Gå til innhold

Vwdaniel

Artigiano
 • Innholdsteller

  78
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Vwdaniel

 • Rang
  Artigiano

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Tenker det er endel foringjobb på den ja ... har ikke hatt den på løftebukk selv før men krøpe under menst den sto på vanlige kjedlige bukker... så ikke så verst ut rustmessig .
 2. Hehe.. Personlig synst eg å den er veldig tøff.. men så har eg litt sansen for litt rat/ mad max stil da. Men skal ikke påtvinge alle til å like den stilen da.. Akkuratt for øyeblikket e den ganske kjekk å ha da normale bil nr 2 er i dvale men den er no fortsatt tilsalgs... Om noen venter på at skal vere i en økonomisk krise eller noe sånnt å selge den gitt bort pris så har eg ikke problemer der . Har bare ikke tid eller skruplass for øyeblikket til å leke med den. Bilen står 20 min unna Bergen sentrum men vil helst at de som kjøper den ser den med egne øyne og prøver den så de vet va de får. Den er jo langtifra tipptopp men også langtifra håpløs
 3. 10000.- er en da en veldig fin pris på denne bilen. Har til og med for øyeblikket litt nytte av seg da bunnpannen på konebilen hadde ett møte med moder brostein. Om eg selger denne i deler blir den aldeles ikke avlivet.. Virker heller som folk flest er interisert i å ha den original uansett.. denne er jo langtfra original. Punkt 5.. Ka med å kjøpe bilen i stedenfor å stresse med å skrive punkter i annonsen min. Går ikke lavere enn 10000.-.. det er jo en drittsnill pris..
 4. Hørt mye styggt om vectra/calibra sitt 4wd system.. Så hadde det vert fint med stv/vare/pickøpp.. noe med plass .
 5. Er den eu ok ? fint behandlet fordelingskasse ? Målt forbruk ? Opel e.. flott det .
 6. Startet rett opp i dag (som den alltid gjør), etter litt pirking å vriing på sikringene hadde eg varmetråder, lys og fungerende vindusviskere å .
 7. Legges ut på autodb å finn snart til 12k... sånn tilfelle noen skulle ville ha den.
 8. Hehe, har tahoe som bruksbil i dag, synst den er dyr nok i drift og litt stor for samboerens smak
 9. Kan også byttes i eu ok brukbar 4x4 som ikke sluker drivstoff + eventuellt mellomlegg.. . Oppkjørselen min er ikke alfavennlig.
 10. Hehe.. hadde ikke likt å selge den til den prisen ferdig eu ok.. . Skulle gjerne skrudd den iorden selv og synst igrunnen mekking er gøy, men med nyinnkjøpt hus og ingen garasjeplass å skru blir det ofte andre prioriteringer.
 11. Stakkers bilen er ute å fryser.. hører jeg 12000 ? Er jo ikke så mye mer enn 2 gode sett med dekk på alu felg koster.. Skal like å se EN bil til salgs i norge som er raskere til den prisen :-).
 12. Da står bilen på Os utenfor bergen .. vet det er endel Osinger innpå her så om noen vil se på den er det ikke langt unna... eventuellt bare slå av en alfa prat..
 13. Se her ja... . Har faktisk ringt endel folk på denne bilen men har ikke helt hatt samvittighet til å selge den til iallefall to av de.. når man får spørsmål som hvilken av mellomakslingene det er som tar ani girlederen eller hvor mye ekstra de må betale i hestekreftavgift siden original maskinen ikke har så mye hester osv.. men iallefall for å få den EU ok (sett vekk i fra motoren som ikke er ett punkt på en eu kontroll) så må det iallefall til skifting av endel foringer i forstilling, regn med bærearm, stabstag osv.. (slitedeler dette og ikke så allverden arbeid å bytte) og bakre motorfestet... så veldig mye mer skal det nødvendigvis ikke til tror jeg.. Men garanter ikke for at det ikke blir mer skruing seff.. girkassen er jo dårlig for de som vil gire skrapefritt uten å dobbeltclutsje til 2 og 3 gir.. så er den kosmetisk stygg da... eller den har en kul patina som noen kaller det.
×
×
 • Opprett ny...