Gå til innhold

vichingo

Apprendista
 • Innholdsteller

  48
 • Ble med

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutro

Om vichingo

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Dumpet innom Wheeler Dealers på Discovery her om dagen. Ikke det samme med amerikaneren som med Ed - nok om det. I den episoden jeg så plukket amerikaneren fra hverandre LSD på en Alfa Romeo Spider. La inn en ekstra friksjonsplate på hver side for litt hurtigere/bedre respons. https://www.youtube.com/watch?v=RMvVsXA7aMk Kanskje relevant for deg?
 2. Hvis det er den samme Bluetooth-saken som jeg hadde originalmontert i min 2006 GT (Phone v3.15 - produsert av Parrot med italiensk stemme....), så kan du resette den ved å holde den røde og grønne telefonknappen nede samtidig i minst et par sekunder. Kanskje det kan hjelpe med å få bort oppstartstemmen?
 3. GT-en min ble solgt før jeg rakk å starte det planlagte prosjektet mitt med bytte av headunit til en med DAB og navi. Dermed har jeg fortsatt til salgs ett stk. rattfjernkontrolladapter fra Connects2 type CTSAR0012 i ubrutt originalforpakning for 350,-. Adaperet skal sørge for at volum- og søkeknappene på rattet fungerer opp mot den nye stereoen. Nyprisen var 775,-. Overgangskabel til ny headunit/stereo avhenger av merke (JVC, Kenwood, Pioneer etc.), er hyllevare hos eksempelvis Bilradiospesialisten og koster en drøy femtilapp. i følge Bilradiospesialisten skal adapteret passe til følgende årsmodeller: 156 2000-2007 147 2000-2007 GT 2004-2008 Ta kontakt på PM evt. 96 null 1 null 5 99 for avtale
 4. Det ligger på toppen av innsugsmanifolden helt inn mot motorblokka. Du ser det såvidt nedenfor og "bak" glødepluggene. Ikke uvanlig at dette hopper av etter hvert som sot bygges opp og blokkerer for virvelspjeldene. Her er bilde av en ny innsugsmanifold med spjeld og stag.
 5. Har du sjekket at staget til virvelspjeldene på innsuget ikke har hoppet av? (Hvis det er en diesel du har)
 6. Har samme utfordring som 159 på RR Evoque, lang hekkspoiler og hengsling langt inne på taket - boksen ser feil ut uansett 🤓Dette er Skiguard 830, i korteste laget hvis du bruker lengre enn 205 langrennsski, men sannsynligvis beste kompromiss hvis du ikke vil ha lengre "gangstercap" enn nødvendig. Link til bilde av samme boks på 159: http://skiguard.no/no/159-sportwagon/alfa-romeo-159-sportwagon?carmake=422 825 er for kort for "normale" voksen str. klassiskski, OK for alpint. Prøver å kompensere med å få boksen så langt ned mot taket som overhodet mulig, Thule Wingbar Edge bygger lite opp siden de hovedsakelig går mellom takrelingene.
 7. Det er feil, jeg hadde svart innramming originalt på xenonlyktene på min 2006-modell GT - det var en "Collezione"-utgave. Men det er vel uforholdsmessig dyrt å bytte lykter bare for utseendets skyld, mener å ha sett prisen på over 5000,- per lykt. Uansett, flott bil, Kai! Savner GT-en min litt når jeg ser så flotte GT-er som din.
 8. Sjekk f.eks. klarlakk.no . Fikk litt bakgårdsfølelse av lokaler etc., men fikk fikset en svær (>10 cm diam. og en drøy cm dyp) bulk på hjørnet over baklykta på Saaben min hos dem for drøyt 4000,- i vår, kunne ikke se spor etterpå. Avtalte pris på forhånd ut fra bilde.
 9. Rød Ferrari på vei opp på planet på bergingsbil etter ublidt møte med lyktestolpe. Stygge skader ved B-stolpe førerside og tak. Sørgående påkjørsel E6 Sarpsborg N.
 10. Bump... ingen som driver på og forbereder seg til DAB eller setter inn anlegg med navigasjon?
 11. Hadde tilsvarende symptomer på min GT 1,9 JTD da batteriet på den tok kvelden. Får du defekte celler i et batteri hjelper det ikke med lading.
 12. Vedrørende mye vibrasjoner på lave turtall - Sjekk om staget som styrer virvelspjeldene har hoppet av. Det er ikke bare EGR som kan klusse til gangen på motoren.
 13. GT-en min ble solgt, og jeg rakk ikke å starte det planlagte prosjektet mitt med bytte av headunit til en med DAB/navi. Dermed har jeg til salgs et stk. rattfjernkontrolladapter fra Connects2 type CTSAR0012 i ubrutt originalforpakning for 350,- Nyprisen er 775,-. Overgangskabel til ny headunit/stereo avhenger av merke (JVC, Kenwood, Pioneer etc.), er hyllevare hos eksempelvis Bilradiospesialisten og koster en drøy femtilapp. i følge Bilradiospesialisten skal adapteret passe til følgende årsmodeller: 156 2000-2007 147 2000-2007 GT 2004-2008 Ta kontakt på PM evt. 96 null 1 null 5 99 for avtale
 14. Sjekk staget til virvelspjeldene. Hopper ofte av og da kan ett eller flere virvelspjeld havne i ugunstig stilling med bl.a. soting som resultat. Sjekk offisiell info fra deleprodusent: http://www.wilmink.nl/pierburg/Pierburg-700521140-drive-module.pdf
×
×
 • Opprett ny...