Gå til innhold

carpati

Caporeparto
 • Innholdsteller

  306
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutro

Om carpati

 • Rang
  Caporeparto

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Trondheim

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ok! Trolig nærmere 170-hesteren i ytelse da. Litt merkelige utslippsverdier på Giulietta, 2017 og nyere, som ligger ute på mobile.de for øvrig. Bilene med 120 hk varierer fra 144 til 170 gram CO2/km, 150 hk står med 127 gram og 170 hk har lavest utslipp med 114...
 2. Den minste 1,4-literen i Giulietta er oppført med 150 hester etter faceliften i 2016, mot 120 tidligere. Kjenner noen til hva som er forskjellen på de to? Man skulle tro at det er merkbart med 30 ekstra hester?
 3. Jeg kan tenke meg høyre frontlykt.
 4. Døra på passasjersida foran har gått så til de grader i vranglås. Jeg har greid å få av dørtrekket på innsida, men finner ikke ut av mekanismen bak stålbjelken. Noen som har tips til hvordan jeg går videre?
 5. Jeg hadde samme problem for et par år side. Jeg skiftet føleren som sitter på radiatoren og problemet var løst. Nå stopper nåla på ca 60 grader, mulig termostaten må byttes da...
 6. Her er vidunderet fotografert av tidligere eier, Lise Sagmyr Rønning.
 7. Flott bil! Jeg har en 91-modell V6, opprinnelig generasjon 1 ombygd til Super med den nye fronten. Den har rullet ganske nøyaktig 100.000 km mer enn din og går fremdeles meget bra.
 8. Hei, 

  Sender deg pm

 9. Motorfeste? Ett av dem trenger jeg. Må høre med il Dottore hvilke det er jeg har skiftet allerede før jeg bestiller.
 10. Nei, det er ikke skiftet frontrute på denne. Det dreier seg om et typisk Alfa-syndrom dette. Lekkasje, men ingen kilde påvist. Og nå er lekkasjen forsvunnet... Jeg har kommet til at bilen skal frikjennes denne gang. Mest trolig er det sølt noe væske i gulvet som jeg ikke har vært klar over.
 11. Bilder kan trenges da ja ☺️. Du er vel i Italia nå? Jeg avventer.
 12. Hvordan kommer jeg til denne varmeveksleren?
 13. Det høres ut som en plausibel forklaring. Skal sjekke litt nærmere i morgen om jeg får tid. Delene er montert og fungerer bra.
 14. Jeg er ikke sikker på at det er vann, nei. Virker som at det perler seg i matta, og synes det burde ha tørket litt mer enn det har gjort. Men blankt er det, ser det ut til. Skal sjekke litt nærmere. Takk for svar!
 15. carpati

  Lekkasje i 164

  I dag var det fuktig i gulvet i 164-en da jeg skulle ut en tur, nærmere bestemt i overgangen mellom midtkonsollen og gulvet på passasjersiden. Bilen har takluke, men jeg finner ikke noe fuktighet i eller rundt den. Noen som har opplevd noe lignende med 164?
×
×
 • Opprett ny...