Gå til innhold

Trulsen1

Apprendista
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Trulsen1

 • Rang
  Apprendista
 • Bursdag 14.09.1991

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Ulsteinvik
 1. http://cuoresportivo.no/index.php?topic=32115.0 Det er samme felgene som på dette bilde
 2. Har 4 orginale 16" alfa felger med sommerdekk. Ingen skade på felgene elr noe serlig store tegn til slitasje. Har også 4 likens felger med vinterdekk som også kan selges om noen er interessert:) Sommersettet er veldig gode sommerdekk på, men vintersettet må byttes etter eit par sesonger til. Sia der er med dekk tenker eg en pris rundt 2-3000 for alle 4 felgane med dekk:) Noen som er interessert:)? Du kan treffe meg på telefon: 90774891 elr mail: [email protected] Mvh Andreas trulsen Felgene er skittne på bilde, men skal seffølgelig vaskes før salg:)[i/Users/Andreas/Desktop/IMG_0919.JPGmg]
 3. Hei igjen!! Eg har no fått koblet opp nyemotoren å alt av olje å slikt er fylt på, men eg får ikkje gnist på tennpluggene mine. først fekk eg ikkje bensin til motoren, men da satt vi bare litt trykk på tanken so ordnet det seg:) Ka kan gjør dette? Kan det ha noe med startsperra å gjør? Korleis fiksa vi den da evt? mvh Andreas
 4. Det var det, såg helt jæblig ut for å sei dt mildt. Det var noe av det første som blei gjort når eg kjøpte bilen, bytte dørkteppe. Men no skulla eg gjerne fått eit svart, men veit ikkje helt korleis ej skal få det til. Har hørt det kanskje kan gå ant å sende det inn til sann teppefirma å få farga det over. Kan vell bruke chassisnummeret til bilen som motor sto i kan ikkje eg det da? Alikavel om motoren står i en annen bil?
 5. Det er vell 2 år sida eg kjøpte den i Oslo:) Der var litt småplukk på den, men det meste fekk eg fiksa og oppgradert:) Einaste som ikkje blei gjort i tide var reg.reima :-/ Han eg kjøpte bilen med viste ikkje helt sikkert ka tid den var bytta, å fant fram noen papir på reg.reima til meg. I følge dei skulle visst ikkje reg.reima byttes for om 30 000 km om den skulle gå til 80 000 km. Men etter en god del leiting og telefona fant eg ut at det ikkje stemte alikavel. Da hadde visst reg.reima mi gått 13.000 over grensa, altso 93 000 km. So det var ikkje so rart at den rauk. Der var ikkje bare litt kast i dei felgane eg fekk med, eg ødla 2 hjullager på veien hjem til ålesund fordi der var so stor kast i dei felgane. So når eg kom heim blei det nok nye felger. Har dei gamle enda, men veit ikkje helt ka eg skal gjør med dei. Lurte på å sende dei inn for felgretting. Korleis fekk du bestilt den chippen din forresten? Mvh Andreas
 6. Heihei Leif:) Den er under konstruksjon, står på bokken no å holder på å sette i den nye motoren Den nye motoren fra importbilen min har eg no hatt inne på verkted å tatt en veldig god service på. Slik at den skal være 110% til våren å nye alfaturer Har bytter reg.reim og diverse att med den, variator, simmeringer og toppdeksellokk pakning. Skal få testa den no på tirsdag:) Kan ta noen bilder å legge ut på prosjektfila å vise litt ka som he blitt gjort:) Har du peiling på kor det går ann å få tak i helsvart dørkteppe til gtv'en? Driver med en del opppussing no når eg først driver med det:) Må også få på noen coilovers slik at eg får senka den litt:) Men det må kommer litt etter hvert, pengene rekker ikkje helt fram med en gang:) Har også fin orginal gtv spoiler som venter på å bli satt på Har fått anbefaling for den chippen du prater om, fra squadra tuning. Den skal visst ha utrulig god respons på motoren. Trur eg skal prøve meg på noe slikt først:) Andreas
 7. Okey:) Har hatt reg.reim havari jah, og lurte på det for øyeblikket. Det kom til at eg importerte en bil fra tyskland med samme motor å tok motor bytte. Får helder bli chip eller kammbytte viss ej vil ha meir effekt. Hjelper det noe med effektanlegg? Kan du på costum made turbosett på GTV TS?
 8. Heia! kanskje litt gammel post, men har du senkesettet fortsatt? mvh Andreas
 9. Noen som veit om det er mulig å få tak i svart dørkteppe i Alfa romeo GTV? 95-98 mod. Det er da snakk om heile teppet som er i bunnen på bilen.
 10. Hei! Er det noen som veit om det er masse styr å bygge om 2.0 T.spark til 2.0 TB på en alfa romeo GTV? Klart det e sikkert litt styr å bytte, men om det er noe serli med styr ang registrering med biltilsynet? HK avgift å slikt kom jo ikkje før 97-, so du he jo låv å bygge om en 95 mod uten avgifter og problem med vegvesnet? Er det noen som har noen tilbud til meg:)?
 11. Reg.reima har faktisk kjørt 10000 km meir enn den skulle fant eg ut til slutt. Etter litt god leiting og undersøking var reima bytta på 103.000 og har no gått 193. Men er eg heldig er det bare noen ventiler som eg knust, og en topp som er skada. Eg har ny topp til bilen da, men eg får sjå kor masse som e gale når eg åpner toppen på den:) Er det noen som veit om en plass eg kan få tak i gode dele til motoren:)?
 12. flott:) Hadde en veldig flott slutt på dagen, kom over vegsundbrua på vei heim til ulsteinvik. Der døde motoren min.... Da rauk reg.reima..Har hatt den på sjekk no, å det va nok totalt motorhavari !
×
×
 • Opprett ny...