Gå til innhold

Frankie

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  206
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Frankie

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har en stund hatt vibrasjoner som merkes i gulv/pedaler/sete på min 2010 159. Temmelig sikker på at det ikke har med ubalanse i hjulene å gjøre, fordi dette er både på sommer og vinterdekk. Hadde bilen på mitt lokale verksted for oljeskift, og de nevnte at drivknute mansjetten var sprukket på høyre side. Så det er jo sannsynlig at det er uttørket drivknute som er problemet. Men jeg hører ingen ulyder derfra, kan det bety at det kan være verdt å prøve å rense og smøre opp drivknuten? Eller er det bare bytting av drivakselen på den siden som gjelder?
 2. Jeg synes Giulia virker griselekker! Men jeg trenger SW versjonen. Det er klart at prisnivået på tilleggsutstyret er heftig, og det blir fort 600.000 for en velutstyrt versjon som jeg egentlig synes er stivt. Nå har jo Giulia lagt seg på en veldig høy standard, så sånn sett forsvares kanskje prisnivået. Jeg synes at Giulia er et friskt pust inn i premium segmentet, gleder meg til å prøvekjøre:)
 3. Jeg har 18" hakka R på min 159 ti. Superfornøyd! Lamellene er like skarpe etter en sesong. Hadde tre sett med conti før hakka dekkene. De var gode i 1-2 mnd. Så ble de virkelig dårlige. Lamellene ble runde. Anbefaler Hakkapelita R!
 4. Heisann. Jeg har en hvit 159 TI med 19" titanium grey TI felger (pirelli dekk). De er flotte. Men jeg har altid vært svak for blanke/lyse farger. Så derfor. Hvis du har lyse TI felger, og synes titanium gray er kulere så kunne vi kanskje bytte? Frank
 5. Gratulerer! Jeg kan love deg at den tar seg bra ut i hvitt! Jeg har nemlig helt lik:) Men dog 2.0 jtdm. Naturfarget skinn på min, har du bestillt svart skinn? Gled deg til gliset kommer!
 6. Ta med den vogna du har kjøpt/skal kjøpe, til en forhandler for å være helt sikker:)
 7. Det er plass nok! Har selv en på 6 år og en på 1 år. Skiboks på sommerferie, men det er til å leve med:) Husk; livet er kort....
 8. Den er elektronisk ja, men jeg må si den fungerer utmerket!
 9. Har en ny 159 SW 2.0 jtdm TI som jeg er superfornøyd med! Jeg er dypt imponert over framkommeligheten på vanskelig vinterføre. I vinter har jeg vært ute for flere situasjoner med glatt føre, hvor den har vært imponerende bra! Flere ganger har jeg tenkt at; "denne bakken kommer jeg meg ikke opp" hvorpå bilen har forsert bakken som om den hadde firhjulstrekk.... Har 18" hakkapelita 225/45/18(piggfri). Andre som opplever det samme?! Er det andre s
 10. Gi en tilbakemelding på hvordan det går. Vurderer å gjøre det samme på min. Skal du montere selv?
 11. Gratulerer med ny bil Raymond! Noen på dette forumet lever i en utopisk verden, hvor motorlyd og gammel racinghistorie er det eneste som teller. Ja det er morsomt med herlige V6 bensinmotorer! Men i den virkelige verden hvor biler brukes til all mulig transport, er drømmen om en bensin V6, kun en drøm. Har hatt min 159 TI 170 hk jtd(m) i knapt to måneder. Det er en fantastisk bil til mitt bruk! Kommer fra en 156 1,8 ts, som jeg elsket (aprops motorlyd). Men når jeg kjører en inspirerende tur langs Gjersjøen/gamle mossevei, så kjører 159 med diesel fantastisk også! Begynner å bli vant til det sinnsyke dreiemomentet nå... Hadde 159 kommet med 1,4 170 multiair, så kunne det vært en mulighet. Men 200hk tbi, blir rett og slett for dyrt! Gled deg over din nye bil Raymond! Og legg gjerne ut noen bilder til oss som setter pris på biler produsert etter 1970...!
 12. Audio art på økern har Hertz hsk 165 i utstilling. Etter alt jeg har hørt om disse høytalerne så blir det spennende å høre på dem:) Lover selvsagt å melde tilbake dersom det blir kjøp og montering:)
 13. Tror ikke det går å ettermontere USB, men du kan kjøpe en iPod kabel som kan monteres bak på cd utgangen av spilleren. http://cgi.ebay.com/ALFA-ROMEO-159-BRERA-SPIDER-IPOD-LEAD-INTERFACE-/190446242229?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2c577b09b5#ht_1578wt_689 Dette virker som en meget bra løsning:)
 14. Jeg finner heller ikke nummer eller webside til Audio pro...
 15. Det var da et voldsomt anlegg Øyvind! Ser ut til at jeg må innom Økern en tur da:) Kan ikke tillate meg å bruke store summer, men rundt 3000 for front montering er ok. Eneste gangen jeg virkelig får mulighet til å høre på musikk er jo når jeg kjører... Cd spilleren på NAV annlegget er bedre enn USB inngangen synes jeg.
×
×
 • Opprett ny...