Gå til innhold

hentor

Caporeparto
 • Innholdsteller

  268
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

hentor vant sist dagen den 22. juli 2019

hentor hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

50 Superbo

Om hentor

 • Rang
  Caporeparto

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Må man ha bilen i luften/legge seg under eller hvordan kommer man til. Har samme problem.
 2. Jeg hadde en Vespa engang der skruene til baklykt var i plast, disse knakk selvsagt når jeg skulle skifte pære.. Ang LED er jeg enig, det er ikke selvsagt at disse holder lenger. Men på båten satt jeg inn en billig LED da kråka stakk av med messingringen som skulle skru sammen/feste pæreholder til lanterne. Jeg sto nede i cabinen og hørte noe oppe fra aktersalongen, kikket ut og der satt kråka på salongbord og kikket på meg, på messingringen, på meg.. På messingringen.. Tenke, tenke.. Både kråka og jeg.. Så tok kråka en seniorbeslutning, tok messingringen i nebbet og lettet, fløy stolt avsted i horisonten. Jeg tuller ikke😯, må le av det nå, men var ganske forbannet da det skjedde😜 LED ble koblet med "sukkerbit" rett på kabel løst inne i lanterne dette har holdt i tre sesonger nå og der utvendig akter er den meget utsatt da lanterne ikke lenger er tett da messingringen er borte, rister og er utsatt for sjøsprøyt.
 3. Hei Patriq, hyggelig å tilfeldig treffes idag. Fant en tråd på dette, du får vurdere hvor mye makt du tør å legge til.. https://www.alfaowner.com/threads/gtv-number-plate-light.115688/
 4. https://www.wheel-size.com/size/alfa-romeo/spider/
 5. Lest meg opp.. Er vel en olje utskiller jeg har, luften/gassen går tilbake på innsug mens oljen renner i slange fra bunnen og inn på oljekretsen igjen. Dette er originalt, mener den finnes på 24v også, jeg har en 12vtb. Den sorte lille beholder bak plenum på passasjersiden. Beklager blander inn oil catch tank, sirompa ammatør. https://www.alfabb.com/threads/oil-vapor-separator-horror-show-pt-1.80896/ Som vi ser må denne oil/vapor separator renses/byttes..
 6. Hei, ser det går en slange fra bunnen på pcv/catch tank ned under bilen i tillegg til retur til innsug. Er det slik at denne slangen finnes igjen under bilen og kan/skal dreneres? 😲😲
 7. Hei, ser det går en slange fra bunnen på pcv/catch tank ned under bilen i tillegg til retur til innsug. Er det slik at denne slangen finnes igjen under bilen og kan/skal dreneres?
 8. Ja, da løste dette seg. Bestilte først ny ricambi originali motor med relé for jeg skulle gå grundig til verks med demontering av innertak++ Når dette ankommer tenkte jeg på noe jeg hadde lest ifm feilsøking.. Kjør taket manuelt med nøkkel. Etter dette hadde taket til innsender funket elektrisk siden. Hmmm, skal jeg bruke 40s på å teste dette før jeg demonterer, tenkte jeg. Problem er at man må være lettere brutal for å gå til verks med den manuelle nøkkel, jeg har fryktet å ødelegge motoren/driverk/føringer og aldri tatt sjansen på å åpne manuelt. Er vel helst ment for å lukke om det oppstår trøbbel i åpen tilstand.. Nå hadde jeg en ny motor liggende...tester. "Banket" inn nøkkel, tvang den rundt med makt, joa taket åpnet seg. Lukket seg også. Ja, får prøve det elektronisk nå da.. Jaggu! Jeg er overbevist om at dette var fixen for det har vært stein dødt i et par uker nå. Slapp 2t jobb i varmen og om det begynner å bli humørsykt igjen har jeg en ny motor liggende. Blir ikke rik av slikt, men gir glede i hverdagen å ha en tip-top GTV 916 2.0tb på tunet😎🏁
 9. Mille grazie, jeg har skjønt det, se vedlegg😎
 10. Spørsmål: Jeg vet at 8' felger med ET35 trenger 5mm spacers bak på min bil for å ikke subbe i bærebro i sving med dump. Er dere enige i at 7,5' med ET35 da ikke trenger spacers? 1 tomme 2,54cm/2=1,27cm for en halv tomme. Felgen er 1,27cm smalere enn 8', delt på 2=bygger 6,35mm mindre på hver side. Jeg har da 1,35mm større klaring enn med 8' og 5mm spacers.
 11. Hei, månetaket virker perfekt innenfor samme dag, neste dag, Stein dødt.. Par dager, fungerer perfekt, neste dag No luck.. Gått over alle releer for dårlig kontakt og målt ut selve bryteren i midtkonsollen. Virker som det er greit. Dette er den webasto varianten med art#83294 relé ved takluke. Se vedlegg. Måler bare 9,5VDC ut på motoren når det ikke virker, vet ikke hva som måles når det virker.. En kabel var flatklemt under taklyset, men ikke skader isolasjon. -er det korrekt å måle kun 9,5VDC ut på motor? svaret sier seg vel selv.. Eller.. -kan en skikkelig flatklemt kabel være årsaken? Spenningsfall? -lest meg opp endel, noen snakker om en kontaktflate ifm en bøyle som sitter i front, den vipper opp ved åpning og derav ned ved lukking, kan ikke finne noe kontaktflate/jording eller noen form for elektrisk forbindelse på det makaniske i lukke/åpne mekanismen. Bøylen går uhindret og smooth. -kan webasto releet ved månetaket være humørsykt? -kan releet i sikringsboks I58 i fotbrønn være humørsykt? -kan en spesiell 30A sikring G261 være humørsyk? Litt spesiell sak, større en en bilsikring. -Generell jording? Har forsøkt med egen kabel til gods på motoren, No luck. -Annet? Jeg trodde det hadde med været/fuktighet å gjøre, men nå har den fungert både ved langvarig tørke/solvarme og etter nyvasket/våt/kald bil. Etter at det funket for første gang har det blitt en slags besettelse å ha det på stell 🤓 NB! Ser jeg tar grundig feil i header, men tipper det genererer litt mer oppmerksomhet: In general, a sunroof is a panel – either glass or opaque – in a vehicle's roof that pops up or slides to the side to let air or light into the cabin. A moonroof is a type of sunroof: a glass panel that slides between the vehicle's roof and headliner. 🤓
 12. Takk for tipset, må vel snart bite i det sure 🍏 og melde meg opp til tjeneste hos Big Tech.. Eller er det nå det er i ferd med å snu..
 13. Multiair tikker mer enn en vanlig 4-sylinder Benzina fra fabrikk. Korrekte data 916 opplyser om, både Castrol, Total, Selenia og Mobil1 har olje som oppfyller spec. Sikkert flere. Mobil1 er riktignok 0w40, men jeg har kjørt med den i mange år/70000km uten problemer og det er den oljen jeg har benyttet som tikker minst. Autovia brukte denne i mange år.
×
×
 • Opprett ny...