Gå til innhold

Gøy 2.4 jtd

Apprendista
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Gøy 2.4 jtd

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Takk for gode råd, nå gleder jeg meg bare til å komme i gang. Og ja det høres ikke bra ut med slitte foringer. Ganske irriterende å føle at ting skrangler. !!
 2. Kjempetips !! Fant nettopp ut at de hadde foringsett fra powerflex også (poleuretan) , som gjikk å skifte uten å kjøpe nytt stag. er bestilt ! husker du hvor lenken med forklaring på arbeidet låg, eller hva lenken heter ??
 3. Ok. tak for tipsene !! Ante meg at den måtte ned.... sykt trangt der oppi !
 4. Hei jeg har fått noe slaglyder fra forstillingen og funnet ut at jeg har slark i foringene til stab.staget. ( 156 sprotvagon 2.4 JTD ) Har ikke skifte det før, men ut fra det jeg har lest her i andre eldre diskusjoner må jeg ha helt nytt stab.stag. Grunnet at foringene ikke kan skiftes enkeltvis. Jeg lurer på : 1. Hvilket stag trenger jeg. eller hvilket burde jeg oppgradere til nor jeg først er i gang ? ( Alfastumper.dk har mangen valg men ingen er merket som orginal ) http://alfastumper.dk/oscommerce_st/catalog/product_info.php?cPath=1_4&products_id=1427 2. Må jeg ned med bærebroa for å skifte den eller kan den lirkes ut gjennom hjulbuen. ? Info tas imot med takk !!
 5. ja jeg har nok sprukket den ja, og sveiseet den en gang allerede men dennegangen er det på en plass som ikke kommer til å sveise uten å skjære den i biter først :-( så jeg er veldig interesert i en som ikke lekker....
 6. Hei Jeg er på jakt etter bunnpannetil en Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2004 mod
 7. De ligger ganske langt nede. riktig nok ikke sånn at det er et problem på landeveier, men som det har vist seg den siste uken for min del er den veldig utsatt. er omtrent det laveste pungtet under der så nor du tar i noe så er det ofte bunnpanna som treffer.
 8. Takk for tipset, den er nå på vei til meg i posten :-) og bilen er tilbake hos min lokale sveiseguru.
 9. Lurte på om noen flere en meg som skader bunnpanna og tømmer motoren for olje ofte ?? Jeg hentet bilen min på verksted på mandag etter å ha fått sveisa bunnpanna. I går spratt det en stein opp og laget hull igjen... ARRGGGHH!!! Har jeg bare ekstrem uflaks eller er dette et vanlig problem. I så fall tips om beskyttelse av panna tas imot med takk.
 10. Har ikke prøvd.... hadde jo gjerne vert nyttig å vite. I så fall er det ofte slik at du trenger den gjeldene koden for å forandre den.
 11. hei Christer. Har du beskyttelses plata som skal ligge under mororen ??
 12. He he ok :-) Fant foresten koden nettop, stod printet på baksiden av et fiat/blaupungt visitkort lignende lapp. Det var jo logisk siden jeg har en Alfa med bose anlegg.... :-D
 13. Arrrgghh !! kan ikke finne safe koden noen sted i papirene...... alle råd tas imot med takk !!
 14. Leitet litt i all hast før i dag uten hell.. får ta en grundig gjennomgang av papirene i morgen :-)
 15. Har hatt bilen inne på verksted og de har koblet fra batteriet. Nå spør annlegget etter en sikkerhets kode når jeg slår det på... Noen som vet hvor jeg kan finne "safe" koden min
×
×
 • Opprett ny...