Gå til innhold

Pisani

Apprendista
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Pisani

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Bergen
 1. Da har jeg endelig hatt service på AC anlegget. Og jeg kan konstatere med at lyden er borte! Det viste seg at det var alt for mye gass på anlegget, nesten dobbelt av hva det egentlig skal være. Men ingen lekkasje i anlegget.
 2. Tusen takk for mange gode svar. Jeg tar meg en tur til Ac-service for etterfylling. Gir dere en tilbakemelding når jeg har gjennomført servicen.
 3. Heisann. Jeg har en lyd i vifteanlegget. Et slikt der metall går mot metall, og som slingrer og går. Det varierer med turtall og forsvinner når vifteanlegget er av eller når man gir litt gass. Er det noen som har vært borti noe lignende? Leste et innlegg http://cuoresportivo.no/index.php?topic=38395.0 som har noe lignende, men vet ikke om det er ac anlegget som gjør dette.
 4. Den er på tysk . Tusen takk for hjelpen!
 5. Er det ingen som kan besvare meg på dette?
 6. Jeg lurer på om noen kan forklare meg hvordan garasjelinken som er montert i solskjermen fungerer? Hvordan linker man den opp mot garasjeporten?
 7. Selvfølgelig, men gjelder å ikke ta sorgen på forskudd! Har du funnet ut om det er noen løse skruer, Pisani? Døren på passasjersiden foran manglet skrue. Førerdøren har jeg bestilt ny dørstopper til =). Takk for gode råd!
 8. Lyden høres ut som kommer akkurat ved reservehjulet. Men skal lokalisere det nærmere i dag.
 9. Heisann. Jeg har en knirkelyd fra bakre del av hjuloppheng. Kan dette være bærearm (wishbone) eller støtdemper? Noen som har erfaring med lignende?
 10. Hei alle sammen. Jeg lurer på om det er noen som kan noen triks for å bli kvitt knekkelyden i dørstopperen på førerdør og passasjerdør front. Må jeg skifte ut hele dørstopperen? Noen som har eller har hatt lignende problem?
 11. Da synes det er på tide med en klassisk italiensk bil. Er interessert i en Bertone coupe el gt junior. Håper det er noen som ønsker å selge en slik bil der ute. Ring meg gjerne på 988 07 880.
×
×
 • Opprett ny...