Gå til innhold

Dr.126

Caporeparto
 • Innholdsteller

  268
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Dr.126

 • Rang
  Caporeparto

Profilfelter

 • Nettside
  http://www.dolcettidrivers.net

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Casa de Colina
 1. Ferrari Shell, offisielt Ferrari lisensiert display med 6 biler selges. 350 Spider, F430, Formel 2005, Super America, Enzo Ferrari og F50. Alle bilene er merket med Ferraris godkjenningsmerker. Settet har aldri vært åpnet og bilene har ikke vært ute av det beskyttende displayet. Bilene har 2 girs fjærmekanisme for fremdrift men dette har selvfølgelig ikke blitt testet da displayet aldri har blitt åpnet. :wink: Dette displayet ble kun gitt til Shell-forhandlere her i Norge under lanseringen av v-power drivstoffet, og finnes kun i et relativt begrenset opplag. Bilene kunne kjøpes hver for seg i såkalt blisterpakning for "allmuen" men displayet var ikke i salg. Flott samlersett for den Ferrari-interesserte. Bud ønskes. Sven, Tlf. 99561251
 2. Lancia Delta HPE 1999. Kr 35,000,- inkl. reg og årsavgift. Meget pen bil I topp stand. Ny lakk. Rustfri. Nye dekk. Ny dynamo ++ Må prøves og sees. Bilder kommer. RING 45480132 da jeg annonserer for eieren.
 3. Ta kontakt med denne karen: https://www.facebook.com/lars.backe.3?ref=ts&fref=ts
 4. Interiør til Fiat 850 selges. Sidetrekk bak til vanlig coupe og sportcoupe. Seter(regulerbar rygg), dørtrekk og bakre sidetrekk til coupe er i grei stand uten store skavanker annet enn litt flekker som fint kan renses vekk med egnet middel. SC baktrekk har desverre et par små flenger men kan repareres greit med litt kontaktlim e.l. Hattehylletrekk er helt og greit men noe falmet. På bildet av baksetet kan du se noen konturer i seterygg men dette er kun fra lagring/stabling. Bildene ble tatt umiddelbart etter uthenting og det er kun tørket lagringsstøv av interiøret. Dette blir lett et flott interiør til entusiastbilen med litt vinylrens og arbeidsinnsats. Og det beste av alt :wink: : Kun kr. 1500,- for ALT! Tlf. 99561251
 5. Skal selge min 127. `75 mod. etter kjøp av Alfa. EU-OK til 30.04.2016. Nye bærearmer, endeledd, drivakselmansjetter, hovedlykter + Forstilling justert hos aut. verksted. Bremser overhalt i 2014. Hel og ok i karosseriet. Vri om nøkkel, tut og kjør. Gjort noen mindre rustrep. på den (kanal og h. innerskjerm) og den er ellers forbløffende fri for slikt grums. Rustbeskyttelse er sprøytet i innerskjermer. Sommerdekk og vinterdekk(pigg) på felg, kun kjørt noen få mil. Felgene på bildet følger desverre ikke bilen da de er tiltenkt et annet prosjekt. Original utenom lakk. Trenger ny finèr på dash men ellers helt og ok interiør. Har en prisidè men bud ønskes så får vi se om det blir match Tlf. nittini 56 tolv 51
 6. Har komplett interiør i god stand til SC. Seter, dørtrekk, hattehylletrekk, korte og lange sidetrekk bak og trekk/skåler for bakre hjulhus innvendig, alt i rødt.
 7. Dr.126

  Samantha

  Om du ennå ikke har funnet et egnet sted for karosserijobb ++ : Dette firmaet er spesialister på platearbeid og restaurering av spesielt Fiat men også andre merker. Egen import av deler fra bl.a Italia. Levelige priser. Anbefales. LaKripa Wecyveien 5, 1859 Slitu [email protected] Tlf. : 21 69 59 86
 8. 195/45- 14 mangler i beskrivelsen... Den dimmen bruker jeg på 127`n på Croma stålfelger med "vrengt" senter....
 9. Et lite tips til senk foran også: Bakfjærer fra Fiat Brava passer perfekt og gir passe lav senk med god fjæring. Du må bare fjerne den lille "innsvingen " i bunn av fjæra så er du good to go. Er jo ikke så lett å finne deler til 127 lenger så det må vel være greit å ta vare på originalfjærene.
 10. Mulig jeg overså ... men det var et begrenset nedslagsfelt - hverken 850 eller storebror 127 (bortsett fra din egen salgsannonse). På den annen side: man skal ikke klage når man ikke bidrar Leste du gruppebeskrivelsen da? Legg merke til partiet i uthevet skrift : "Dolcetti Drivers Club ble offisielt grunnlagt den 4. Juli 2007 på Fiat 500 nuova`s fødselsdag, av en vennegjeng med interesse og lidenskap for Fiat`s minste biler. Vårt mål er å fremme og vedlikeholde interessen for Fiat 126, og 500 spesielt, og for Italienske biler og MC/Scootere generellt. Hos oss er det åpent for alle, uansett om du har et strøkent originalkjøretøy, eller har laget din egen personlige stil. Byttemotor eller fabrikksutgave, trimmet eller ei, senking eller ikke, fete hjul eller standard, stor stereo eller original radio….. Takhøyde og vidsyn har vi nok av, og ønsker DEG velkommen i vår klubb og på vårt forum. Ingen blir holdt utenfor! Fiat eller andre Italienske merker, samt avarter og lisensproduserte utgaver av Italienske kjøretøy er velkomne i klubben. Vi ønsker å samle så mange som mulig under ”ett tak” og delta på treff og andre uhøytidelige møter med dekksparking, kaffeslurping og generell sosial omgang. Vi liker å kjøre våre kjøretøy jevnlig og deltar gjerne på treff selv om det blir lengre kjøretur(er) til treffplassen(e). Jo mere kjøring jo mere moro! Vi deltar gjerne på treff rundt omkring i Norge og utlandet. Velkommen! " Fiats minste biler inkluderer vel greit 850, 600, 126, 127, 500, etc. ...... Med tanke på vår gruppebeskrivelse synes jeg det er rart at du mener vi har et begrenset nedslagsfelt og at du legger spesielt merke til min salgsannonse men ingen av de andre innleggene der... Uansett, du er velkommen i klubben om du så ønsker. Man trenger ikke engang eie et Italiensk kjøretøy for å bli medlem, det holder lenge med å være rimelig interessert. Ja. Vi la ned våre nettsider og forum nettopp fordi FB-siden vår ble mer brukt enn forumet og hjemmesidene. Ingen vits i å betale for nettsider og forum når de ikke blir besøkt.
 11. Er allerede en Norsk klubb for de små Italienske bilene : https://www.facebook.com/groups/dolcettidrivers/ Hva med å henge seg med der?
 12. Henvend deg til Lars på tlf.: 977 21 710, han har mange restaureringer og rep. av gamle Fiat modeller på samvittigheten. Har lakkboks og eget verksted.
 13. Hugger `99 Fiat marea weekend 1,8 i dag. Skal ha noen hjulopphengsdeler og annet småtteri selv men resten av delene selges for rimelige priser. Trenger du noe så RING nittini 56 tolv 51 .
×
×
 • Opprett ny...