Gå til innhold

GT-BPO

Apprendista
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om GT-BPO

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Dette er jo lenge siden, men jeg funderer på det samme.. Kom du noen vei meg avtagbart hengerfeste til Brera?
 2. Snakker dere om manuell eller automatisk kasse?
 3. Det var dette med bra hjerne da.. :-)
 4. Flott bil og klart best med sommersko, men funker bra hele året. Har, eller noen andre, byttet ut noen av originalpærene med LED-pærer? Vi har jo xenon-hovedlys og de pærene må jeg bytte. Kanskje de kan byttes i LED-lys? Ellers vet jeg at en del folk bytter blinklysene til LED. Noen tanker??
 5. Hvilken gearkasse (manuell/auto) på 1,9 150hk tåler best tuning? Får man et problem med den nye effektkurven i forhold til hvordan automatkassen originalt er satt opp? (jeg spør da min brors bmw 3 liters diesel ble påmontert en effektboks - dette ga merkbar effektøkning, men førte igjen til at bilen ikke skiftet gear 100% optimalt ved fullt gasspådrag)
 6. Et annet spørsmål. Luftfilteret på bilen, må det byttes fra undersiden?
 7. Ser bra ut :-) Selespeeden min er også hakkete. Er det å justere utløserarm for clutchen som er trikset?? Hva betaler man for det? Dessuten ligger den ofte for lavt i turtall.
 8. Vurderer å oppgradere eksosen på min Alfa GT. Ser i utgangspunktet etter en sprek potte og eventuelt et mellomrør for litt grommere lyd (effektøkning??) Trenger også ny gulvmatter til bilen om noen har noe liggenende.
 9. Det er tydelig at det er i Trondheim det skjer... :-) Her i tigerstaden er det ikke mange som driver med de kittene. CA kan sikkert montere BMC for meg, men det er ikke noe de har gjort mye. Det burde vel være mulig å gjøre det selv oxo :-\ induction-kittet skal jo gi litt grommere lyd også, men en bakpotte hadde vært gull. Dessverre det koster jo like mye som kammer - og da blir det nok hest før ørefest.. Takk for tips
 10. Vurderer selv å montere BMC-induction kit. Autodelta har også et induction kit som ser lettere ut og montere, samt er litt billigere. Men tror BMC er best. Med raggazzon-potte blir det sikket go'lyd Tror kanskje det er mulig å sette inn deler/innsuget fra V6-motoren oxo. Skulle gjerne sett noen bilder på det. Blir nok en remapp og et induction-kit her. Kammer blir dessverre *** dyrt..
 11. Og da forsvant problemet med kondens?
 12. Jeg har ikke connect+? (Store navi) så da må jeg nok eventuelt ettermontere trådløs telefon og ipod. Grunnen til at jeg lurte er at det dukker opp "telephone" når jeg blar gjennom innstillinger - det vil si at jeg kan justrere volumet på "telephone" i innstillinger.. Tenkte (håpet) derfor at jeg hadde noe telefon/bluetooth-opplegg, men det var nok ønsketenkning Sannsynligvis noe som hører sammen med ekstrautstyr jeg ikke har. Jeg finner hvert fall ikke noe i intruksjonsboken om dette. Kan du anbefale noe produsent for ettermontering av bluetooth og ipod?
×
×
 • Opprett ny...