Gå til innhold

Skjegget

Apprendista
 • Innholdsteller

  44
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Skjegget

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har søkt endel på www, men kan ikke finne noe sted hva orginalt ET er på Bertonen? Ingen som vet? Bestiller 7x14 iløpet av helga - så setter stor pris på evt argumenter imot 7" bredde med 195/64 dekk.
 2. Hei. Har nå etter mye grubling bestemt meg for å gå for 14" GTA replica felger til Bertonen. Skal kjøpe fra ClassicAlfa, selv om valuaten i disse dager ikke akkurat er på min side :-\ Valget står nå mellom 6x14 ET30 eller 7x14 ET23. Dersom jeg velger 7x14 med f.eks 195/65 - står jeg i fare for å subbe i hjulbuene bak? Hva med ET - vil ET23 være innenfor kravet om +-7,5mm avvik (hva er orginalt ET?) Har selvfølgelig også vurdert 15", men synes 14" kler bilen noe bedre... Noen erfaringer der ute?
 3. Dette er svaret jeg fikk fra Eibach: Hi, unfortunately we do not provide any TÜV approvals for these springs. In case ClassicAlfa do not provide them either you could make a individual acceptance by the TÜV. Sorry for no better news. Så det ser dårlig ut..
 4. Stillheten tyder på at dette faktisk ikke finnes?
 5. Er dette mulig å få tak i? Hvor dokumentene refererer til 105 Bertone? Spurte ClassicAlfa om man får med TÜV dokumentasjon på disse: http://classicalfa.com/products/SU091-EIBACH-SPRING-SET-%252d-SUIT-GT%7B47%7DSPIDER.html Svaret var nei. Spurte så om de kunne oppgi merkingen, så jeg kan spørre Eibach direkte..da ble det stille?! Har fått anmerkning på senkning på PKK, må derfor inn til BT på visning. Tenkte da å prøve å få det inn i vognkort ved å montere ett senkesett med rett dokumentasjon, så jeg slipper å gå tilbake til org fjærer (noe jeg heller ikke har).
 6. Flott! Du er jo iferd med å bli min hovedlevrandør av Bertone deler Sender deg en SMS..
 7. Hei, er ute etter de båndene som fester luftfilterboksen. Dette er den sylindriske varianten.. Torbjørn
 8. Takk for tips, skal sjekkes ut om jeg ikke finner på bruktmarkedet. Noen som vet om bremseskjold fra 1600 bremser vil passe på 2000 bremsene? Skivene er jo ikke mye større i dia..?
 9. Bump.. ingen som evt vet om denne kan kjøpes ny?
 10. Trenger bremseskjold høyre foran, som passer 2000 bremser. Evt om noen vet om disse kan handles nye? (Fant bare de bakre hos Classic Alfa) Mvh Torbjørn
 11. Supert! Gi meg en lyd når du er tilbake i fedrelandet. Mvh Torbjørn
 12. Hæ, spindler har da alltid blitt målt i liter? Kanskje ikke så lett å få tak i slikt på bruktbørsen i Norge?
 13. Hei. Trenger 2 liter fremre spindler og bremsekalippere til 105 serie. Noen som har?!
 14. Takk for svar, det blir 15"!. Hva bør velges, Alfaholics sine eller ClassicAlfa sine: http://www.alfaholics.com/browse-parts-by-car/105-series/wheels-and-hubcaps/7x15/ http://classicalfa.com/products/WH038-GTA-STYLE-6-x-15%22-ALLOY-WHEEL-%252d-ET28.5-OFFSET-%252d-SILVER.html Alfaholics sine er jo en tomme bredere..? Noen erfaringer, evt bedre steder å kjøpe?
 15. Hei. Holder på å elektrifisere speedometeret/turtelleren til min 75 Bertone, så er derfor på jakt etter en ødelagt turteller som kan moddes Dvs. trenger egentlig bare plata + nåla. Gi meg en lyd om noen har ett slikt liggende! Legger ved ett bilde..
×
×
 • Opprett ny...