bruk skralle med lang pipe! Det gjør susen!
 6. Får vel hive meg med i kommentarene her jeg og Har hatt min 91 33 16V i ett år nå, eneste jeg har måtte gjøre er å bytte vannpumpe. Har kjørt 19000 km siden jeg kjøpte den, og har den som bruksbil En sånn bil må jo bare brukes!!!! Ja, må ta noen små rustflekker i løpet av vinteren, men annet enn jevnlig oljeskift, med bra olje (den bruker ikke olje i det hele tatt!!) har det ikke vært noe jeg må gjøre med den. Bilen virker helt tight og fin, ikke noe skrangling eller ulyder, og hadde heller ingen problemer på vinter føre forrige vinter. På meg virker det som kvaliteten er helt OK! Skal bli litt interessant til vinteren, nå som bilen er 35mm lavere, og stiv som ett strykebrett. Men det problemet tar jeg ev. når det har snødd 1/2 meter i løpet av vinteren (noe det svært skjeldent gjør i Fredrikstad) Nei, ser ingen grunn til at noen ikke skulle kjøpe 33!!!!
 7. Har en stygg misstanke om at det kan være vannpumpen ja! Har akkkurat hatt samme problem på min, og det viste seg at vannpumpen var gåen. Fordelen er at den koster ikke mye (495,-) på mekonomen. Etter tips fra RpmHead, gikk jeg også til innkjøp av ny register reim (du må ha av den ene reima for å komme til vannpumpen). Litt trangt å få av dekselet rundt register remmene (du trenger bare å ta av på den ene siden) fordi en av skruene må løsnes bakfra. Den største jobben var å få ut den gamle vannpumpen. Gikk løs på den med forsiktig dødsforakt og en gummihammer, men etter 10 min. fant jeg ut at jeg måtte ha noe med litt mere drag i, og gikk å hentet en vanlig hammer > . Etter ytterligere 15 min. hentet jeg slegga . Og med ikke fullt så forsiktig forakt, og slegge løsnet den til slutt. Ingen vanskelig jobb, men litt trangt, så hvis du er litt tålmodig går det greit!
 8. Er det ikke typisk, nå rett før ID, ryker diffen på BigE's GTV. Han har ikke tilgang på nettet i dag, så han bad meg spørre dere guruer til råds. Noen som tilfeldigvis har en liggende, eller ennå bedre, om en 75 V6 med sperre passer?? Går det?? Alle råd og tips mottas med takk. PS, han bor i Oslo. Stig
 9. Endelig er "Bodil bil" frisk igjen! Takker for råd og tips Stian! Vannpumpen satt som hel......... Prøvde først forsiktig kakking med gummihammer, med endte opp med en middels stor slegge :o Fikk til slutt ut pumpen, satte inn en ny, og fikk ny reg reim på plass. Var passe nervøs når jeg startet den opp, men jeg hadde tydligvis gjort noe riktig, og bilen starter og går som aldrig før :D Takker og bukker for råd og tips nok en gang! Stig
 10. Mekonomen har mye deler til 33. Har akkurat vært å kjøpt reg reim og vannpumpe til min 91 33 QV. Stig
 11. Noen som vet om det er vanskelig å bytte vannpumpe på en 33? Råd og tips mottas med takk!!! ???
 12. 33 ja, har hatt min nå i 6 mnd. og er utrolig fornøyd. Har hatt så mye moro med den bilen. Min er lett modet, og med så liten vekt som det er på denne bilen (1025 kg) går den utrolig bra. Men, som alle andre sier her inne, rust!!!!! Min er en 91 16V (3), og bortsett fra litt rust i overflaten er girkassen mitt største problem. Synk ringene begynner å bli slitt. Den andre ulempen med bilen, er at "alle" andre mener noe negativt om den. Den har "feil"hjuls trekk, det er ikke en NORD bil, det er en Fiat med VW motor osv. osv. osv. DE HAR HELT FEIL!!!! Bilen er knall fin. Morsom å kjøre, billig i drift, lett å få tak i deler til. Ganske enkelt helt TOPP!!!!!!!! LØP OG KJØP!
 13. Nei, har nok ikke fått gjort noe med den ennå (bortsett fra å ringe Smart Import). Tar gjerne imot tilbakemelding når du har gått over din.
 14. Har en 91 33 16V som "henger" på turtallet (dvs. når jeg trykker inn clutsjen går turtallet sakte sakte ned) når motoren er halvvarm. Tomgangen er da også veldig "jagete". Men, dette forsvinner tildels når motoren blir ordentlig varm. Bilen er chipet, og det er byttet luftfilter på den, om det skulle ha noen betydning. Noen som har noen forslag på hva det kan være?
×
×
 • Opprett ny...