Gå til innhold

Puntor

Maggiore
 • Innholdsteller

  3 016
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Puntor

 • Rang
  Maggiore
 • Bursdag 02.03.1973

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Drøbak

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg er med på alt som er moro med en 916, spesielt om det er i Drøbak!! Gratis med ny kjerre, Sundy! Kul bil! Siden din fisker litt, har dj sjekket slanger og rør til og fra luftfilteret? Kan hende den trekker litt falsk luft.
 2. pictures - pictures - pictures... And picutres, again.
 3. Hvis du vet at din bil er blitt tunet, Simen, er det vanskelig å ha din 159 som referanse for hvor godt den til kompisen din går. På en tunet bil vil du merke enorm forskjell fra standard. Din vil fremstå som mye sprekere enn hans, uansett. Når det kommer til turbotrykket, så kan ikke jeg ha noen fornuftige svar, men på alle mine dieselbiler jeg har hatt tidligere, så varierer trykket alt ettersom terreng, pådrag, gir osv. Og selv ved konstant turtall, har den falt litt. Etter at jeg tunet min gamle Touran, økte trykket betydelig. Har bilen gått en del kilometer rundt omkring på sørlandet, og Kristiansand, så kan du nok forvente at den er litt tregere og kanskje litt mer "nedsotet" enn Raymond sin fra "de åpne landskap"! Husk at din også ble tatt hånd om av en over snittet bilinteressert kar, Simen.
 4. Kanskje han "tror" det er en Avensis han egentlig kjører....?
 5. Ta den med til en dyktig salmaker, så får de se på den, og eventuelt byttet skinndelen med rift i. Koster nok noen lapper, men resultatet blir veldig bra. Også unngår du "hjemme-mekk"-løsninger som ikke blir heeeelt optimale. Eventuelt - Multibil, og VitaminBeta her inne. De er superdyktige på sånt som dette
 6. En Brera bak en tujabusk, og baklysene til en rød Baleno?! Jaja, begge er jo røde...
 7. Denne er tidligere nevnt... Inne på flyplassområdet i Gdansk.
 8. Svogeren ER det noe galt med! Det vet jeg...! Og det er ingen hemmelighet, heller! Du har jo hilst på han og, Thomas...
 9. Han har brukt Autostrada i starten, der han kjøpte bilen. Når de ikke strakt til, gikk turen til RSA Ski, men også vært innom CA. Problemet er alltid det samme, og han har fått nye girkasser hver gang. De klarer ikke å finne ut hva som skjer, men det ender med rasling og skrangling, og etterhvert vanskeligere og vanskeligere å gire. Helt enig at dette er alvorlig, og det skal jo absolutt ikke være sånn! Men, når de ikke finner ut av det, fortsetter han med å levere bilen på verksted, og få leiebil i mellomtiden, og nye girkasser til sin 159! Merkelig at de snart ikke gir opp, og "kjøper tilbake" bilen eller gjør noe annet drastisk med den... Han var innom RSA i Ski ved bytte til sin 4.girkasse, så sa han at han håpet dette var siste gang han var innom, for som han sa, "nå begynner jeg å bli dritt lei av dette". Verksmesteren svarte: "Vi er dritt lei bilen din og!" Hehehe...
 10. Utelukker ikke girkasse desverre.... Utgående lager til drivaksel ligger i girkasse og kan være verdt og sjekke Svoger har en 159 TI med mange lyder, og mange timer og dager, til og med uker(!) på verksted. Er nå inne på sin 6. girkasse, og hver gang ender det med ulyder og bytte. Kan være tilbøyelig å være enig med Arvid... Dessverre!
 11. Gratulerer med veldig fin bil!! Kjente jeg ble litt misunnelig nå... Få RSA til å sjekke høyre fremlykt. Ser ut som kondens inne i lykta.
 12. Høres ut som en sak man bruker for å skolde skinnet av griser det der, Rune! Håper ikke den har vært flittig i bruk hos deg - huden er kanskje lyserød og litt sår?? Eller kanskje du har er stort behov nå ved juletider, for å skolde mandlene til grøten, eller lage dynger med marsipan? Tipper den maskinen har uante muligheter til bruksområde, og at felgrens blir unødvendig med en sånn... Løp og kjøp, Hansy! Fine felger, forresten. Fra Sverige?
 13. Statoil på Berkåk det der...!? (Så først teksten på bildet etter at jeg postet dette!) Godt å høre at det løste seg. Synes du begynner å bli en dyktig quick-fix, Thomas!! Bra gjort!
 14. Entusiastisk, ville jeg sagt! Eller over snittet ivrig, på både det ene og det andre. Og ikke minst, kreativt!
×
×
 • Opprett ny...