Gå til innhold

classic

Capo
 • Innholdsteller

  964
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

classic vant sist dagen den 26. desember 2018

classic hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

53 Superbo

Om classic

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det fine med coilovers er jo nettop at du kan heve bilen uten å bytte fjærer. Med mindre det som sitter der er helt skutt eller ALT for stivt så hadde jeg bare hevet bilen og latt det sitte.
 2. Som vist på bilde, så overlapper framskjermen fra falsen og fremover. Spørs hvordan det ser ut bak den...
 3. Eventuelt Strømmen dreieverksted. http://www.dreie.no/
 4. Da er jo spørsmålet om du fikk av støtfangern uten knekte bolter eller bruk av kappeverktøy. Det gjorde nemlig ikke jeg. Spesielt den bolten som sitter under rett foran hjulene i det lille tårnet som stikker ned, skikkelig rustne greier.
 5. Jeg gjorde dette en gang på en bil som sto lagret lenge med ekstremt få km og omtrent ingen km kjørt mellom årsintervallen.
 6. Vet ikke om du har sett denne?
 7. Kunne vært intressant for min del, men kun om man kan ha bil stående
 8. 1750 tbi turbo med manifold passer i allefall rett på alle 16v TS motorer da disse jo er bygd på samme lest. Likeså med alle turbodiesler
 9. Tipper det vil være forholdsvis greit å godkjenne, men tror også du kunne tatt EU-godkjenning på denne i maaange år med 16v motor uten at noen hadde sett forskell
 10. https://www.nbfbildeler.no/nbf//Bildeler/alfa/159-2005-/motor/bensin-motor/503619495
 11. Kinaråder anbefales i allefall å vektbalanseres skikkelig! Vet ikke om det har bedra seg, men da de kom for fullt var det store forskjeller på råder i et sett.
 12. Giroverføring kan være ganske omfattende å bytte, jeg ville startet med alle foringer
 13. Sensor sitter under registerdekselet på kamhjulet på eksoskammen på de jeg har skrudd på. Kontakten stikker som regel ut en plass mellom regdeksel og motor og var blå etter hva jeg husker.
 14. Kan i hvertfall beskrefte at de fleste utgaver av denne motoren ikke starter med defekt kamsensor. Akkurat JTS har jeg ikke skrudd på, men er nok det samme med den.
×
×
 • Opprett ny...