Gå til innhold

Squadra volante

Apprendista
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Squadra volante

 • Rang
  Apprendista
 • Bursdag 11.04.1969

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Leinstrand
 1. Cars and Coffee! Vi inviterer til Cars and Coffee førstkommende lørdag 21/9. Et uformelt dekksparketreff. Er du bilentusiast, og har en bil du er spesielt glad i, setter du av noen timer denne lørdagen. Alle bilmerker er velkomne! Her får du muligheten til å møte likesinnede, kanskje siste gang før snøen kommer. Oppmøte klokken 11.00 på parkeringsplassen til Flex Gym i Ladebekken (på Lade). Det vil bli salg av kaffe og noe å bite i (vi tar kort). Så kom igjen folkens, dette blir hyggelig! Lurer du på noe, eller har lyst å melde din ankomst, kan du gjøre dette på e-post til [email protected]
 2. Det kan selvsagt være vanntempsensor, men slik du beskriver symptomene kan jeg nesten garantere at det er lufttempsensor som står i innsugs-manifolden. Koster et sted mellom 250 og 400 kroner.
 3. Jeg stiller meg i rekken med resten av folket her. Fint med Corsa løp, men for meg handler det mer om atmosfæren rundt det å bade i italienske eksotika. Det å se en Countach i fullt driv med flammespyttende eksos, og Grappa som selger italiensk inspirert rekvisita til overpris. Og ikke minst sosialt samvær og grilling rundt go-cart banen. For oss som ikke bor i nark-hovedstaden Oslo, er Våler også et overkommelig strekke å kjøre. Uansett ønsker jeg lykke til med arrangementet!
 4. Vet ikke hvordan denne dagen ligger an i løypa, men håper inderlig at den kommer i orden. Hadde vært fint om den ble arrangert i slutten av august, slik at det blir best mulig oppmøte. Unna fellesferien altså. Og på Våler selvsagt.
 5. Fantastisk bil som jeg har sett live. Går ikke billig disse nei.
 6. Tja, så mye forskjell på integrale og evo er det vel ikke. Bortsett fra karosseriet da. Den har noe bredere sporvidde , annen innfesting til stabstag foran og som nevnt 5 bolts mot 4. Så har den noe mindre skiver foran og andre kalippere. Det innbiller jeg meg er alt.
 7. Disse var lekre Geir! Jeg gir deg 20 tusen for alle fem
 8. Grappa er i det aggresive hjørnet i dag
 9. Geir L. her på forumet har en fin en med riktig patina til riktig pris.
 10. Og Ernestus, har du forslag til en integrale 16v med tema Peroni, så snurr film!
 11. Decaltuning er tingen! Dette var rått! Geir er jo veldig konservativ, så det spørs om han går med på det. Men jeg stemmer JA.
 12. Takk for tilbakemeldinger. Ja det var en koselig tur. Bodde på den lokale puben som lå 50 meter unna walkers. Bra rom, og veldig god mat og drikke selvsagt. Rommet kostet kun 20 pund per natt. Det er ingen tvil om at de vet hva de holder på med. Og for de som ønsker, kan de totalt forandre bilen din til et monster. Her bestemmer lommeboka. Og til "Lancia stradale", dealers collection er nummer 90.
×
×
 • Opprett ny...