Gå til innhold

alfadude

Capo
 • Innholdsteller

  940
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  13

alfadude vant sist dagen den 12. juni 2019

alfadude hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

130 Eccellente

Om alfadude

 • Rang
  Capo
 • Bursdag 11. oktober

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  i Danmark (foreløbig)
 • Interesser
  ...så mangt

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nei, får gjere det da
 2. ble denne solgt mon tro?🤨
 3. Du faar finne deg en igjen da vel.. begynner aa bli faa av dem..
 4. Sent svar her, har flyttet og det tok sin tid aa faa nettet paa plass. Men koppene har jeg funnet alt paa eBay. Motoren er ute av bilen og toppene levert inn for sliping og vent justering. Alt skal settes sammen igjen i vinter , bilder kommer.
 5. Min 155 12v bruker semi synth (i-Sint Agip 10w40) , fikk råd av "Gruagarasjen" her på forumet, han har testet litt forskjellig på sine Bussoer og har god kontroll på sakene. Synes motoren går penere med akkurat den typen olje, jeg brukte 5w30 full synth først, men denne ble for tynn for en gammel sliter mens i-Sint har gode klebe egenskaper og smører godt
 6. hmm er de så ulike altså .. ja 2.5 er nok en "odd ball" så snart jeg får åpnet den og se hva som bør skiftes så blir en avgjørelse tatt vedrørende 2.5 vs 3.0 (fra 164 )
 7. Jeg har 2.5 12v i bilen nå, så de fleste nevnte ting flyttes nok bare over
 8. Pris? Nei det veit eg ikkje desverre, noe du er villig til å la den gå får og det kjøperen er villig til å betale tenkje eg Sender deg en PM nå jeg får tatt ut min, har sjekket opp litt vedrørende deler, og det er langt mindre "stress" å overhale en 3.0 enn en 2.5 12v pga. tilgang på reservedeler. Er ikkje ute etter noe fart og spenning her, det skal bare fungere
 9. km stand er vel ikkje så nøye egentlig da det skal overhales før det blir satt inn men 24v blir litt trangt... det har blitt gjort før meeeen tar ikkje sjangsen med bil tilsynet
 10. Hei Atle, kan være en mulighet. Men da må termostat hus bygges om. Det ligger over girkassen på 155 pga. plass mangel. Hva er km stand på 3.0? Når gikk den sist?
 11. jo det mener eg skal ha, tror det i alle fall 😃 Går bra, kaprer ikke noe... det er hjernen du tenker på vel?
 12. Fikk endelig tak i Speedline 16 tommere, men mangler de originale senter koppene i samme farge. Har dem kun til mine 15 tommere, og ønsker ikkje å lakkere dem for da har jeg ingenting for vinterhjula Kanskje noe av dere har?
 13. Før og etter viste seg å være K&N filter nedi der. Renset godt og smurte med WD kjede olje, da den er litt mer «klissete» enn vanlige smøremidler.
 14. På tide med nytt filter, både her og der. Sjekket luft filteret for første gang 😱 der var det i alle fall tett.. syns forbruket har gått opp, så håper det går ned igjen nå da
 15. Har noen en hel 2.5 12v liggende? Min begynner å bli litt sliten, tanken var å få overhalt en som kan sprette nedi i fremtiden. Den skal nedi en 155, så blokk og topper fra 2.5 75 går fint.
×
×
 • Opprett ny...