Gå til innhold

HenrikGTV

Apprendista
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om HenrikGTV

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Hellakkering skjer på mandag . Bilen er etter all sansynlighet meg i hende neste fredag . Vil da bli parkert i garasjen inntil veien er blitt tørre nok , hvis jeg klarer å holde meg i skinnet. Tar vel da noen bilder og legger ut .
 2. Takker for alle støtte. Når bilen er ferdig og på veien , vil det behørlig informert med innlegg med bilder av hvordan bilen ser ut. Skulle vel kanskje tatt et bilde av bilen hvordan den ser ut nå Henrik
 3. Da har det løst seg . Gjensidige tar kosten på reprasjonen. Pris på dette ble ca 140 000. Skorpen, Enerhaugen og Kittelsen skal utføre jobben. Da vil bilen i løpet av ca 4 uker fremstå som ny. Re et eventuellt salg . Jeg har registrert at mange mener at disse bilene har en verdi på 130 - 150 000. Når bilen er ferdig vil den ikke være til salgs!. Skal beholdes og stelles med de neste 5 - 10 årene. Bilen skal fremstå mest mulig orginal i forhold til eksteriøret.
 4. Et argument jeg ønsker å benytte mot Gjensidige er at AR GTV kan ha en meget høy vedlikeholdskostnad. Ut i fra at min bil har den høye tekniske standard som den har , er det grunn til å hevde at de neste 3 års vedlikehold på min bil høyst sansynlighvis vil bli svært lave. Ved å kjøpe en bil som ikke er i samme stand, dvs med pris på 150 000, vil årlige vedlikeholdskostnader de neste 3 år fort kunne ligge på mellom 20 - 40 pr år. Jeg mener at dette strider i mot forsikringsvilkårene. Synspunkter ?
 5. synes det er oppløftende at det er mange som mener at man med enkelhet kan finne en strøken GTV TB for 150 000. Gir opptil 10 000 finnelønn , til den som finner en strøken bil , primært sort , med gult skinn. Motor bør ikke ha vært kjørt vesentlig over 110 000 , reg reim skifte bør være tatt. I tillegg bra felger, sports eksos, moderat senket, bilstein dempere, justert og tilpasset på rullende landevei, powerflex foringer
 6. Jeg har eid en Alfa Rome GTV TB 98 model , de siste 8 årene. Den er svært godt vedlikeholdt. I år har den fått fabrikkny motor , nå kjørt 4000 km, nytt komplett eksos anlegg, ny radiator, ny clutch, overhalt girkasse, nytt A/C anlegg. Videre har den nye bremseklosser (slissede, ventilerte) , bilstein sportsdemping,lett senket, alle foringer er skiftet, alle stag og tilsvarende er skiftet eller kontrollert osv, osv. Bare 2008 er den påkostet ca 100 000 på det rent tekniske. Interiøret har en naturlig elding , men er meget godt vedlikeholdt , ingen rifter eller tilsvarende. Meningen var å lakkkere bilen våren 2009. (Bilen er kjørt 160 000 og av meg de siste 8 årene) Desverre ble bilen påkjørt av en drosje og Gjensidige har taksert bilen til ca 150 000. Med de skadene bilen er påført, så er Gjensidige negativ til å utbedre skadene , men ønsker å utbetale 150 000. Jeg har brukt en del tid på å kikke meg meg rundt og finner ikke noen GTV som jeg mener er i samme stand som min. Jeg har kikket på alle aktuelle nettsteder både i Norge og i utlandet , men det svært begrenset utvalg. Mange har vært kjørt svært langt og er tydelig nedkjørt. Det er en bil som er 1997 model kjørt 115 000 som har en pris på 185 000. Heller ikke denne har samme stand som min etter min oppfatning. Synspunkter og råd mottas med stor takknemlighet.
 7. Er en eldre herremann. Jeg tenderer til å velge å beholde bilen helt orginal. Har ikke lyst til at bilen skal få et "fast and furious" look.
 8. Det jeg nå lurer på, er om jeg skal velge Autodelta sin stylingpakke eller ikke? Noen og også jeg er ikke udelt uenig at den gjør bilen muligens litt "harry"? Hva synes dere . Hele pakken ? Orginal frontspoiler ? kun sideskjørt ? Med eller uten hekkspoiler ? Andre alternativer ?
 9. Den kommer garantert tilbake. Det jeg nå lurer på om jeg skal velge Autodelta sin stylingpakke eller ikke. Noen og jeg er ikke udelt uenig at den gjør bilen litt "harry". Hva synes dere . Hele pakken ? Orginal frontspoiler ? kun sideskjørt ? Med eller uten hekkspoiler ?
 10. På den annen side; har fått ny fabrikkmotor , har kunn kjørt 3000 km med den , ny clutch, overhalt girkasse, skiftet alle foringer, overhalt aircondition annlegg , ny radiator, nytt eksosanlegg fra grenrør, overhalt turbo , nye skiver brembo ,slisser og ventilerte , nye dekk sommer og vinter nye felger sommer. Det som stod i gjen var vel bare lakkering og det gjør jeg nå Bilen blir i hvertfall noe av det bedre 916 modellen på Øvrevoll i mai !
 11. HenrikGTV

  Sorgens dag

  Min strøkne Alfa Romeo GTV 2 TB 98 modell , ble i dag påkjørt av en Taxi. Hele fronten, alle frontlys, venstre skjerm, panseret, radiator og sikkert mye mer som ikke er sjekket ennå er ødelagt. At taxi'en innrømmer all feil ,hjelper jo noe på. Håper å se igjen min kjære Alfa om noen uker :'( Det hjalp vel ikke mye i grunn at jeg ble ønsket velkommer til forumet :'( :'( :'( . For i dag er en trist dag
×
×
 • Opprett ny...