Gå til innhold

Pål M

Primo Capo
 • Innholdsteller

  1 897
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Pål M

 • Rang
  Primo Capo

Profilfelter

 • Nettside
  http://www.vannski.net

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Lillehammer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ubeskrivelig lekker bil! Var det sånn at denne modellen skulle komme med bakhjulstrekk?
 2. Er det så dyrt med clutch til 360? Uansett bør man vel styre unna F1, siden disse spises opp og må byttes veldig ofte?
 3. Finnes det ingen grenser hvor Harry disse Abu Dhabi sjeikene er? Finnes det ikke rånebiler nok å få leid i London så de må fly opp sine egne selvlysende Lamboer? Selv jeg var ikke så harry...
 4. Tøft! F40 er langt fra dagligkost ja. Tror rett og slett jeg hadde kjørt av veien... Er vel ikke Dagfinn som har fått ferdig sin vel? Noen som vet?
 5. Pål M

  Nye Ghibli

  Dette var en gladnyhet! Vakker skute, og med 4wd så bør det ikke selges en A6 til i dette landet her! Blir spennende å se pris.
 6. noe nytt med gamlebilen min?
 7. Kunne jo gjort noe med utseende? Selv om bilen er rask så trenger den vel ikke å se sånn ut? Absolutt ingenting ved den bilen som vekker noe i meg. En golf med 1000 hk er på samme nivå
 8. Synes den så ganske bra ut, selv om jeg ser det er en ekkel stygg sak på frontlyktene. Men da jeg så den bakfra så fikk jeg helt hakeslepp, det er jo en audi kopi:
 9. Enig med deg! Nå kan vi la tråden være en Ferrarispotting tråd, gjerne med bilder av biler vi liker. Ikke spam ned denne tråden mer med jantelovpjattet:)
 10. Sort 456 på veien mellom Hamar mot Elverum i dag. Rakk ikke å se Regnr eller om det var den kjente 456M'en:) En sort 456 skiller seg ikke mye ut gitt. Trodde det var en BMW 850 før den nærmet seg:)
 11. Hvis dette stemmer så er det Meget gode nyheter! En mindre replica, og like mange 308:)
 12. Hva er det merket ved siden av 147 merket bak? Alltid lurt på det, men ikke.gjort noe med det:P Trodde det var noe sånn for tyske biler...?
 13. Jeg skal iallefall prøve ut denne! Noen her som har prøvd? http://www.detailersclub.no/_/artikler/jif-bilshampo-suveren-saape-til-knallpris-r86
 14. Hvit 458 spottet i Arendal på mandag. Rå lyd! Det var denne bilen her: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=35486002
 15. Hehe, da sier det meg at da er det ikke lenge før denne står i garasjen din;)
×
×
 • Opprett ny...