Gå til innhold

GT-Selespeed

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  146
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om GT-Selespeed

 • Rang
  Uno dei ragazzi
 • Bursdag 23.08.1986

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Fredrikstad
 1. Jepp, det er ingen av de.. Tar en titt der etter jobb i dag.. Takker for svar!
 2. Hmm, fant desverre ikke noe i hanskerommet, om ikke jeg må demontere hele innmaten.. Demonterte hele siden der "Bose subwooferen" sitter i dag, fant heller ikke noe der! Å ikke sitter den under rattet.. Er det mulig å gjemme den SÅ godt da? Skal være 4 sikringer der!
 3. Etter litt småkluss, er Cd veksleren bak i bilen uten strøm, samme er det med radioen.. Ingen lyd i høytalerne, og det kommer ikke opp noe på skjermen.. Bare blankt.. Regner med at dette er sikringen som er gåen, finner ikke disse sikringene under ved rattet.. Noen som vet hvor denne sikringsboksen befinner seg i bilen? Har skjekket intr. boka.. Der står Cd/Radio sikringene i en "egen" firkant.. Men HVOR!? Takker å bukker for raske svar Ellers, God langhelg!
 4. Helt enig, jeg er også av samme oppfattning..
 5. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=23234169
 6. Loctite 406-12. PS: Du får det aldri av igjen
 7. Hei! Legg ut ett bilde av listene du er ute etter, samt ta nøyaktige mål så skal jeg se om vi har noe på hylla på jobben. Har ekstremt mye lister o.l. Ellers så får jeg tak i alt gjennom leverandører, prisen blir selfølgelig derretter hvis det må spesiallages. Vi har alt innen gummi. Hvis gummien har eldet, er det ikke noe god ide å varme opp å " strekke " den..
 8. Hadde akkurat det samme i vinter.. Jeg ladet det opp, å en uke senere gjentok det seg.. Byttet derfor ut dritten
 9. Ja, er veldig bra drag i dieselen.. Holdt på å velge det, men lyden dro så mye ned at valget endte på JTS.. Angrer egentlig litt, men ser da ikke problemet med å montere dobble utblås på noen av dem.. Er jo bare vakkert! Testet på e6 en sen natt : JTS vs JTD 0 - 100 JTD Vant 60 - 150 JTD Vant 0 - TOPP Byebye JTD (Etter noen lange kilometer) Nå har jo jeg Selespeed, vet ikke om det ga meg noe fordel kontra en vanlig jts manuell. TVILER
 10. Å herre.. Ja, nå tror jeg at jeg dropper Gazella....
 11. Altså, Det er vel strengt talt for utseende sin skyld går jeg ut ifra.. Bare å nappe av JTD merkene bak det.. Vakkert er det hvertfall. Men popoff... Den var litt i det drøyeste laget
×
×
 • Opprett ny...