Gå til innhold

Ugo

Caporeparto
 • Innholdsteller

  365
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Ugo

 • Rang
  Caporeparto

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, her går det ikke så raskt.. Byttet LMM i kveld (kjøpte en fra Skruvat). Litt bedring ble det. Ble bedre på lave turtall. Men fusker fortsatt, nølende under gasspådrag. Fikk feilmelding om generell tenningsfeil. Minner om når det var feil med coil. Men da fikk jeg feilmelding på coil.
 2. Takk for svar. Luftmengdemåleren har jeg ikke tenkt på. Men den kan vel absolutt være problemet her. Hadde den ute i dag og prøvde å rense den med elektronikkrens. Etter en liten kjøretur kom feilen igjenn. Fusker ved gasspådrag. Feilmelding på generell tenningsfeil og nedre lambda 2. Skal prøve å koble den ut i morra.
 3. Hei! Har en 156 jts som har fusket i lengre tid, uten at jeg blir klok på hva som er problemet. Fuskingen kommer typisk ved belastning, som om det var feil med en coil. Har to ganger tidligere byttet coil, men da har jeg fått feilmelding på coil. Nå er det mange forskjellige tenningsrelaterte feilmeldinger. Lambda sonder, gen tenningsfeil. Ser at på flere av feil meldingene står det at temp på inntaksluft er 143,25 grader (!), hva kan det komme av? Byttet tennplugger tidligere i vinter ( i håp om en quick-fix), og da ble den bedre i noen uker. Det jeg synes er litt rart, er at når jeg sletter feilmeldingene, går motoren helt fint en stund, før feilmeldinger/fusking kommer tilbake etter en dag eller to.
 4. Hvorfor bytte alle fire hvis du skal ha orginalutstyr? Hvis du skal oppgradere vil jeg anbefale Bilstein B6 dempere. Ser eb-spares har inne sett til 159.
 5. Rask googling tyder på at den har lite strøm på batteriet/dårlig lading. Men standard feilkoder trenger ikke være riktig for din bil. Prøv Alfa OBD appen, den er tilpasset feilmeldinger på Alfa. Evt Multiecuscan for PC, den er best.
 6. Er flere tråder om dette her. Du må ta ut staget før du kan borre opp der holderne er presset sammen.
 7. Hei! Har demontert screensene i bakdørene pga klager fra passasjerene, så bildene gir ikke noe godt inntrykk, men jeg knipset noen. Dugg har ikke vært noe problem. https://www.dropbox.com/sc/xjaimg360wndsfx/AABLF7BlJUA9NDlCk_CtPMV6a
 8. Ugo

  Nav 147

  ebay har det meste: http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=36+mm+thin+wall&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X36mm+thin+wall+socket.TRS0&_nkw=36mm+thin+wall+socket&_sacat=0 Jeg gjorde som Runet og mishandlet en pipe med vinkelsliper. Gikk helt fint.
 9. Kjenner flere som har solarplexius, men jeg er ikke så veldig imponert. Alt formørke og brunaktige etter min smak. Jeg har disse, som jeg er veldig fornøyd med: https://www.uvcarshades.co.uk/ Med disse kan vinduene stå åpne uten at det kommer insekt inn i bilen. Fra utsiden ser de bare mørke ut. Skal se godt etter for å se at det er en netting.
 10. Jeg har slike som dere linker til, og har brukt de på 156'en. Men vil påstå at de passer mildt sagt dårlig til å bytte de fjærene. Såvidt jeg husker fikk jeg ikke på begge krokene i bunnen i tillegg til at gjengebolten tok i fjærskåla. Spanderer gjerne noen kroner på verktøy som gjør jobben både tryggere og lettere. Har den filosofien at jeg sparer så mye penger på å skru selv at jeg kan ta meg råd til ordentlig verktøy. Er de verdt pengene? Blir endel billigere fra Kina. Regner med mellom 1400-2000kr avhengig av flaks i fortollingen.
 11. Hei! Er det noen som har brukt denne typen fjærklemmer? Fungerer de fint til frontfjærene på 147/156/GT? http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Verktoy-og-verkstedutstyr/Chassis/Fjarspenner-2000022289/ http://www.aliexpress.com/item/New-Cover-Protect-Universal-MacPherson-Interchangable-Fork-Strut-Coil-Clamp-Spring-Compressor-Extractor-Car-Auto-Repair/32351002756.html?spm=2114.01020208.3.20.PZkDDq&ws_ab_test=201556_10,201527_2_71_72_73_74_75,201409_5 Evt har tips til andre typer klemmer.
 12. Normalt ryker de yttre først, og som regel på venstre side. Er det ulyd ved fullt rattutslag?
 13. Det blir ikke feil med Eibach Prokit og gode støtdempere. Har Eibach prosystem på min, og det har fungert helt fint. Men, bakkeklaringen er problematisk, spesielt på vinteren. Har ca 7 cm under bunnpanna. http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-156/Suspensions/Eibach-ProSystem-Suspension-Kit::1145.html
 14. Takk for tips! Da venter jeg på en pakke i posten :-)
×
×
 • Opprett ny...